08-20-2009, 19:22 | #1 |
Pardus işletim sistemi....dikkat edelim
Linux tabanlı bir isletim sistemidir.Bilim teknik dergisinin Ağustos sayısında okurlara hediye olarak verildi bende bi bakayım yükliyeyim dedim.Beğenmessem xp'ye geri dönerim...
Yükledim okadar dedikleri kadar yokmuş tek güzelliği virüs asla buluşmıyormuş... Buraya akdar tamam denedik test ettik beyenmedik şimdi eski xp yi tekrar yükleyelim....fakat pardus yüklenirken pc'nin ana ayarlarınada değiştiriyormuş ve ne xp nede vista yükleyebildim...3 gündür pc serviste...tekrar xp ye çevirmek için uğraşıyorlardı...hele şükür olduda şimdi bu yazıyı yazıyorum. Siz siz olun pardus yüklemeden önce iyi düşünün. Tabi gerile gerile süper herkes denesin diyebilmek isterdim fakat xp kullanan bir kişinin pardusa alışması çok zor...
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
08-20-2009, 22:20 | #2 |
Bende geçen yıl yüklemiştim pardusu. Xp nin yanında çok hantal bir işletim sistemi gibi kalıyor. çok yaygın olmayışından olsa gerek. geliştirilmeye muhtaç. Fakat yerli bir işletim sistemi olması tek artısı bence. Neyse pardus kurulu ise tek çözüm formattan geçiyor. Seni çok iyi anlıyorum kardeşim.
|
|
08-21-2009, 15:05 | #3 | |
Alıntı:
|
||
08-21-2009, 15:44 | #4 |
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|