AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 06-18-2009, 10:43   #1
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Standart Cindoruk: O Belgeler Sahte

Cindoruk, Genelkurmay tarafından hazırlandığı öne sürülen "İrticayla Mücadele Planı" için "Belge sahtedir" dedi.

Takvim gazetesinin haberine göre, Cindoruk, Genelkurmay tarafından hazırlandığı öne sürülen "İrticayla Mücadele Planı" için "Belge sahtedir" dedi.

Sonra devam etti: "Çocukça iddialar var. İçeriği itibariyle akla ziyan bir belge. Yok bazı kişilerin evlerine girilecek silah bırakılacak, sonra da silahla yakalanacakmış. Bunlar dediğim gibi akla ziyan şeyler. Bir defa ordu adamın cebine esrar koyma gibi işler yapmaz. Böyle alışkanlığı yok. Asker böyle bir şeye girmez. Bir defa, belgenin üzerinde 'gizli' damgasının olması lazım. Asker neredeyse her belgenin üzerine 'gizli' damgası vurur. Böyle önemli bir belgeyi damga vurmadan hazırlamaz. Ayrıca bu nitelikteki bir belge kolay kolay kimsenin eline geçmez. Hele hele bir avukatın yazıhanesine gitmesi mümkün değil. Dosyadan çıkarmak bile zordur."

Dün raporu hazırladığı öne sürülen Kurmay Albay Dursun Çiçek'in Ergenekon savcılarına ifade vermesi bekleniyordu. Ancak Askeri Başsavcı'nın Ergenekon savcılarıyla görüştüğü ve "Biz ifadesini aldık. Dosya ile birlikte size göndereceğiz" dediği bildirildi. Buna rağmen, Ergenekon Savcıları gerekli görürse, Albay Çiçek'in ifadesine başvurabilecekler. Cindoruk'a soruşturmanın Askeri Savcılık tarafından yürütülmesinde sakınca olup-olmadığını da sorduk. Önce kendisinin de askerliğini "askeri hakim" olarak yaptığını hatırlattı. Sonra durumu değerlendirdi: "Albayı ifade vermek için yollamadıklarına göre kendilerine güveniyorlar. Askeri Mahkemeler çok büyük disiplin içerisinde çalışırlar. Burada askeri bir suç iddiası var. Askeri suç, askeri yargıda çözülür. Askeri yargıyı bildiğim için çok güvenirim. Hiç kimsenin etkisinde kalmaz. Komuta kademesi de askeri hakimlere etki edemez. Orada rütbe olmaksızın bir disiplin vardır. Mesela, ben teğmenken bir yarbayı mahkum etmiştim." dedi.



stratejikboyut.com

 

Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi