|
![]() |
#1 |
![]()
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bazıları kaldırılsın der bazıları kaldırılmasın. Ben öğrenciyim ama benim için farketmez.
Ben bazı yerlerini söylemiyorum zaten... |
|
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
![]() Kaldırılmalı Ankette onun için açılmış zaten Kürt çocuklarını her gün ama hergün Türküm diye bağırtmanın iyi niyetle açıklanır bir yanı yok |
||
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Bence kaldırılmalı...!
|
|
![]() |
#6 |
![]() Ne mutlu türk'üm diyene değilde
Ne mutlu Türk vatandaşıyım diyene olsa daha iyi olur. Kaldırılmasına gerek yok bence . |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Asla kaldırılmamalı, Türk milleti benliğini küçük yaşta öğrenmeli.
|
|
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
Irkçı rejimin ırkçı evlatları sizi.. ![]() Siz kimsenin ne diyeceğine karar veremezsiniz!.. Vaktiyle sizin zihniyetinizdekiler bu yanlışa karar vermişsede bu DEĞİŞECEK! İlla ki değişecek! Türkiye vatandaşı olmak ve bunu kabul etmek ayrıdır,türküm kürdüm demek ayrı.. Hiç kimseye anasının karnındayken ırkını seçme şansı verilmedi! Kimse ırkı yüzünden dışlanıp,dayatmalara maruz bırakılamaz! Türk(iye) Milleti benliğini ırkçılık yaparak değil,değerlerine sahip çıkarak,türk, kürt her ırktan, her dinden insanı kucaklayarak öğrenmelidir! Türkiye milleti ırkıyla değil,değerleri ve binlerce ırkın ve dinin bir arada yaşadığı zenginliği ile övünmelidir! İlericilikten,laiklikten,demokrasiden dem vuran kemalistlere bakın.. Söz konusu ırkları olunca yobazın en alası oluveriyorlar işte.. Ne mutlu müslümanım diyene(nokta) Konu Duygu'Seli~ tarafından (10-09-2009 Saat 00:57 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
#10 |
![]() Bir taraftan Kürt açılımını destekleyip , bir taraftan andımızın kaldırılmasını istememek. Çok garip bir çelişki.
Ben kürdümkardeşim.Türküm doğruyum, çalışkanım diyemem diyecek tabii ki.Ne olacağını sandınız. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|