AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti'nin Kurucu Genel Başkanı ve T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan T.C. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bölümü,resimler bilgiler ve paylaşımlar.

Stil
Seçenekler

Alt 08-21-2009, 16:01   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart İspat edemeyen namussuzdur
Kürt açılımına en sert muhalefeti yapan Bahçeli'ye Erdoğan'dan sert cevap..

Başbakan Erdoğan, Kürt açılımı konusunda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Hükümetin Kürt açılımını eleştiren MHP'yi sert bir biçimde eleştiren Başbakan Erdoğan, ''Bu ülkede Öcalan'ın idam kararını kim sümenaltı etti'' diye sordu.

Başbakan Erdoğan,
Beşiktaş'taki Bezm-i Alem Valide Sultan Camisi'ndeki Cuma namazı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı.
“Demokratik açılım” çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Erdoğan'ın verdiği yanıtlar satırbaşlarıyla şöyle:
TERÖR SORUNU
“Siyasi iktidar olarak her tür sorunun üzerine gitmek durumundasınız. Bu olayı bir terör sorunu olarak ele almayı önemsiyorum. Çünkü ülkemizde, bizim için şu andaki sıkıntı terör noktasındadır. Bu terör sorununu yok edebilmenin gayreti, çalışmasıdır bu. Tüm bunlarla beraber ülkemizdeki tüm etnik unsurların birbiriyle dayanışmasını sağlamaya yönelik bir adımdır.”

SEZEN HANIMLA GÖRÜŞTÜM
“Ben Sezen (Aksu) Hanıma döndüm ve Sezen Hanımla görüştüm. Gerçekten ben sezen hanımın hassasiyetine özellikle teşekkür ettim. Aramızda geçen görüşme, konuşma... Sürece her şeyiyle katılacağını söyledi. ve bu tabii bizi ayrıca mutlu etti. Tüm sanat dünyamızdan biz bu duyarlılığı bekliyoruz. İnanıyorum ki bu duyarlılığı paylaşan birçok sanatçılarımız da var zaten. Bunu aldığımız diğer olumlu tepkilerden de görüyoruz. Ha olumsuz tepki gösteren yok mu? Var tabii ki, bu konularda ön kabulleri olanlar da var. Bunlar da olacak bu da demokrasinin cilveleri bunlara da saygı duyacağız.”

ÖCALAN'IN İDAM KARARINI KİM SÜMENALTI ETTİ?
Erdoğan, MHP Genel Başkanı
Devlet Bahçeli'nin son açıklamalarına ilişkin bir soru üzerine de, şunları söyledi:
“Bu konuda fazla konuşmak istemiyorum. Çünkü biz şu anda bir barış sürecini sürdürmenin gayreti içerisindeyiz. Fakat ben bütün medyaya ve Türk halkını şunu söylüyorum. Türkiye'de idam cezası kalkmadan önce bu ülkenin iktidarında kim vardı? DSP vardı. MHP vardı. ANAP vardı... Ve yakalanıp getirildiği zaman Öcalan idamı ile alakalı olarak kararı sümen altında bekleten iktidar kimdi? Bunlar değil miydi? Bunlardı. Bunlar şimdi neyi konuşuyorlar? Nasıl kendilerinde bu tür bir şeyi konuşma hakkını buluyorlar ve onların iktidarı döneminde yine AB müktesebatına göre idam cezası kaldırılmıştı. Hatta o dönemde parlamentoda olan ve şimdi milletvekilimiz olan arkadaşlarımızın bir çoğu da idam cezasının kaldırılmasına yönelik olarak AB müktesebatına bunlar da destek vermişlerdi, bu yapılmıştı.
İSPAT EDEMEZLERSE NAMUSSUZDURLAR
Şimdi kalkıp da bu tür şeylerin konuşulmasını anlamak mümkün değil. Bakın, ben çok açık, net bir şey söylüyorum. Bir kağıt almış dolaşıyorlar; 'Amerika'nın bir projesidir bu...' Bunu ispat ederlerse her şeye varım. Ama ispat edemezlerse alçaktırlar, namussuzdurlar. Bu kadar açık, bu kadar ağır konuşuyorum. Çünkü artık bu kadar iftiraların, bu kadar hakaretlerin altında bu iktidar kalmaz. Bu iktidar
Türkiye Cumhuriyetinin iktidarıdır. Herhangi bir ülkenin temsilcisi değildir”

3. KÖPRÜ GÜZERGAHI
Başbakan Erdoğan, yapımı planlanan 3. Boğaz Köprüsü'nün güzergahına ilişkin soruya da şu karşılığı verdi:

