|
09-05-2009, 13:37 | #1 |
Arabistan Sözcüğü Gülben Ergen'i Neden Kudurttu!
Şuan,kendini bilmez bu çukur beyinli kadına büyük öfke duymaktayım,aslında değmeyecek bir karakterde birisi..Lakin cennet vatanımızda böyle ucuz insanların özel meselelerde külhanbeyliğine soyunması,ağa kesilmesine gıcık oluyorum!Olay nedir diyeceksiniz şimdi,anlatayım hemen; Dün gece FOX ekranlarında Popstar Alaturka diye bir yarışma yayındaydı.Bu sezon yarışma büyük ses getirdi.Nedeni ise yarışmacılardan birisinin Başörtülü olması..Başörtülü bayanı seçtirip,ekranların önüne çıkarıncaya kadar herşey doğal.Fakat asıl iş bundan sonra.Özelikle dün gece jüri üyelerinden Gülben Ergen'in sergilediği çirkinlik herkesi hayrette düşürdü!Başörtülü bayan üzerinden tartışma meydana gelirken,seyircilerden biri,Arap ülkelerinde böyle kişilerin sahne aldığı,başörtülü birininde popstar olabileceği düşüncesi üzerine Gülben Ergen adetta kudurdu!..Bunun üzerine sazı eline alıp ucuz Atatürk milliyetçiliğine soyundu.İdeolojik besteler dizdiği konuşmasında salondakiler ve ekran başındakiler çileden çıktı!Özelikle Demokratik açılım arefesinde provokasyonel söylemler içine girmesi herkes tarafından yadırgandı!ETÖ'nün kurgulaması ile meydana gelen ''Cumhuriyetvari''söylemleri dile getiren Ergene,diğer jüri üyelerindende büyük tepkiler geldi.Özelikle Bülent Ersoy'un tepkisi yüzüne şamar gibi indi.Bende bugün adresini felan araştırdım ama bulamadım.Böyle cahil açıklamalarda bulunup,ekranda reytingi uğruna şov yaparak milletimizin arasına nifak tohumları ekmeye çalışan bu kadına haddini bildirecektim ama şimdilik kurtuldu elimden,özetle söylemem gerekirse bu olayın sonuna kadar takipçisi olacağım!Böyle ucuz söylemlere yürümekte olan tekerimize kimse çomak sokamaz!!!İşte o çirkin dialoglar; Türbanlı popstar adayı Çiğdem Özdemir: Ben sizin fikrinize saygı duyuyorum. Ben bunu bir ses yarışması olarak düşünüyorum. Ben de merak ediyorum benden popstar olur mu? Başı açık bayan seyirci: Arabistan'da popstarlar böyle. Popstarların başı örtülü. Gülben Ergen: Burası Arabistan değil. Türkiye Cumhuriyeti. (Sesini yükselterek) Türkiye Cumhuriyeti Bülent Ersoy: Sapla saman karışıyor. Biz burada Türkiye-Arabistan tartışması yapmıyoruz. Burası Türkiye Cumhuriyeti. Armağan Çağlayan: Ben burada laik kavgası yapmam. Ben de size diyebilirim ki Kuzey ülkelerinde de herkes bikinyle çıkıyor Popstar'a... Bikini ile mi çıksın bizim çocuklar? Başı açık bayan seyirci: Hanımefendi çok güzel söylüyor şarkıyı. Ben kıyafeti için puanı kırılsın istemiyorum. Hanımefendı çok guzel söylüyor kıyafetiyle değerlendirmemek lazım. Armağan Çağlayan: Bu kızın ağzından "laik" lafı çıkmadı, aldınız konuyu buraya getirdiniz bize de bunları söylettiniz. Gülben Ergen: Bize de bunu söylettiniz. Bülent Ersoy: Ben hadiselerin böyle demogojik hale getirilmesine karşıyım. Bu platform böyle bir ortam değil. Bu çocuğı biz seçtik. Şimdi bu çocuğun üzerinden prim yaparcasına böyle konuşmak abesle iştigal. Gülben Hanım'a söylüyorum. Gülben Hanım, hepimiz, hiç istisnasız, sormuyorum "siz öyle misiniz" diye, hepimiz Atatürk'ün çocuklarıyız. Ve bundan da gurur duyuyoruz. Bu çocuğun üzerinden Atatürk, Atatürk İnkılapları konuşması ne kadar doğru? Biz bu çocuğu bilerek aldık. Oybirliğiyle aldık. Armağan Çağlayan: Hayır Bülent hanım oybirliği ile almadık. Siz böyle söylüyorsunuz gazeteler öyle yazıyor sonra. Bülent Ersoy: Ben bu çocuğun insanların başı örtülü de, başı açık da sanatlarını icra edebilme hakkı olduğunu göstermek için ben istedim. Sayın Erkır'dan rica ettim. Ben istedim bu çocuğu. Gülben Ergen: Bülent Hanım'ın bana söylediklerini kabul etmiyorum. Ben kızımıza söylemedim. Hanımefendi (Seyirciyi kastediyor) ülkemi Arabistan'la kıyasladı ben de burasının Türkiye Cumhuriyeti olduğunu söyledim. Lafım hanımefendiyeydi Bülent Ersoy: Sevgili Ergen şöyle bir şey var önümüzdeki model bu çocuk. Sayın Erkır da bize söz verdiği vakit bu çocuk hakkında yorum yapacağız. Hanımefendi Türkiye Arabistan olmalı o hale çevrirmeli demedi ki... "Orada popstarlar böyle" dedi. Aksini dese ilk önce ben saldırırım. Gülben Ergen: Ben öyle zannettim saldırdım...
