07-12-2007, 14:18 | #1 |
ARKADAŞLAR KESİNLİKLE OKUYUN LÜTFEN
Bakara 275 Faiz yiyenler (kabirlerinden), şeytan çarpmış kimselerin cinnet nöbetinden kalktığı gibi kalkarlar. Bu hal onların "Alım-satım tıpkı faiz gibidir" demeleri yüzündendir. Halbuki Allah, alım-satımı helal, faizi haram kılmıştır. Bundan sonra kime Rabbinden bir öğüt gelir de faizden vazgeçerse, geçmişte olan kendisinindir ve artık onun işi Allah'a kalmıştır. Kim tekrar faize dönerse, işte onlar cehennemliktir, orada devamlı kalırlar. BİR NOT: AKP BAŞKANI VE BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN FAİZ GÜNÜMÜZÜN GERÇEĞİDİR DİYEREK BU AYETİN HÜKMÜNÜ RESMEN İNKAR ETMİŞTİR ŞİMDİ SİZ HALA BUNA BİAT MI EDECEKSİNİZ...SİZİ MİLLİ GÖRÜŞE DAVET EDİYORUM...SELAMETLE..
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
07-12-2007, 14:21 | #2 |
ARKADAŞLAR VAZ GEÇERSENİZ ALLAH IN MÜJDESİ DE HAZIR
Bakara 279 Şayet (faiz hakkında söylenenleri) yapmazsanız, Allah ve Resulü tarafından (faizcilere karşı) açılan savaştan haberiniz olsun. Eğer tevbe edip vazgeçerseniz, sermayeniz sizindir; ne haksızlık etmiş ne de haksızlığa uğramış olursunuz. |
|
07-12-2007, 14:23 | #3 |
Bu devirde faizsiz iş olmuyor arkadaş Faiz haramdır bunu başbakanın bilmediğini mi sanıyorsun sen başbakanı söylediği tek bir söz üzerine yargılıyorsun... Günümüzün bir gerçeğidir faiz inkar edemezsin bunu belirtmenin de kötü bir tarafı yok ...
Birilerini karalayarak Milli Görüşe davet ediyorsunuz halbuki milli görüş politikasını daha derin bilgilerle ve kendi yorumunuzu yazarak anlatsanız daha ilgi çekici olur.. ayrıca topiclerinizi açarken konu belirtiniz |
|
07-12-2007, 14:32 | #4 |
elinize beyaz bir sayfa alın ve o beyaz,boş sayfanın tam ortasına bir siyah nokta koyun. sonra bu beyaz sayfayı bir yere asıp biraz ilerde izleyin. dikkatinizi sadece o siyah noktamı çekiyo? diğer beyaz alanı yokmu sayıyorsunuz? lütfen iyi düşünün...
ARTIK BARDAĞIN BOŞ OLAN KISMINI GÖRMEKTEN VAZGEÇİN! BİRAZDA DOLU KISMINI GÖRMEYE ÇALIŞIN. SEVGİLERLE KARDEŞİM ORD.PROF.DR._DoLunAY_((kadim)) HEDEFE VARMAK DİLEĞİ İLE |
|
07-12-2007, 15:30 | #5 | |
Alıntı:
|
||
07-13-2007, 06:05 | #6 |
davetçi sen böyle saldırgansın
ama kadim arkadaşımız haklı günümüzün gerçeği sen değmesen de o bir şekilde değiyor sana... sadece ismi değişiyor... (kar payı-vade farkı vb...) |
|
07-13-2007, 10:12 | #7 |
kesinlile
sen ne kadarda kullanmak istemesende bi yerde zorunda kalıyorsun bunu her zaman yaşıyoruz bunun r.t.erdoğan'la hiçbir alaka sı yok bence sadece bu konuya göre yorumlayamazsın |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|