AK Gençliğin Buluşma Noktası
Köşe Yazıları Köşe yazıları burada paylaşılıyor.

Stil
Seçenekler

Alt 08-05-2009, 21:49   #1
Kullanıcı Adı
rıfat gökalp
Standart Kriz olmadı ama kriz olmadı krizi oldu ! Allah(cc) rahmet eylesin
Karanlıklar konseyi üyelerinin ‘İyi çocuklar’ ı kurtarmak için kalan tek planları Küresel ekonomik krizin Türkiye yansıması idi.

Fakat bir türlü siyaseti etkileyecek kriz olmuyor.

İktisatçı yazar Ege Cansen’e göre
”2008 ile Mayıs 2009 arasında ise Türkiye’ye tam 18.3 milyar dolarlık kaynağı bilinmeyen döviz girdi. Yani yağmur, beklenenden fazla yağdı.Sol iktisatçılardan Korkut Boratav ve Mustafa Sönmez hocalar, bu konuyu irdeleyip duruyorlar. Çok da iyi ediyorlar."

Krizin teğet geçmediğini muhakkak siyaseti sallaması gerektiğini savunanlar hayal kırıklığı içindeler.

Hatta güneydoğu gitsin ama kon(Uygunsuz kelime. Yönetimle irtibata geçiniz)(Uygunsuz kelime. Yönetimle irtibata geçiniz)ol bizde olsun noktasında çözümsüzler konseyi ümitsizliğe düşmeye başladı.

“Hükümetin gizli ortağı mı var hangi dış güç onu destekliyor?”
“Back to back (yani ben sana sen bana) krediler niye geri dönmeye başladı?”

Bu sorulara cevap arıyorlar.

Benim şahsi görüşüm ‘Kader tarihe müdahale ediyor’. Çünkü bu toplum iyi ve güzeli hak etti.

Çoğunluğun hamiyeti gayrete geldi Ergenekon çetesi ‘rastlantısal’ yani siyasi iradenin bilinçli tercihi olmadan ortaya çıktı.

Kalbler bu şekilde biçimlendi.

Çoğunluğun hamiyeti gayrete geldi kuraklık ve kıtlık beklenirken yağmur ve bolluk geldi.

Askeri vesayetin iki ayağı YAŞ ve HSYK’nun nasıl sahte rapor ve bilgilerle, yalan ve en(Uygunsuz kelime. Yönetimle irtibata geçiniz)(Uygunsuz kelime. Yönetimle irtibata geçiniz)ikalarla kullanıldıkları deşifre oldu.

Ankara’ya gidince millete verilen sözleri unutan menfaat merkezli siyasiler deşifre oldu.

Keçiören de Başbakanın Namaz kıldığı camide şeref(!) uçuşu yapan ve şerefeyi kıran uçak bu milleti korkutmuyor.

Menderes örneği vermek bugünkü siyaseti korkutmuyor.

Artık darbecileri ve vatan severlik edebiyatı arkasında milletin kanını emenleri bu millet tanıdı.

Marjinal grubların dışında kimse askercilik oynayanlara inanmıyor.

Bu millet kaderin yardımını hak ediyor vesselam. Toplumda ve siyasette liyakat devam ederse yağmur bereketi de devam eder.

Not: B abam hakka yürüdü.Onun hiç yalan söylediğini duymadım.Zihnime kazınmış bir sözünü sizlerle paylaşmak istiyorum.

“Doğru’dan aç, eğri’den tok görmedim. İbrahim Tarhan”

Allah ona ve onun gibi, iyi ve güzel şeyler bırakanlara rahmet eylesin.

Kemal Yamak paşa babamın sınıf arkadaşı idi, bize çok iyiliği olmuştu. Aynı gün vefat ettiler. Merzifon’un yetiştirdiği en sevilen paşamız idi. Ona da Allah tan rahmet diliyorum.

Acımızı paylaşan dua eden bütün dostlara ailem adına teşekkür ediyorum.

Nevzat Tarhan - Haber 7

[email protected]

rıfat gökalp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)