AK Gençliğin Buluşma Noktası
Galatasaray (GS) AK Parti Forum Galatasaraylılar !

Stil
Seçenekler

Alt 08-10-2009, 10:37   #1
Kullanıcı Adı
Cerrah
Standart Beş Golle Haftanın En Güzel Maçı | Osman Tanburacı | 10.08.2009
10.08.2009
Ligin ilk haftasında en tempolu, en heyecanlı ve de golde en zengin maç Gaziantepspor-Galatasaray maçıydı. 90 dakika heyecan fırtınasıyla geçti.
Arda’nın golüyle Rijkaard’ın kulübeden fırlayışını gördüm, tamam dedim işte takım bu!
Maçtan sonra Rijkaard’ın herkesle tek tek ‘çak’laşmasını gördüm, dedim bu Galatasaray tutulmaz.
Daha Elano gelecek...
Yalnız; Keita’yı da sadece başına doktor geldiğinde gördüm desem yalan olmaz... Topları aldı aldı gitti sonuç yok! Biraz da rakipler çok gaddar davranıyor. Julio’nun Keita’ya arkadan bindirmesi inanılmaz! Beli kırılacaktı adamın! Kumaşı iyi Keita için daha yenidir, zamanla takıma alışacak diyelim.
Kaptan Arda yine gizli güç
olarak takımına faydalı işler yaptı. Rijkaard’ın da ondan çok şeyler beklediği belli. Arda iki gol attırdı bir de attı. Zaten Galatasaray 3 gol attı, üçünde de Arda imzası var.
Baroş da rakiple çok mücadele etti ama fazla etkili değildi Arda’ya attırdığı gol pası akıl ve marifet isterdi. Yorulunca yerine Nonda girdi o da bir tane atıverdi...

Galatasaray’ın oyunu Boğaz köprüsü trafiği gibi kalabalık ama akıcıydı. Çok top kaybı olmasa daha da güzelleşecek. 8 ve 21’de atılan gollere kadar takım sahaya iyi yayıldı. Ne zaman ki Gaziantepspor 20’de iki farklı geri düştü, riski göze aldı Galatasaray’ın üstüne yüklendi. İşte o zaman takımın orta alanı Ayhan ve Mustafa Sarp çok iyi oynamalarına rağmen güçlü ataklar yapan Beto, Tabata, Julio Cesar, Zurita, Murat Ceylanlı Gaziantep karşısında epey zorlandı. Arda, Keita, Baroş ve Aydın da geriye yardıma pek gelmeyince oyunun hakimiyeti bir anda rakibe geçti.

Gökhan Zan sağlam oynadı
Bu kez Galatasaray’ın savunması beklenenden çok daha iyiydi. Bilhassa Gökhan Zan alışılmışın dışında mücadeleci ve ilk toplarda rakibe basandı. Pozisyon hatası da yapmadı. Adamını da kaçırmadı kademeye de girdi. Gökhan’ı bu kadar sorumlu ve başarılı beklemiyordum. Servet de ona yardımcı olunca Galatasaray göbekten delinmedi. Ayhan’la Sarp da defansına yardıma gelince kalede Leo’ya fazla iş düşmedi.
Gaziantepspor da gollerini 38’de Julio Cesar’ın uzaktan ama mükemmel şutu ve 90’da bir penaltıyla kazandı. Tabata penaltıyı iki kez attı, ilkinde ‘ihlal var’ diyen hakem atışı tekrarlattı Tabata ikisini de aynı köşeden ve kurtarılması çok zor bir yerden gole çevirdi.
Galatasaray Gaziantepspor’un çok becerikli, süratli ve çalımbaz forvetleri karşısında açık vermedi. Savunmanın kanatlarında Sabri ve Hakan Balta hatasız oynadı. Gaziantep iyi takım, hatta taş gibi takım. Çabuk oynuyorlar ve topu iyi taşıyorlar buna rağmen Galatasaray onları gol yollarında çaresiz bıraktı. Sabri’nin 90’da yaptığı
harekt penaltıydı, Beto’nun sırtına ağaca çıkar gibi çıktı. Kontrolsüz hareketti. Hakem Bünyamin Gezer düdüğü doğru çaldı, maçı da hatasız yönetti.

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
osman tanburacı

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)