AK Gençliğin Buluşma Noktası

Stil
Seçenekler

Alt 08-25-2009, 15:17   #1
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Standart Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök, Kur'an mealine önsöz yazdı
Hürriyet yazarı Ahmet Arsan, bugünkü köşesinde medya ile ilgili başlıklar sıralamış. Bunlardan bir tanesi de Ertuğrul Özkök'le ilgili...

Hürriyet gazetesinin tepe ismi Ertuğrul Özkök 'Artık Kur-an'ı anlıyorum' başlıklı bir makale yazmıştı. O makalesinde Sadık Türkmen'in editörlüğünde hazırlanan "İniş Sırasına Göre Kur'an" kitabına övgüler dizmişti. Birçok meal kitabına göz gezdirdiğini fakat en açıklamacı olanın bu kitap olduğunu söylemişti. Şimdi bu Kur'an mealinin ikinci baskısı çıktı... Hem de dikkat çekici bir önsözle... Gazeteciler.com sitesinde yer alan habere göre; şöyle deniyor önsözde:

"Elinizdeki bu mütevazı çeviriyi okuyarak 'Artık Kuran'ı anlıyorum' başlığıyla düşüncelerini yazan ve bana binlerce e-mail ve telefon gelmesine vesile olan saygıdeğer Ertuğrul Özkök'e sınırsız teşekkürlerimi bu ikinci baskıda belirtmek istedim. Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sayın Ertuğrul Özkök'e teşekkür ediyorum. Özkök'ün 'Bana göre Kuran, insanın kendisiyle baş başa kalma kitabıdır' cümlesini, dünyadaki tüm insanların duymasını arzu ediyor ve Sayın Özkök'ün yazısını ikinci baskıda sizlere aynen aktarıyorum".
Evet, Sadık Türkmen bunları yazıyor, ardından da Ertuğrul Özkök'ün "Artık Kuran'ı anlıyorum" başlıklı yazısını yayınlıyor. Ve böylelikle Ertuğrul Özkök, Ekrem Dumanlı'nın (Zaman) ya da Yusuf Ziya Cömert'in (Yeni Şafak) yapamadığını yapıp, bir Kuran mealine önsöz yazmayı başarmış oluyor...

/ Netgazete

FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)