AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 06-03-2009, 23:02   #1
Kullanıcı Adı
Yektâ-Ak
Standart Sultanbeyli'de yıkım...
Arkadaşlar bu konu üzerin de tartışmak istiyorum...bu sebepden dolayı açmış bulunmaktayım...

Sultanbeyli belediyesi Ak Partinindir..Fakat kaçak evlere yıkımlar başladı..daha önceki senelerdede tapu sorunları çıkmıştı..Geçen gun haberler de gördüm..Sultanbeyli belediyesi Sultanbeyli tapusuz ev sahibi halkına oylarınızı bize verin tapu işine yıkım işine karışmayacağız..Bu tarz söylemler duydum bir çok kişiden..Doğrusu inanmadım..Ama çok ilginç geldi..Neden vatandaş bu tarz söylemler de bulunsun..?

Ve bugun mahalle milleti kapı kapı dolaşıp belediyeye yürüyüş var şu saatte şurda toplanıyoruz demişler...Bizim eve gelinmedi..Kesin komşular koyu Ak partili olduğumuz sebebi ile belediyeye laf söyleme amaçla gitmeyeceğimizi bildiğinden kapımız çalınmdı.. Neden Sultanbeyli !!!! Kadıköydede evimiz var chp olduğu halde ne kadar guzel yaşanılıyor...Tabi ben belediyeye suç bulmuyorum...Haklılar...uyarımlara rağmen devam edildi ev yapımlarına...Bu durumda belediyeye ve polislerimize çok üzülüyorum..Bazı cahil insanlar sebebi ile yaşanılan olaylar devleti meşgul ediyor...Umarım aynı düşüncedeyiz...Bunları paylaşmak ve tartışmak istedim...Acaba gerçeklik payı var mıdır?

Biraz uzun yazı oldu galiba özür dilerim

Yektâ-Ak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-03-2009, 23:39   #2
Kullanıcı Adı
Gökmen
Beni ilgilendiren bir konu olduğundan bu paylaşımın için sana teşekkür ediyorum kardeşim.

Ben SANCAKTEPE,de ikamet ediyorum, ne yazıkki şunu söyleyeyimki AK PARTİ,li olarak belediyeleri kınıyorum ve belediye başkanlarının bakanlar tarafından gerektiği kadar gözlemlenmediğini görüyorum zira buradaki belediye başkanları AK PARTİ,nin adını lekelemekten başka birşey yapmıyorlar, bu konuyu seçimde AK PARTİ,nin neden oy kaybettiğini açıklayan yazılarım oldu ama tabi hep yazmakla kaldık. Burada insanlar hazine arazisinde veya iski,nin havzasında ev yapmışlar ve bu evlerden her türlü vergi alınıyor üstelik tüm hizmetler mevcut, alt yapı,elektrik, telefon, doğalgaz,yol,kaldırım,su ve hatta her mahalleye en az 1 adet yürüyüş parkuru ve spor sahası olan çok büyük parklar yapılmıştır. Bu hizmetleri vermişsin ve bu insanlardan ödenek ve vergi alıyorsun, mademki yıkacaksın neden hizmet veriyorsun, buda bir tarafa insanlar evlerini yaparken bu insanlardan 1500 ile 2000 tl gibi rakamlarda ücret tahsil ediyorsun belediyeye kaynak adında. Tapular dağıtılacak deniyor fakat her seferinde suç milli emlak,a atılıyor, sözde milli emlak tapuları yüksek rakamlarda satışa sunuyor, belediye ise fiyatı düşürmek için uğraşıyormuş, bunuda geçelim. Bir çok hazine arazisi ve iski nin su havzasında bulunan yerlerin raiş bedelleri düşülürken, milli emlak,a ödenen para en düşük 450 tl, en yüksek 600 tl iken. SULTANBEYLİ ve SANCAKTEPE,de beldiye başkanlarının ehli keyif olmasından dolayı, bu bölgedeki evlerden ecri misil parası en az 1850 tl, en yüksek 3350 tl olark tahsil edilmiştir. Bu insanlardan sen ecri misil parasını en yüksek bedelden alıyorsun ve her hizmeti evine getiriyorsun üstelik vaatlerde bulunuyorsun birde utanmdan bu yoksulların iyi kötü başını soktuğu evlerini başlarına yıkıyorsun. Hayır efendim ben bunu tamamiyle AK PARTİ,mizin adını lekemekten başka işe yramayan kanı 5 para etmez belediye baaşkanlarına maal ediyorum ve AK PARTİ,nin bu konuya en kısa zamanda el koymasını temenni ediyorum aksi halde gelecekte bu yiyici işe yaramaz belediye başkanlarının yüzünden AK PARTİ,nin daha fazla oy kaybına uğrayacağını düşünüyorum...Bu arada bu bölgede oturan arkadaşlar varsada şunu söleyeyim 2. ecri misiller posta yolu ile dağıtılmaya başlandı bu ecri misiller 2006 ve 2010,a kadar olan ecrimisil ödemesidir sözde son olacakmış, ALLAH c.c şimdiden ödeme kolaylığı versin cümlesine
Gökmen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-03-2009, 23:43   #3
Kullanıcı Adı
Yektâ-Ak
Amin Allah razı olsun..Fakat ben sultanbeyli belediye başkanının bu tarz olaya kalkışacağını hiç düşünmemiştim...
Alt 06-03-2009, 23:53   #4
Kullanıcı Adı
Gökmen
Alıntı:
Yektâ-Ak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Amin Allah razı olsun..Fakat ben sultanbeyli belediye başkanının bu tarz olaya kalkışacağını hiç düşünmemiştim...

