|
06-05-2009, 22:10 | #1 |
Aziz ÜSTEL "Yüzde 3.7’ye sormuşlar nereye? Yüzde 0.8’in yanına demiş "
Dün ilk adım atıldı..
DP ile ANAVATAN ha birleşti ha birleşecek. Yani, yüzde 3.7’le yüzde 0.8 kol kola girecek. Nereye gidecek? Mesut Bey, Allah selamet versin, ‘siyasi irade mevcut’, diyesi. Olabilir. Ama oy var mı oy? Cindoruk’la, Salih Uzun el sıkışmış. Uzun, ‘ülkenin yeni bir seçeneğe ihtiyacı var!’ demiş. Uzun, dedim,belki, bilmiyorsunuzdur, 0.8’in Başkanı Salih Uzun. Kusura bakmayın, 0.8 diyorum, ANAVATAN demeye kalemim gitmiyor.. Hey gidi rahmetli Turgut Bey’in partisi hey! Geçelim. Kuruluşun Mesut Yılmaz’ın yanısıra mimarı Süleyman Bey? O da ‘Türkiye’nin yanlış yöne gittiğini’ vurgulamış. Olabilir olmasına da oy var mı oy? Sayın Cindoruk, ‘çok büyük bir siyasi operasyonun içindeyiz!’ buyurmuş. Mecliste söz kesilen milletvekilleri var mı? Gurup kurulabilir mi? sorularınıysa sadece gülümseyerek cevaplamış. Peki Genel Başkan kim olacak? Cevap hazır: ‘Genç Bir Arkadaş!’ Nerede bu Genç Bir Arkadaş? Nereden gelecek? Neredesin Genç Bir Arkadaş. Elma dersem çık. Armut dersem çıkma. Elma dersem ve de çıkarsan, bir tek şey soracağım sana: Oy var mı oy? Hıım? Sesim geliyor mu? Oy var mı oy? star
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
06-05-2009, 23:14 | #2 |
Eski zamanlarda peşlerinden koşuluyordu.
Eski reklamlara bir örnek: |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|