AK Gençliğin Buluşma Noktası
Galatasaray (GS) AK Parti Forum Galatasaraylılar !

Stil
Seçenekler

Alt 08-20-2009, 12:09   #1
Kullanıcı Adı
Cerrah
Standart Mehmet Topal'dan Özel Açıklamalar

Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Mehmet Topal, Galatasaray TV'ye Özel Açıklamalar Yaptı.

Geçmiş olsun öncelikle. Şu anki fiziksel durumun, sağlık durumun nasıl ?

Yaklaşık on gündür takımla idmanlara başladım. Sağolsun Albert olsun Carlos olsun fizik yüklemelerimi yaptılar. Sakatlığım da tamamen geçmiş durumda. İnşallah bir daha böyle şanssız sakatlıklar yaşamadan sezona iyi bir şekilde devam ederiz. Dediğim gibi şu an sakatlığım geçmiş durumda. On günden beri takımla antrenmana çıkıyorum. Herşey iyi gidiyor. İnşallah bundan sonra her şey daha iyi olacak.

O bölgede şu anda bir sıkıntı ya da nüksetme durumu var mı?

Nüksetme gibi bir durum yok. Zaten ilk sakatlığımda idmanlara biraz erken çıktım. Biraz zorladık tekrardan. Ama şu an hiçbir sıkıntı yok. Şükürler olsun iyi bir tedavi süreci geçirdim. Sakatlığımı atlatmış durumdayım. İnşallah artık bütün gücümü takıma faydalı olmak için kullanacağım.

Şu an Frank Rijkaard forma verdiği takdirde oynayabilecek, 90 dakikayı çıkarabilecek durumda mısın?

Dediğim gibi Carlos ve Albert'la iyi antrenman yaptım. Takımlar izinde olduğu zaman beni çok iyi çalıştırıyorlardı. Artık karar teknik heyetimizin. Görev verirlerse ben elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım her zaman.

Levadia Talinn maçı gruplar öncesi son karşılaşma neler söyleyeceksin?

İlk maç evimizde olduğu için avantajlı olabiliriz. Bütün takım halinde tek yumruk olup bu maça iyi çıkmak istiyoruz. Buradan gol veya goller atıp ikinci maça avantajlı çıkmak istiyoruz. Şu anda her şey iyi durumda, takımda arkadaşlıkta çok iyi. İnşallah bu arkadaşlığı ve güzel atmosferi sahaya yansıtıp gol ve gollerle ilk maçı geçmek istiyoruz.

Kaynak: Galatasaray.org

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)