|
06-09-2009, 02:04 | #1 |
*Evlendiniz ama eş olamadınız..
evlendiniz ama eş olamadınız. berabersiniz ama bir olamadınız. birbirinizi buldunuz ama kendinizi bulamadınız evet... sen öyle beklemeliydin ki onu,eşin cennete koşar gibi evine gelmeliydi... öyle bir sevgi halesi olmaydı ki gözlerinde,sana bakınca cennete düşmeliydi... arındırmalıydın kalbini her türlü şüpheden ,tüm dünyevi endişelerden. kalbinde öyle sonsuz umut rüzgarı esmeliydi ki eşinin kalbindeki tüm kara bulutlar seni seni görünce dağılmalıydı ''beni incitti sözünü silmeliydin aklından.her ne olursa olsun incitmemeliyim,çünkü ben sevgi bestesiyim demeliydin ona hizmet bir zorunluluk değil sevgi ve merhametin sonsuz çağlayanı gibi yaşanmalıydı evinizde her zaman coşkulu her zaman berrak. sen onun huzur köşesi olamalıydın. evine girerken gül bahçesine girmeliydi, nefsin homurdanışlarını değil,kalbin ölümsüz ve doyumsuz sevgi bestelerini dinlemeliydi senden ve sen sevgili dostum. evine dünyanın gürültüsünü değil,kalbinin huzurunu getirip gezmeliydin gözlerindeki solgun bakışları umut çeşmesinde yıkayıp öyle bakmalıydın eşine... ismail acarkanın uçup gitme penceremden isimli kitabından bir bölüm|Alıntı ..
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
aile, ak, ak forum, ak parti, anne, baba, duyguseli, evlilik, eş |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|