|
![]() |
#1 |
![]() ![]() Kılıçdaroğlu, Kürt sorununda demokratik çözümü hedefleyen hükümete ırkçı bir öneride bulundu: Dağdan inenleri mayınlı arazilerde çalıştırın. / Habervaktim
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Mantıklı bir öneri aslında
Bu önerinin neresi ırkçı . Kırk yılda bir kafası çalışmış ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Kılıçdaroglu kafayı çalıştırmış ![]() ![]() Acaba bu fikir çalıntımı ![]() |
||
![]() |
![]() |
#5 |
![]() evet %90 bizim bir vekilin veya partilinin ağzından duymuştur. yoksa onların böyle fikir üretecek kadar kafaları çalışmaz.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Yada 1 dk. arkadaşlar "Dağdan inenleri mayınlı arazide çalıştıralım". Kılıçdaroğlu da başlarında dursun.:utandım:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
tamam kılıçdaroğlunu sevmeyebilirsiniz ama bu şekilde bir çarpıtma da olamaz. Eğer bu şekilde çarpıtma yapılırsa onlardan ne fark kalır? Onlara bir daha söz söyleme hakkı olur mu? Irkçılıkla ne alakası var bu teklifin. son derece aklı başında, makul bir teklif. CHP, Akpden ne gelirse reddediyor diye chpli birisi ne söylerse söylesin onu eleştirelim, saldıralım mantığıyla iş yaparsanız chpden ne farkınız kalır? doğrusu hayretler içindeyim. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Bu önerinin ırkçı bir tarafını göremedim.Tamam Chp Irkçı bir Parti ama tarafsız yorumlamak gerekir önerileri diye düşünüyorum.
Güzel öneri ve üzerinde düşünülsün. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Bu haberin gerçekten ırkçılıkla uzaktan yakından bir ilgisi yok. En azından ben ırkçı bir söylem göremedim. Öneri ise zaten olması gereken durumun açıklaması şeklinde. Devletimiz Kürt sorununu çözdüğünde, bölgedeki mayınlı arazilerin de mantıken temizlenmesi lazım. Buralar verimli topraklar haline getirilip, halkın kullanımına sunmak kadar doğal birşey yok.
Şayet bu yapılırken, "oraya Türk aileleri götürelim, onlar toprağı temizleyip işlesin" deseydi, o zaman ırçkı bir söz olurdu. Sanırım gazete bu sözü ırkçı olarak değerlendirmesinin sebebi şu olabilir; Bölge mayınlı. Temizlerken patlama ve ölüm riski var. Böyle bir görevi Kürtlere vermek, onların canını tehlikeye atmak demektir. Bu durumda Kürtler temizlesin demek ırkçı bir eylemdir." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|