|
08-30-2009, 19:01 | #1 |
~ Yüreğimden tut beni ~
Yapma... Bana bunu yapma Gözlerini koyup gözlerimin üstünde Bırakıp gitme beni Ellerim dizlerimde Baş parmağım üşüyor Avuçlarım yanıyor Sensizlik bir deniz sancısı Sensizlik bir çetrefilli yol Bütün sokaklar sana benziyor Bütün çocuklar bana Köşe başlarında yalnızlığım Sen gittikçe uzuyor... Yüreğimde büyüyor çiçeklerin Yüreğimden tut beni Sakın bırakma , Ne olur!... Bana bunu yapma Hasret kokarken benliğim Ne işe yarar şairliğim!.. Bırakma ellerimi Bırakıp gitme seni!... Gözlerimde bir ayrılık acısı Yüreğimde bir yangın... Perişanım, darmadağın... Bana bunu yapma Yapma bunu Bırakma ellerimi!.. Gitme!.... Akşamlarım doğum sancısı Düşlerimde bir çocuk ağlıyor Susturamıyorum sesini Çığlığı evreni sarsıyor... Yokluğun bir deprem, Her günüm cehennem Ve her şey bu kadar zorken Ve sen bu kadar büyümüşken Korkuyorum sensizlikten... Yüreğinle tut ellerimi Beni unutma! Yapma bana bunu Bana bunu yapma! Koyup gitme beni Nolur!...
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
08-30-2009, 19:06 | #2 |
Güzeldi.... teşekkürler fon müziği de açtım öyle okudum.. müzik eşliğinde daha etkili oluyor....
|
|
08-30-2009, 19:10 | #3 |
çok güzeldi...yüreğine sağlık arkadaşım..
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|