AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti Haberler - AK Parti Duyurular AK Parti Haberleri, AK Parti Duyuruları, AK faaliyetler ile ilgili tüm haberleri burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 08-25-2009, 15:20   #1
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Standart AK Parti, kuracağı "Kadın TV" yoluyla kadınlara 24 saat eğitim verecek

AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı, önümüzdeki yıl kadınlara yönelik yürüteceği faaliyetlerin programını yaptı. AK Parti, önce eğitim seferberliği ilan edecek, ardından kuracağı "Kadın TV" yoluyla 24 saat eğitim verecek.

Sabah gazetesinin haberine göre; televizyonda, kadınların güncel sorunlarına yönelik programların yanı sıra çağdaş eğitim tekniklerinin kullanılacağı eğitim programları yer alacak.

Açılacak kadın tasarım okulunda güncel kadın sorunlarına yönelik çözümleri içeren eğitim programları yer alacak. Ayrıca 2010 yılında 'Doğru Tüketen Kadın' kampanyası başlatılacak.

/ Netgazete

FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-25-2009, 15:28   #2
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
AK Parti derecesindeki,kurumsallaşmanın doruğunda olan bir partinin artık bu çalışmaları bitirmesi gerek,lakin daha kurulalı 8 yıl gibi kısa bir süre geçmiş.Buna bakınca herşey için erken olduğunu düşünmüyor değilim,fakat keş gözler sürekli üzerimizde,hızlı ve istikrarlı yürümemiz gerek.TV projesi yerinde bir adım,yalnız sadece Kadın kolları ile sınırlı tutulmamalıdır,Genel bir tv kanalının kurulması elzem olandır.
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-03-2010, 15:22   #3
Kullanıcı Adı
samsa
Standart kadin tv
kadin tv nin buyuk eksiklikleri tamamlayacagindan eminim ki ihtiyac duyulan ve birturlu gerceklestirilemeyen bir projeydi .tesekkurler tum emegi gececek olan yoneticilere
samsa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-03-2010, 16:09   #4
Kullanıcı Adı
redyellow
Partiler tv kanalı kurabiliyor mu?
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)