|
![]() |
#1 |
![]() Bunu bir çocuk söylüyor: Pe ke ke benim ablamdır, dayımdır
![]() Dün akşam Show TV'de yayınlanan Siyaset Meydanı'nın konukları çocuklar oldu. Ali Kırca'nın sunduğu ve "Çocukların Açılımı" başlığı altında yapılan programda "Kürt açılımı" da konuşuldu. Canlı yayında o çocuklardan birinin söylediği sözler dikkat çekiciydi. "Pe ke ke kimdir? Benim ablamdır, benim dayımdır, benim amcamdır, benim abimdir. Kürtlerin de kendisine önder olarak kabul ettiği kişi Sayın Abdullah Öcalan'dır" ZAMAN
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() YOK ARTIK...!
Videolu görüntüsü varmıydı ? Görmeden inanmak istemiyorum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
dtp'li siyasetçilerin kendisine ezberlettiği sloganları programda harfiyen uyguladı.Ayrıca stüdyo'ya çağrılan çocukların 'ÇYDD' bağlantısı olup olmadığı araştırılmalıdır.Bu çocuğu yetiştiren ailesini cezaevine tıkmak hayırlı olacaktır. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Konu rıfat gökalp tarafından (09-05-2009 Saat 01:31 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Sevgili Rıfat kardeşim. Affına sğınarak belirtmek isterim ki bir çocuk için terörist tabirini uygun görmüyorum. Çocuklar terörist olmaz. Olamaz. Hepsi de cennetlik olan bu varlıkların terörist olması mümkün mü? (Gerçi videoyu izleyemedim. Bu açıklamayı yapan şahıs küçük bir çocuk mu bilemiyorum.)
Bunları kirli emellere alet eden kişilerin araştırılıp bulunması lazım. Ama ben bu konuda da ümitsizim. Bu ülkede pkk ve Öcalan konusunda en olmadık açıklamalarda bulunan o kadar çok büyük var ki onlara bile birşey yapılmazken, bu çocuğu kullananlar mı bulunup yargılanacak? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Büyüyünce ne halt olacakları belli benim askerliğimi yaptığım şırnakta ki tugayın bitişiğinde bir köy vardı orada ki çocukların bir çoğuda ne yazık ki bu fikir içindelerdi...
Biri 14 diğeri 16 yaşında iki genç çoban mayın döşerken mayın ellerin'de patladı birisi öldü birisi ağır yaralandı... Tabi suç bu çocuklar'da değil adı üstünde çocuk onlara bunları aşılayan'da en büyük suç... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Zavallı çocuk o yaşta beynini yıkamışlar.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Bu Çocuğu ve bunlar gibilerini kurtarmak lazım, oraya çıkartanlarında amacı belli o kanalında amacı belli Ali Kırca'nında amacı belli provakasyonnnnn....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() bu arada siteye girmiyor
|
|
![]() |
![]() |
![]() |