|
06-05-2009, 21:01 | #1 |
Cim Bom'un yeni teknik direktörü İstanbul'da
Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Frank Rijkaard, İstanbul'a geldi. Hollandalı Teknik Adam, akşam saatlerinde resmi imzayı atacak. Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Frank Rijkaard, akşam saatlerinde İstanbul'a geldi. Havalimanına başkan Adnan Polat ve Yönetici Haldun Üstünel ile birlikte gelen Hollandalı Teknik Adam, taraftarların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Rijkaard, havalimanında açıklama yapmazken akşam saatlerinde resmi imzayı atacağı açıklandı. (CİHAN)
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
06-05-2009, 21:04 | #2 |
Rijkaard, İstanbul'da
Galatasaray'ın yeni sezon için anlaşmaya vardığı Hollandalı teknik direktör Frank Rijkaard, İstanbul'a geldi. Kulüp başkanı Adnan Polat, yöneticiler Haldun Üstünel ve Faruk Bil ile birlikte akşam saatlerinde İstanbul'a gelen Frank Rijkaard, Atatürk Havalimanı'nda sarı-kırmızılı taraftarlarca coşkulu bir biçimde karşılandı. Havalimanına giriş için taraftarlara izin verilmemesine karşın, Rijkaard'ı karşılamaya gelen çok sayıda Galatasaraylı, formalarını çıkararak terminalin içine girdi. Hollandalı teknik adamın gelişiyle birlikte izdiham yaşanırken, Rijkaard, taraftarların arasından güçlükle havalimanından ayrılabildi. Bu sırada yaşanan izdiham sırasında kimi taraftarların medya mensuplarına fiili saldırıda bulunmaları dikkati çekti. Yoğun ilgi nedeniyle güçlükle havalimanından ayrılan Rijkaard, daha sonra, sözleşme imzalamak üzere Polat Renaissance Otel'e hareket etti. Galatasaraylı taraftarlar, havaalanında Hollandalı teknik adama çiçek verip, boynuna sarı-kırmızı atkı takarlarken, meşaleler de yaktılar ve renkli görüntüler oluşturdular. zaman.com |
|
06-05-2009, 21:46 | #3 |
cimbomlu kardeşlerim aragones gibi hayal kırıklığına hazır olun....
|
|
06-05-2009, 21:48 | #4 |
|
|
06-06-2009, 15:44 | #5 |
|
|
06-05-2009, 21:49 | #6 |
bülent korkmazı mum ışığıyla aramayında
|
|
06-05-2009, 21:53 | #7 |
Ben Kaptanın gitmesine karşıyıdım zaten şimdiki gelendende ekstra bi beklentim yok şahsen...
|
|
06-05-2009, 21:56 | #8 |
adam ürkmüş ya gs taraftarlarından, kesin geldiğine bin pişmandır
|
|
06-05-2009, 21:58 | #9 |
Desene gelmeden korktu adam bu korkuyla konsantrede olamaz belkide.....
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|