Burada insanların çoğu AK PARTİ,ye oy verdi, kişiye oy veren çok az sayıda hatta yok denebilir, buradaki belediye binasının içi belediye başkanının yakınlarının tanıdıkları ile doldu ve bunu söyleyen kişiler ise AK PARTİ,li ve bu belediye binasında görev yapan kişiler bu insanların dahi işine son verilmiş Üstelik SANCAKTEPE,nin belediye başkanı ve kurmayları SANCAKTEPE ile alakası olmayan kişiler, daha insanlarına bile yabancılar ve bölgeyi yeterince tanımıyorlar. Başkanın yüzünü görebilenede aşk olsun. Benim düşüncem birdahaki seçimlerde AK PARTİ, SANCAKTEPEYİ unutsun derim...
Alt 06-03-2009, 23:57   #5
Kullanıcı Adı
Yektâ-Ak
Bende katılıyorum Sultanbeylide aynen...Ama benim gibi Başbakanımız için oy veren olursa bir sanş alırız...İnşş...
Alt 06-03-2009, 23:59   #6
Kullanıcı Adı
Gökmen
Alıntı:
Yektâ-Ak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bende katılıyorum Sultanbeylide aynen...Ama benim gibi Başbakanımız için oy veren olursa bir sanş alırız...İnşş...

O senin dediğin zati bu seçimde oldu, birdahakin çok zor hatta imkansız. Ben vermem açıkcası...
Alt 06-04-2009, 00:00   #7
Kullanıcı Adı
Yektâ-Ak
hayır bu seçimde kişiye oy verildi bundan eminim...bizzat tanıyan seven..çünkü şahıs sevilen birisi...
Alt 06-04-2009, 00:05   #8
Kullanıcı Adı
Gökmen
Sizin orası için söylemedim ben orada olabilir fakat SANCAKTEPE son demlerini yaşıyor...
Alt 06-04-2009, 00:07   #9
Kullanıcı Adı
Yektâ-Ak
Hmm pardon yanlış anlamışım ben
Alt 06-04-2009, 00:09   #10
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Valla hayatımda hiç kaçak yapı yıkımı görmedim . Burada hiç öyle olaylar olmuyor . Yapan zaten yapmış yapacağı kadar hizmetide alıyor vergisinide ödüyor. Çok şükür esprili genç dinamik sevecen bir başkanımız var. Yaş Irk Cinsiyet Din Hiç ayrım gözetmeksizin herkesin sorunları ile ilgilenip konuşuyor

Seçim öncesi herkes sp nin başiskelede seçimi alacağını söylüyordu. Ama %30 fark ile kazandık
Böyle gittiği takdirde rekor ile bir dahaki seçimide kazanacağızz İnşAllah

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)