|
10-10-2007, 23:54 | #1 |
**HAYDAR IN İKNA MEKTUBU**çok komiik MUTLAKA OKUYUN:D
Menekşe moru gözlüm, al yanaklım... Seni bir daha dövmeyeceğim. Lütfen artık eve dön..Bak Yaşar halıya kustu, kusmuk seni bekliyor. Ayaklarım bugün de hep seni aradı, yıkanmak için.. Seni çok arıyorum, bir haftadır akşam rakılarının tadı tuzu yok, ev sensiz çok ıssız. Gerçi nasıl nerede yattığımı, kime nasıl çaktığımı falan hiç hatırlamıyom ama, onun sen olmadığını bir büyük rakının sonunda dahi hissedebiliyom. Kezban, ben sana aşığım, eve döndüğün gün bunu arkadaşlarla kutlayacağım. Sen evden kanlar içinde evden kaçarken nasıl duygulandığımı bilemezsin. Elimdeki şişeyi hırsımdan ananın fotoğrafına fırlattım. Artık duvarları gelince silersin. :D Kezban birde gelirken iki paket kısa maltepe getirebilir misin? Dün zeynep okula gitmeyip dolma sardı, bende okeye dönerken dikkatleri dağıtmak için habire dolma yiyip, " yiyin, yiyin nefis olmuşş!!!" dedim. Nasıl zeka ama. :D Zeynebin tezkeresinde okul ve sınıf kısmını boş bıraktım, onuda mı ben dolduracağım. Bu sabah seni kaçırışım aklıma geldi. Efkarlanıp bir cigara yaktım. Ondört yaşında taş gibi kızdın. Nasıl Mehmet, Abidin, Ramazan, Yusuf seni gelip döve döve taksiye atmıştık! Peki seni piknik tüpüyle dövmüştüm hatırlıyon mu? :o Yeni evliydik, bir boğaz gezisi dönüşüydü.. Mehmet giller kapıda bekliyorlardı, sen daha roka bile hazırlamamıştın. Ramazan içeriden roka diye bağırmıştı. Mutfağın kapısını içeriden nasıl kitlediğimi, ocağın ordar tüpü falan nasıl kaptığımı hatırlamıyom, o gece ramazanlar gidince sen Yaşarımı doğurdun. Huysuz, koca burunlu Yaşarıı...Bu arada son maaşınla Yaşara don falan aldım. Artık yuvana dön ne olur. Asabımı bozma... KOCAN HAYDAR
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
10-10-2007, 23:59 | #2 |
:D :D :D Teşekkür Ederim....
|
|
10-11-2007, 00:10 | #3 |
.....Bu sabah seni kaçırışım aklıma geldi. Efkarlanıp bir cigara yaktım. Ondört yaşında taş gibi kızdın. Nasıl Mehmet, Abidin, Ramazan, Yusuf seni gelip döve döve taksiye atmıştık! Peki seni piknik tüpüyle dövmüştüm hatırlıyon mu? .......
:-\ :-\ :-\ :-\..... |
|
10-11-2007, 00:38 | #4 |
bu mektubuo kadar cok okudumkuu bulsam o haydarı bır kasık suda bagarım herhal :D
|
|
10-11-2007, 06:30 | #5 |
ben bu haydarı döverimmmm.... >
|
|
10-15-2007, 15:34 | #6 |
HAYDAR DA TAM HIYAR MIŞ...
HAYDAR SENİDE 12 KG.TÜPLE DÖVMEK LAZIM |
|
10-15-2007, 16:00 | #7 |
haydar maydar anlamam yolarım :P bu ne ya neler çektirmiş kezbana ah kezban ah dönme kız eve :P
eline sağlık |
|
10-15-2007, 18:33 | #8 |
haydar haklı ama adamın ayaklarını kim yıkayacak . :D :D
|
|
10-15-2007, 20:21 | #9 | |
Alıntı:
|
||
10-15-2007, 20:33 | #10 |
haydarr gibi kocalar makbul olurr çoğu zaman valla kocam benim ayaklarımı yıkasın bende yıkarım onunkilerii nolcakkii :
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|