![]() |
#1 |
![]() sizce ülkemizde "vatana ihanet, toplu terör, taammülen adam öldürme, tecavüz, yüksek miktarda hırsızlık, zina gibi suçlara idam cezası uygulanmalı mı ?
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Amerika'da varsa bizde de olmalı. Caydırıcı olur.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Olmamalı bence...
İnsanların yaşama hakkını elinden almak insanlara düşmemeli... Ama 5 yıldızlı otel gibi bi ceza evinden yan gelipte yatmamalılar..=/ "Vatana ihanet, toplu terör, taammülen adam öldürme, tecavüz, yüksek miktarda hırsızlık, zina '' gibi suçlarda özellikle... Abdullah Öcalan'ın hayatını nasıl sürdürdüğünü görüyoruz... Hücreye sokulması gerekirken gördüğü muameleye bakın... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ben kesinlikle idam dezasını istiyorum
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() bana göre birini öldürenin yaşam hakkı yoktur. zaten Kuran-ı Kerimde de "Ey akıllı insanlar, öldürülenleriniz hakkında kısas size farz kılındı." ayeti de herşeyi açıklamaktadır. Tabi bu kuralların devlet otoriteleri tarafından uygulanmasını kişilerin kafalarına göre birşeyler yapmamalarının ölçüsünü Peygamberimiz (S.A.V) koymuştur. Abdullah öcalan gibileri için sırf idam cezası çıkarılmalı bence
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() AB'ye girmek için, onlara yalakalık olsun diye kaldırmıştık idamı..
Giremeyeceksek getirelim yine. Kartel, CHP, monşerler de anamızı ağlatsın sonra.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() İdam cezasını destekleyen birisi:
"Asmayalım da besleyelim mi?" ![]() "O birisi" şimdi yargılanmak yerine kendimi öldürürüm diyor. İdam cezası darbeler ve yıkımlar harici geri gelemez. Gelmesin... Gelmemeli.... ![]() Öldürmenin haklılığı kişiye göre değişkendir. Eski Amerika'nın en ünlü kovboylarından birisi çok fazla adam vurmuş. Hepsi de dediğine göre "haketmiş". Problem şu ki horladığı için bile adam vurabiliyormuş.... ![]() ![]() Bu forumda öldürmeye karşı daha çok oy beklerdim. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Ben herzaman şeriiatın olmasını istemişim ama bu ülkemin insanı bunu benımsemez katiyen ayağa kalkar.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Bu gün bir video izledim bir kadın ve 2 erkek idam ediliyo yanlıs anlamadıysam zina gibi birşeydi o kadar ağır o kadar korkutucu bir sahneki kanım dondu izlerken..
Cok caydırıcı olur cok... Merak ediyorum İran ile Türkiye suc oranları arasındaki fark nedir? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() bazı suçlar için olabilir ama bunun içinde adalete tamamen güvenmek gerekir.görüyoruzki ergenekon davasındaki olan olayları.
caydırıcı olur elbette ama bu zamnda ülkemizde gerigelirse çok kellenin gideceğikesindir haksız olarak.bunu düşünerekten gelmesin diyorum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|