![]() |
#1 |
![]() ![]() ![]() İşadamı Hayyam Garipoğlu, Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili dün akşam Levent'te gözaltına alındı. Mahkemeye sevk edilen baba Nida Garipoğlu'nun şoförü Ahmet Batur, aile şirketinin satın alma müdürü Mehmet Karakayalı ile şirket çalışanlarından Habib Kurt tutuklanarak Metris Cezaevi'ne konuldu. Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu'nu arabayla kaçırdığı iddia edilen şoför Ahmet Batur'un ifadeleri doğrultusunda gözaltına alınan amca Hayyam Garipoğlu Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Geceyi Asayiş Şube Müdürlüğü'nde geçirecek olan Garipoğlu'nun bugün adliyeye sevk edilmesi bekleniyor. Hayyam Garipoğlu'nun, Garipoğlu şirketleri topluluğunun şoförlüğünü yapan Ahmet Batur'un savcılıktaki, "Cem'i kaçırırken arabada babası ile birlikte amcası Hayyam Garipoğlu da vardı" ifadesi üzerine gözaltına alındığı öğrenildi. Cem Garipoğlu'na yardımcı oldukları iddiasıyla gözaltına alınan Ahmet Batur, satın alma müdürü Mehmet Karakayalı, şirket çalışanları Habib Kurt ve Hakan Çiçek'i savcı 5 saat sorguladı. KORKTUK SAKLADIK Habib Kurt'un "Cinayetin meydana geldiği günün akşamı Mehmet Bey, Cem'i getirdi. 'Birinci kata indirin beni orada beklesin' dedi. Dairenin anahtarı olmadığı için Ahmet Batur'u şirketten getirttik. Cem, birinci kattaki daireye indikten sonra bir daha kendisini görmedim. Ertesi gün gazeteleri okuyunca korktuk, kimseye bir şey söyleyemedik" dediği öğrenildi. Mahkeme Hakan Çiçek'i serbest bırakırken, Ahmet Batur, Mehmet Karakayalı ve Habib Kurt'u "suçluyu kayırma" suçundan tutukladı. SABAH
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() o çocuk tek başına bunca gün saklanamaz. mutlaka şüphelendikleri birkaç kişi onlara yardım etmiştir.
dün gece haberlerde izliyorum ceza indirimi gündemde diyor cem garipoğlu en fazla 6 sene yatar diyorlar |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|