AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 09-05-2009, 16:45   #1
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart Abdullatif Şener çark etti
Abdullatif Şener çark ettiTürkiye Partisi Genel Başkanı Abdullatif Şener, daha önce yaptığı açıklamada demokratik açılıma karşı çıkmıştı. Şener,son yaptığı açıklamad ise hükümete destek verdi.Yazı Boyutu 10 12 14 16 Abdullatif Şener, hükümetin başlattığı demokratik açılıma destek verdi. Şener, açılım konusunda herkesin hırslarını ve çıkarlarını bir kenara bırakması gerektiğini söyledi.

Şener partisinin genel merkezinde '1. İl Başkanları Toplantısı'nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Şener, konuşmasının büyük bölümünü ekonomiye ayırdı. Hükümetin ekonomi politikasını sert bir dille eleştiren Şener, Türkiye nüfusunun yüzde 30'undan fazlasının işsiz olduğunu söyledi. İktidarı bu konuda duyarsız olmakla suçlayan Şener, "Bugün halkın büyük bir kısmı açlık ve sefaletle boğuşuyor. Ancak hükümet, AB endeksli bir ekonomi politikası yürütüyor. Yani gelişmiş Batı ülkelerini zengin etmeye çalışıyor. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir iktidar yok." dedi. Türkiye'nin genç ve dinamik nüfusuna dikkat çeken Şener, ülkenin gençlerin ve kadınların omzunda yükseleceğini ifade etti.


Hükümetin ekonomi politikasına sert eleştiriler yönelten Şener, demokratik açılım sürecine ise destek verdi. Bu açılımın ülkedeki terörün bitmesi için gerekli olduğunu ifade eden Şener, "Ancak bu süreç giderek yerini bir ayrışma endişesine bırakmamalı. Bu konuda herkes hırsını bir kenara bırakmalı." diye konuştu.

Ermenistan ile sürdürülen müzakerelere de değinen TP lideri, "Bu süreci kim başlattı. Bunun iyi bilinmesi lazım. Bu açılımda Dağlık Karabağ'ın durumu yok. Yine sözde Ermeni soykırımı iddialarından vazgeçme meselesi de yer almıyor." eleştirisinde bulundu. (CİHAN)


05.09.2009 14:12:11

 

ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-05-2009, 17:00   #2
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart
DOĞRU YOLDA İLERLEMEZSENİZ SADECE SİYASİ BİR MEFTA OLURSUNUZ!!!
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-05-2009, 17:48   #3
Kullanıcı Adı
Abdullah KAÇ
Standart
Parti Kurmadan ve kurma öncesindeki söylemleri ile şimdiki söylemleri arasında çok fark var.

Farklı olmak yeni bir stil getirmek sözleri ile parti kurdu sayın şener. Ancak görüyoruz ki hiçde farklı bir üslup yaklaşım yok. Bu ağızda ve üslupta olmasına üzüldüm.

Bu konuşma hiç olmayan şener'i iyice bitirmiştir diye düşünüyorum. Yani en azından benim gözümde hiç olmayan şener bitmiştir.
Abdullah KAÇ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-05-2009, 18:09   #4
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart


Sayın Şener'in bu karizmatik duruşu siyaset dilini ne kadar başarısız kulandığının açık bir göstergesidir!Lider olmak çok zordur,kitleleri peşinizden sürüklemek için aynı zamanda ilahi bir katkıda gerekiyor.Bu ülkeye 20 yıldır lider gelmemişti,hamdolsun adam gibi adam bir tane lider geldi,Recep Tayyip Erdoğan geldi!Lakin birileri kıymetini bilmediği gibi sürekli tekerine çomak sokmakla meşkuller..
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi