AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 05-28-2009, 10:47   #1
Kullanıcı Adı
siyah gül 07
Standart En İyi Kadrolamayı Kim yapar????????
Arkadaşlar bu konuyu açmamdaki sebep seçim sonrasında neler olduğunu ne kadar biliyoruz

Seçim sonrası işten çıkarılan o kadar çok yakınım olduki ben diyorum ki

En iyi kadrolaşmayı kim yapar

Cevap: Yaparsa hoca yapar çünkü benim bilgim dahilinde olan çıkarılma sayısı 200 üzerinde bunda şaşılması gereken durum şöyle var bu çıkarılanlar birim başkanı değil, müdür değil asat çalışanı, belediye otobüs şöförü yani anlam veremediğimi için açıyorum bu tartışmayı sizinde varsa çıkartılan yakınlarınız buyrun tartışalım nerde hata yaptık

siyah gül 07 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-28-2009, 10:51   #2
Kullanıcı Adı
Terennüm
bu hamur çok su kaldırır ben buradan bazı şeyleri yazmıştım onun için fazla konuşursam hoş olmaz
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-28-2009, 10:52   #3
Kullanıcı Adı
siyah gül 07
Alıntı:
adem etyemez Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu hamur çok su kaldırır ben buradan bazı şeyleri yazmıştım onun için fazla konuşursam hoş olmaz
Konuşun bence ve bilmeyenler öğrensin
Alt 05-28-2009, 10:55   #4
Kullanıcı Adı
Terennüm
kadrolaşama olayına gelelim:
bazıları ayne şöyle diyor iktidar kendi yandaşlarını bazı yerlere getirerek kadrolaşıyor(bende içim yanarak bunları okuyor dinliyorum ve şöyle diyorum: keşke dediğiniz gibi olsa)
Alt 05-28-2009, 10:57   #5
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
Henüz bizde çıkarılma durumları olmadı ama gidişat pek iyi değil ne yazık ki haziran sonunda işçi çıkarımları başlayacak diye bir söylenti duyduk kendi arkadaşlarımızdan.
Mesela Belediyede Zabıta olarak çalışan ark.lardan 3 kişinin çıkışı verilmiş ama haziran sonu bekleniyormuş 3 ay belediye baktı densin diye heralde...!
Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-28-2009, 10:58   #6
Kullanıcı Adı
siyah gül 07
Keşke dedikleri gibi olsa gerçekten Antalya Büyükşehir belediyesi Ak partideyken yapılmayan temizliği şuanda hocanın ekibi ziyedesiyle yerine getirmekte
Alt 05-28-2009, 11:02   #7
Kullanıcı Adı
Terennüm
antalyala ilgili bir haber daha duydum antalya sporun süper ligde düşürülmesi için akparti intikam almak istiyor diye...
ilginç her iki sonuçta yani kalsada partiye zarar gitsede??
Alt 05-28-2009, 11:05   #8
Kullanıcı Adı
siyah gül 07
Onlar herşeye bir bahane aramakta belediye alınalı 2 ay oldu hizmet yok maaşlar ödenmiyor bunlarında sorumlusu Türel ve borçları deniyor iş yapmak istemeyene bahane çok fazla
Alt 05-28-2009, 11:10   #9
Kullanıcı Adı
Terennüm
valla ablacım ne desen haklısın fakat bizim hiçmi suçumuz yok.ben sohbet başlığında kendimle ilgili bir kaç şey yazdım izstersen okursun
Alt 05-28-2009, 22:29   #10
Kullanıcı Adı
unnamed
Konuyu açan arkadaşıma çok teşekkür ederim....

Gerçekci konuşmak gerekir kim başkan olursa yada herhangi bir yere gelirse alt kadrosunu işe alıcak kendi partisinden adamı alıcaktır herhalde adamın tabanı sonçta, o insanlardan oy toplıyacak...
((yaklaşık 2 hafta önce Vakit gazetesinde Serdar abimiz bu konuya değinmişti ki gerçekten yazılanlar haklıydı)))

Bu konuda sadece bizim partimiz kendi belediyem için söylüyorum korkak davranıyor, bakıyoruz bizim gençliğimiz işsiz ama başka partilerin adamları belediyede yada yan kuruluşlarında çalışmakta...Bugün ben başkan olsam bende aynı kadrolaşma içine girerim kimse kimseyi yadırgamasın....

Vesselam....

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)