AK Gençliğin Buluşma Noktası
Tartışıyorum AK Partililerin, AK Parti Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 06-18-2009, 21:07   #1
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart Sizce Çorum Valisinin Bu Davranışı Doğru Mudur?

Çorum İl Koordinasyon Kurulu Vali Mustafa Toprak başkanlığında yapıldı. Toplantıda, Vali Mustafa Toprak, MTA'nın Çorum'da yaptığı çalışmaları aktarmak için katılan Jeoloji Mühendisi Veysel Uykan'ı kıyafeti ve sakalı yüzünden eleştirerek kürsüden indirdi.
Kürsüde ilk önce kendisini tanıtan Mühendis Uykan'a Vali Toprak, "Siz devlet memuru musunuz?" diye sordu. Uykan'ın "Evet efendim. Devlet memuruyum ve açık arazilerde incelemeler yapıyorum" demesi üzerine Vali Toprak, "Burada bu kurul üyelerinin karşısına bu şekilde çıkmanızı hiç kimse tasvip edemez. Kınıyorum. Buyurun" diyerek mühendisin kürsüden inmesini işaret etti.
Kürsüden inen mühendise tekrar seslenen Vali Toprak, "Kot pantolonlu sakallı bir şekilde bu heyetin karşısına çıkamazsınız kardeşim. Bu Türk milleti adına ayıptır. Kınıyorum." diye konuştu.
Vali Mustafa Toprak'ın tepkisinin ardından ilk önce salonda oturduğu yere geçen Mühendis Uykan daha sonra kapıyı çarparak salonu terk etti.

ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-18-2009, 21:08   #2
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Alt 06-18-2009, 21:09   #3
Kullanıcı Adı
milletinadami
valini bu yaptığı hareket yarın dini inançları sebebiyle sakal bırakan veya başörtüsü takan insanların uğradığı zulumleri savunmak için örnek teşkil eder...
milletinadami isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-18-2009, 21:09   #4
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Alt 06-18-2009, 21:15   #5
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Kesinlikle sayın valimizin görevdan alınması,veya izine çıkarılması gerekir.İnsanların önünde sudan bir sebepten dolayı bir insanı rencide edici sözler sarf etmek öncelikle etik kuralları ile bağdaşmamaktadır.Basında oldukça yankı bulan bu despotça davranılın elle tutulur bir tarafı yok.Eğer ki sayın valimiz samimi olsaydı,mühendisi bir kenara çekip insanca meramını söyler,bizlerde bu durumdan dolayı hoşnuş olurduk.Fakat böyle kırıcı,incitici hareketler samimiyetsizlikten uzak reklam kokan hareketler olarak algılanabilir.Yalnız burada takdir ettiğim nokta muhendisin erdemli bir biçimde susmaması,cevap vermemesidir!Burada kazanan hiç kuşkusuz mühendis olmuştur!
Alt 06-18-2009, 21:48   #6
Kullanıcı Adı
LeyaL
Doğru bir davranış olduğunu düşünmüyorum ki devlet dairelerinde sakal yasağına karşıyım..He yasaktır izin yoktur o zaman bu tavır uyarı şekli yanlış..

Dağ çakalsız,erkek sakalsız kadın çarşafsız olmaz..
Mahmut Usta Osmanoğlu..

Bu ülkenin çok şeye ihtiyacı var çookk..
LeyaL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-18-2009, 22:22   #7
Kullanıcı Adı
milletinadami
oo leyal kardeşim...ağzından bal damlıyor..
Alt 06-18-2009, 22:33   #8
Kullanıcı Adı
LeyaL

Benim değil Efendi Hazretlerinin ağzından bal damlıyor maşaAllah..
Rabbim başımızdan eksik etmesin..
LeyaL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-18-2009, 22:34   #9
Kullanıcı Adı
Atlantis
kesinlikle yanlis !

artik bu devletin protokol valilerine ihtiyaci yok !

ideal valiye en iyi örnek rahmetli recep yazicioglu !
Atlantis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-18-2009, 22:34   #10
Kullanıcı Adı
milletinadami
amin inş.kendileri bu cumartesi akşamı umreye gidecekler.geçen haftada şamdalardı.
9 günlük kısa bir umre olacak...

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
akp, çorum, davranış, forum, fırça, vali, yanlış

Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)