AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 08-22-2009, 23:51   #1
Kullanıcı Adı
muhafazakargenc
Standart BÖLÜCÜ MEHEPEYİ (mhp) KAPATILSIN ÜYELERİ YARGILANSIN...
Mehepe günümüzün kendini bilmez partisi , 1980 darbesinin ortam hazırlayıcısı,
1960 darbesinde etkin parmak millet deyip milleti ayırıcı faşist , insan düşmanı, gerekince dini kullanan gerekince dini siyasete alet etmiyoruz diyen...
Adam şişleyen papaya vuran vurduran, asan astıran bölücübaşını kurtaran,
Bugün Milleti kandırıp siyasi rantçı mehepe yi önce protesto ediyor ,kurulduğundan bu yana yaptıklarını tam manasıyla çıkarılarak ülkücü oluşumlar davası açılarak tüm partililerinin kökten yargılanması ve partilerini kapatılmasını istiyoruz Ya siz....
Vesselam

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-23-2009, 00:26   #2
Kullanıcı Adı
rıfat gökalp
mhp'nin kapatılması harika olur ve partimizin hanesine artı olarak yansır ancak
ERGENEKON TERÖR ÖRGÜTÜ ile işbirliğini saklamayan ANAYASA MAHKEMESİ ile
bu iş imkansız,AKPARTİ uyuma ve YARGI REFORMUNU ne pahasına olursa olsun çıkar.
rıfat gökalp isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-23-2009, 01:06   #3
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Valla mhp kapatılsa şu faşistleride kenyaya göndersek ne sevinirim

Alt 08-23-2009, 03:32   #4
Kullanıcı Adı
AK_Türk
O kadar kapatilmasi gereken parti dururken mhpde ne varki, en azinda chp veya dtp kadar degil
AK_Türk isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-23-2009, 14:07   #5
Kullanıcı Adı
eda05
arkadaşlar ben birşeyi merak ediyorum öcalanın asılmasın diye idam yasasını kaldıran devlet bahçeli miydi? Bu konuyu nette aradım ama net bir bilgi bulamadım bana yardımcı olur musunuz? Öcalan neden asılmadı ? kim engelledi? vs . . .
eda05 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-23-2009, 15:09   #6
Kullanıcı Adı
menes
Alıntı:
eda05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar ben birşeyi merak ediyorum öcalanın asılmasın diye idam yasasını kaldıran devlet bahçeli miydi? Bu konuyu nette aradım ama net bir bilgi bulamadım bana yardımcı olur musunuz? Öcalan neden asılmadı ? kim engelledi? vs . . .
Öcalan'ı ABD Kenya'da yakalayıp Türkiye'ye postaladı.Bu aslında Ecevit ve Bahçeli'nin oylarını arttırmaya yönelik bir projeydi.Hatta 13 Nisan 2005 tarihli Sabah gazetesinde Ecevit'in röportajında ''Amerika bize niye Apo'yu verdi,onu hala bilemiyorum.''dediği görülmüştür.
Aslında Apo'nun yakalanması ABD'nin Irak'ı Barzani ve Talabani üzerinden yeniden yapılandırma projesinin bir parçasıdır.Bu ülkemizdeki siyasi tarlayı yeniden sürmek isteyen bir kısım için fırsat olmuş ve Ecevit ile Bahçeli'nin oylarının artması için kullanılmıştır.

1999 seçimleri öncesine kadar Bahçeli sürekli Apo'yu seçim sürecinde kullandı.Ancak iktidara geldikten sonra Bahçeli idam edilmesinde ısrar etmesine karşın 7 saaatlik bir toplantı sonucunda ne olduysa şu meşhur üç liderin imzasını bulunduğu kararname yayımlanmıştır.

Ayrıca kesinleşmiş bir yargı kararı vardır asılsın diye zaten Bahçeli de buna dayanarak idam edilmesini istiyordu.Sonra 25 Haziran 2002 yılında Hürriyet'te yayınlanan röportajda Bahçeli ''Biz ölüm cezalarının uygulanmayacağı yönünde bir moratoryum ilan ettik.Buna sadığız.İdam cezasının kaldırılmasını orta vadeli bir karar olarak ilan ettik.Buna sadığız.''

''Peki bazı milletvekilleri seçim ortamnın etkisiyle 'getirin şu dosyayı Meclis'te oylayalım' derse ne olacak?'' sorusuna ise Bahçeli:
''İdam cezaları uygulanmayacak diyen o moratoryumu kim imzaladı?Altında bizim imzalalarımız yok mu?Elbette imzamıza sadık kalacağız.'' demiştir.

Ayrıca tasarı mecliste gelmeden önce komisyonda görüşülürken Ak parti verdiği önergeyle idam cezasının paketten çıkarılmasını istedi.Oylama sonucunda 7 oya karşı 10 oy ile rededildi.MHPli 5 vekil ise çekimser kaldı.Eğer onlarda önergeyi kabul etseydi.10'a karşı 12 oy ile idam cezasının kaldırılması önerisi paketen çıkarılacaktı.Ama parti politikası gereği Mhp liler çekimser kaldı.Etkili oldukları komisyonda böyle davranan MHP liler sonucu değiştiremeyecekleri Genel Kurul'da ret oyu vermiştir.

Sonuç değerlendirmesini size bırakıyorum.

İnşallah yardımcı olmuşumdur.
menes isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-23-2009, 17:45   #7
Kullanıcı Adı
eda05
evet çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim
eda05 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-23-2009, 17:49   #8
Kullanıcı Adı
çalıkuşu
ülkemizde bütün sorunlar bitti mhp nin kapatılması kaldı.hadi geçtim bişeylerin çözümüne katılmıyor diye hemen asalım keselim kapatalımda diyemem.şahsi fikrim bu yöndedir.heleki asıl kapatılması gereken bi parti varken mhp niye kapatılsın.darbeye zemin hazırlamış filan daha darbecileri tam yargılayamaıyoruz ki zemin hazırlayan partiyi yargılayalım.
çalıkuşu isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-23-2009, 19:06   #9
Kullanıcı Adı
menes
Benim görüşüm MHP kapatılmasın.Ak Partimiz kapatılmasın diye uğraştık.Bizim Peygamberimiz ''...Kendiniz için istemediğinizi başkası için de istemeyin.''buyuruyor.İşte bizim bu düşüncede olmammız gerekir.Tabi ki yanlış bulduğumuz tarafları vardır.Umulur ki yanlışlarını düzeltsin.Ama hemen kapatalım demek bize yakışmaz.O da siyasetimiz de bir renktir.
menes isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 08-23-2009, 19:32   #10
Kullanıcı Adı
Türkçü
Alıntı:
eda05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
O dönem mecliste muhalefet olan akepe milletvekilleri idamın kalkmasından yana oy kullandı.
Türkçü isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)