AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 09-04-2009, 23:32   #1
Kullanıcı Adı
rıfat gökalp
Thumbs down Çocuk,PE-KA-KA benim ablamdır,dayımdır
Bunu bir çocuk söylüyor: Pe ke ke benim ablamdır, dayımdır

Dün akşam Show TV'de yayınlanan Siyaset Meydanı'nın konukları çocuklar oldu. Ali Kırca'nın sunduğu ve "Çocukların Açılımı" başlığı altında yapılan programda "Kürt açılımı" da konuşuldu.

Canlı yayında o çocuklardan birinin söylediği sözler dikkat çekiciydi.

"Pe ke ke kimdir? Benim ablamdır, benim dayımdır, benim amcamdır, benim abimdir.

Kürtlerin de kendisine önder olarak kabul ettiği kişi Sayın Abdullah Öcalan'dır"

ZAMAN

rıfat gökalp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-04-2009, 23:35   #2
Kullanıcı Adı
Supraliminal
YOK ARTIK...!

Videolu görüntüsü varmıydı ?
Görmeden inanmak istemiyorum.
Supraliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-04-2009, 23:40   #3
Kullanıcı Adı
rıfat gökalp
Alıntı:
[O]bjektif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
YOK ARTIK...!

Videolu görüntüsü varmıydı ?
Görmeden inanmak istemiyorum.
dün bu programı ben izledim ve aynen böyle söyledi
dtp'li siyasetçilerin kendisine ezberlettiği sloganları programda harfiyen
uyguladı.Ayrıca stüdyo'ya çağrılan çocukların 'ÇYDD' bağlantısı olup olmadığı
araştırılmalıdır.Bu çocuğu yetiştiren ailesini cezaevine tıkmak hayırlı olacaktır.
Alt 09-04-2009, 23:42   #4
Kullanıcı Adı
rıfat gökalp
http://www.youtube.com/watch?v=S3aK_nqJPn8

''Kürt ırkçısı ve bölücü yandaşı;yetiştirilen çocuğun hezeyan dolu konuşması ''

Konu rıfat gökalp tarafından (09-05-2009 Saat 01:31 ) değiştirilmiştir..
Alt 09-05-2009, 00:15   #5
Kullanıcı Adı
Eşref
Sevgili Rıfat kardeşim. Affına sğınarak belirtmek isterim ki bir çocuk için terörist tabirini uygun görmüyorum. Çocuklar terörist olmaz. Olamaz. Hepsi de cennetlik olan bu varlıkların terörist olması mümkün mü? (Gerçi videoyu izleyemedim. Bu açıklamayı yapan şahıs küçük bir çocuk mu bilemiyorum.)

Bunları kirli emellere alet eden kişilerin araştırılıp bulunması lazım. Ama ben bu konuda da ümitsizim. Bu ülkede pkk ve Öcalan konusunda en olmadık açıklamalarda bulunan o kadar çok büyük var ki onlara bile birşey yapılmazken, bu çocuğu kullananlar mı bulunup yargılanacak?
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-05-2009, 00:27   #6
Kullanıcı Adı
rıfat gökalp
Alıntı:
KaraEsref Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili Rıfat kardeşim. Affına sğınarak belirtmek isterim ki bir çocuk için terörist tabirini uygun görmüyorum. Çocuklar terörist olmaz. Olamaz. Hepsi de cennetlik olan bu varlıkların terörist olması mümkün mü? (Gerçi videoyu izleyemedim. Bu açıklamayı yapan şahıs küçük bir çocuk mu bilemiyorum.)

Bunları kirli emellere alet eden kişilerin araştırılıp bulunması lazım. Ama ben bu konuda da ümitsizim. Bu ülkede pkk ve Öcalan konusunda en olmadık açıklamalarda bulunan o kadar çok büyük var ki onlara bile birşey yapılmazken, bu çocuğu kullananlar mı bulunup yargılanacak?
söylediklerine imzamı atıyorum yalnız ifadelerimde çocuğun terörist olduğu gibi bir söz sarfetmedim aksine çocuğun bu söylemlerde bulunmasında ailesinin kabahati ve emeğinin olduğunu dile getirdiğim.Ayrıca video sorunsuz izlenebiliyor.Bu çocuğun görüntüsünü başka yerde bulamadığım için maalesef küfür içeren bir video'yu sizinle paylaşmak durumunda kaldım o yüzden sizlerden özür diliyorum
Alt 09-05-2009, 00:23   #7
Kullanıcı Adı
depare
Büyüyünce ne halt olacakları belli benim askerliğimi yaptığım şırnakta ki tugayın bitişiğinde bir köy vardı orada ki çocukların bir çoğuda ne yazık ki bu fikir içindelerdi...
Biri 14 diğeri 16 yaşında iki genç çoban mayın döşerken mayın ellerin'de patladı birisi öldü birisi ağır yaralandı...
Tabi suç bu çocuklar'da değil adı üstünde çocuk onlara bunları aşılayan'da en büyük suç...
depare isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-05-2009, 01:15   #8
Kullanıcı Adı
Ak Asude
Zavallı çocuk o yaşta beynini yıkamışlar.
Ak Asude isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-05-2009, 01:43   #9
Kullanıcı Adı
AK-AskeR
Bu Çocuğu ve bunlar gibilerini kurtarmak lazım, oraya çıkartanlarında amacı belli o kanalında amacı belli Ali Kırca'nında amacı belli provakasyonnnnn....
AK-AskeR isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-05-2009, 04:01   #10
Kullanıcı Adı
BuRaK ReiS
bu arada siteye girmiyor
BuRaK ReiS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)