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
09-05-2009, 13:54 | #2 |
Gerçekten büyük ayıb etmiş. kendisine bu hareketi yakıştıramadık doğrusu
|
|
09-05-2009, 14:01 | #3 |
O önce eşi Mustafa Erdoğan'ın yediği nanelere tepki göstersin. Alenen Pkk yandaşı dergilerde ve derneklerde görev yapıyor. İşte böyle insanlar Vatan, Millet diye ortaya çıkınca ben çileden çıkıyorum.
Başörtülü yarışmacıya gelince bence oraya yakışmamış ama demokratik bir ülkede yaşıyoruz saygı duymaktan başka birşey yapamayız... |
|
09-05-2009, 14:07 | #4 |
İşte bu haberle ilgili bir internet sitesinde okuyucu yorumu adetta ders niteliğinde işte o yorum;
Eşine ve kaynına da öğret Ertuğrul Salyalarını sağa sola saçıp kendini cumhuriyetci göstermeye çalşıacağına önce git ne idiği belirsiz davulcu eşinle pkklılra şehit diyen kaynına tepki göster. Bu memleket ne çekiyorsa iki yüzlü insanlardan çekti zaten. sen git pkklıların kucağına otur onların sağda solda konuşmalrına ses çıkarma sonra ekrana çık şov yap. Onların konuşmalarına neden televizyonlarda çıkıp tepki göstermiyorsun. Eşinin dağda gezen akrabalrına tepki göster sapır saçma yarışmalar yapıp gereksiz tartışmalarla şov yapmnaya çalışmanız sizin eşinizin ailesinin ne olduğunu gizlemez. Bu cumhuriyeti kuranlar iki yüzlü değildi yine bu cumhuriyete sahip çıkacaklarda onlar kadar şerefli, dürüst ve asil insanlardır. Bizim muhtaç olduğumuz kudret damlarımızda ki asil kanda mevcuttur. 05 Eylül 2009 Cumartesi 10:45 |
|
09-05-2009, 14:15 | #5 | |
Alıntı:
Kalemine sağlık çok güzel yazmış. |
||
09-05-2009, 14:08 | #6 |
Gülben Ergen haddini bilsin.Kendisi bikinilerle tahrik edici pozlar verirken kimse ona birşey demedi.Kendisi orasını burasını açarsa açsın kim oluyorda kapalı bir bayana karışıyor?Resmen,gayriresmi her türlü şekilde kınıyorum.
|
|
09-05-2009, 14:25 | #7 |
Ergen'e mi bulmalı suçu, o vaziyette yarışmaya katılana mı ?
Kim suçlu kim suçsuz..İkisi de suçlu.. Gülben Ergen ile birlikde o bayanı da protesto ediyorum..O hâlde yarışmaya katılıp işi bu hadde getirdiği için.. Müslüman bir bayansan, örtünmeyi seçmiş isen bazı şeylerde fedakârlık göstereceksin..ki kadının sesi haramdır.. Gülben Ergen hanım efendiye gelince bu "burası Türkiye Cumhuriyeti" sözü de hit oldu.. E biz bilmiyorduk nerede olduğumuzu iyi ki hatırlattınız diyesi geliyor insanın.. Ama suç onda değil kendisine bu malzemeyi verende.. İzlemiyorum izlemedim takip de etmiyorum bu abuk programı ilk kez burada gördüm.. Hakediyoruz sanırım..."!" |
|
09-05-2009, 14:37 | #8 |
Yarışmaya katılan Başörtülü yarışmacı en azından provokatör değil!Kendisini gıyaben tanıyorum.Hatırlarsanız 28 şubat sürecinde bazı sahneler işlenmişti!?Bunun öyle olmadığını bildiğim için başörtülü bir vaziyette yarışmaya katılan Çiğdem Özdemir hakında birkaç kelam etmek istiyorum.
Halis,safiyane bir niyet içinde yarışmaya katıldı.Tesettür biçimi yadırganmayacak derecede düzgün.Hal ve hareketleri oldukça efendi babından.Fakat bütün bunlara rağmen katılmalı mıydı diye sorarsanız,hem evet hemde hayır diyorum! |
|
09-05-2009, 14:45 | #9 | |
Alıntı:
|
||
09-05-2009, 14:52 | #10 | |
Alıntı:
|
||
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
başörtüsü, bursa, çiğdem, din, ergen, etö, gülben, iman, ishak, laik, pkk, popstar, yandaş, yasak, yılmaz, zulüm |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|