|
![]() |
#1 |
![]() Canlı yayında 'Rabia Kazan' şov - VİDEO
Avrupa görmüş bir aydın (!) olarak din üzerine ahkam kesiyor ve memleketimizin insanına nasihatlarda bulunuyor. İşte ekranların yeni figürünün ilginç şovu... ![]() Kamuoyunun yakından tanıdığı Rabia Kazan bu aralar canlı yayınlara çıkarak din üzerine ahkam kesiyor. Rabia Kazan'ın durumu 28 Şubat sürecinde yaşananları bir kez daha hatırlattı. Acaba yine memleketin muhafazakar insanlarını sindirmek ve karalamak için yeni bir oyun mu oynanıyor sorusunu akla getirdi. İŞTE CANLI YAYINDA RABİA KAZAN ŞOV habervaktim.com
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Şeytanın ahir zamandaki görünen temsilcileri!Bu maskeli yüzler maneviyattan o kadar kopuk ve soyut ki..Konuştukları zaman melekler yüzlerini tükürdüğünden yüzlerinde nur yerine kıyamet alametleri belirmektedir..Lakin rabbimize şükürler olsun ki,artık bunların 1000 bir para etmemektedir.Yüce halkımız aklın ve ilmin ışığında imanını kurtarma çabasaındadır.Bu tür figüranlar ancak kendilerini kandırmaktadırlar!!!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() provakatör reyting malzemesi başkada bişey değil..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Resmen salaklık ya..İnsanı sinir ediyolar ama artık isteklerine ulaşmak bu kadar kolay olmayacak...Dinden haberi yok sallamaya gelmiş birisi daha işte..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Artik hic heyecan vermiyor. Yeni bir sey kurgulamalari lazim. Zihni üretimi SIFIR olan bir senaryo. Akil fukaralarııı.:utandım:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ben acaba demiyorum..kesinlikle provakasyon.ve iyi giden bazı şeylere çomak sokmak..
gonca kuriş kaybolmadan son zamanlarında shov tv de bir gece izlemiştim..tıpkı bunun gibi söylemleri vardı..ama daha kılıfına uydurarak..bu zavallı kızımız bayanlığını kullanarak bir şeyler yapmaya çalışmış ama..bence artık halk bu cins lere kanmayacak... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Ruhunu satılığa çıkarmış. Beş para etmemiş bir şahsiyyet. Saçını göstermek için hamle yaptığında elleri kırılsaydı inşallah.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() İshak abi, bunada bi facebookta tepki grubu patlatınız
![]() Milleti yaralayacak sinsi dişiler İshak abiye takılır ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Hocam grup aynı gün faliyette geçirildi arkadaşlar tarafından..Şuan üye sayısı binleri geçti galiba.
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Kırık yahu..
Çıktığı kanaldan belli amaçları başka amaçları. Yahu dünya nerelere gidiyor neler çıkıyor neler, bir bizim ulusalcı, darbeci gerizekalılar yeni taktikler üretemedi. Allah'a şükür ki yarım akıllılar, her zaman aynı şeyleri kullanıyorlar millet hep yiyecekmiş gibi.. Hey yavrum hey; geçti bitti gitti o devirler, ne güzel de yalıyorsunuz avuçlarınızı... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|