“Açıklanan şey üçüncü köprünün güzergahı değil. Biz bunun üzerinde çalışmaları yapıyoruz. Orada farklı bir kaç güzergah var. Nihai çalışmamızı Ulaştırma Bakanım, Belediye Başkanım, ben üçlü olarak bir helikopterle bölgeyi dolaşacağız. Dolaştıktan sonra hazırlanan alternatifleri de görerek kararımızı vereceğiz. Burada malum bir partinin il başkanının yapmış olduğu açıklamalar sadece durumdan vazife çıkarmak veyahutta bir rol kapmaktan öte bir şey değil.”

Ensonhaber

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-21-2009, 16:01   #2
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-21-2009, 19:30   #3
Kullanıcı Adı
Gölge
Gölge isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-21-2009, 19:37   #4
Kullanıcı Adı
nikel
Yazık ki çok yazık.Artık bu tür yıpratmaların bilinçli yapıldığına kanaat getirdim.
Üzülme başbakanım.İt ürür kervan yürür.

Konu nikel tarafından (08-21-2009 Saat 19:38 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Harf unutmuşum
nikel isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-21-2009, 22:53   #5
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
3. KÖPRÜ GÜZERGAHI
Başbakan Erdoğan, yapımı planlanan 3. Boğaz Köprüsü'nün güzergahına ilişkin soruya da şu karşılığı verdi:
“Açıklanan şey üçüncü köprünün güzergahı değil. Biz bunun üzerinde çalışmaları yapıyoruz. Orada farklı bir kaç güzergah var. Nihai çalışmamızı Ulaştırma Bakanım, Belediye Başkanım, ben üçlü olarak bir helikopterle bölgeyi dolaşacağız. Dolaştıktan sonra hazırlanan alternatifleri de görerek kararımızı vereceğiz. Burada malum bir partinin il başkanının yapmış olduğu açıklamalar sadece durumdan vazife çıkarmak veyahutta bir rol kapmaktan öte bir şey değil.”
Allah Allah..

Daha dün Vakit'te benim okuduğum haber buydu

Burda Tarabya- Beykoz olduğunu doğruluyor. Başbakanımız ve Ulaştırma Bakanı ile bölgeyi helikopterle inceledik diyor.
Başbakan helikopter incelemesinin olacağını söylüyor.

Bi tezatlık oldu.

Konu FarukARSLAN. tarafından (08-21-2009 Saat 23:05 ) değiştirilmiştir..
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-21-2009, 23:34   #6
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Allah Allah..

Daha dün Vakit'te benim okuduğum haber buydu

Burda Tarabya- Beykoz olduğunu doğruluyor. Başbakanımız ve Ulaştırma Bakanı ile bölgeyi helikopterle inceledik diyor.
Başbakan helikopter incelemesinin olacağını söylüyor.

Bi tezatlık oldu.

evet dün ile bugün arasında büyük bir tezat oluştu. dün kadir topbaş bizzat evet güzergah orası dedi, bugün başbakan hayır belli değil diyor.

Bakalım sonuç ne olacak?
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-21-2009, 23:34   #7
Kullanıcı Adı
redyellow
Bu arada bu konu başlğı ile ilgili olarak da bahçelinin ispat etmesini beklemek lazım.

Malum edemezse başbakanın sözlerinin muhatabı olacak!!!
Alt 08-22-2009, 00:14   #8
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
evet dün ile bugün arasında büyük bir tezat oluştu. dün kadir topbaş bizzat evet güzergah orası dedi, bugün başbakan hayır belli değil diyor.

Bakalım sonuç ne olacak?
Başbakan'da orayı açıklar sonunda. Gürsel Tekin'in açıklamasını egale için yaptı sanırım, Topbaş'ın açıklamasından haberdar olmalıydı..
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-22-2009, 00:24   #9
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Başbakan'da orayı açıklar sonunda. Gürsel Tekin'in açıklamasını egale için yaptı sanırım, Topbaş'ın açıklamasından haberdar olmalıydı..

Gürsel tekinin söylediği yeri topbaş evet dedi, başbakan hayır dedi.

Başbakan daha sonra aynı yer için önce reddettiği halde evet orası derse gürsel tekinin elini kuvvetlendirmezmi?

Topbaş ile aralarında bir kopukluk var ama...
Alt 08-22-2009, 09:59   #10
Kullanıcı Adı
BlueMoon
başbakan haklı doğru söze ne hacet
BlueMoon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)