|
09-26-2009, 22:38 | #1 |
İmam-Hatip lisesinden selamlar olsun..
Selamün aleyyküm ben Niğde'den Hicret...İmam-Hatip lisesinde okuyorum son sınıftayım bu sene sınava gireceğim...Bu siteye geç oldu gelmem ... Hepinizden dua bekliyorum..Selam ile
Konu Gönülden tarafından (09-27-2009 Saat 21:25 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
09-27-2009, 00:53 | #2 |
Aleyküm selam hicret17 hoş geldin. Geç olsun da güç olmasın derler. Ben de İmam Hatip Lisesi mezunuyum. Şimdi de İlahiyat okuyacağım inşallah. Seni de seneye İlahiyat camiasına bekliyoruz. Allah yardımcın olsun.
|
|
09-27-2009, 02:39 | #3 |
Hoşgeldiniz..
Allah yardımcınız olsun,yolunuzu açık etsin inşaAllah.. |
|
09-27-2009, 15:43 | #4 |
Vealeykumselam.. Hoşgeldin Hicret kardeşim..
Ben de imam hatip mezunuyum. Ve bu sene ilahiyat bitti hamdolsun.. İnşaallah güzellikleri paylaşmak adına üyeliğiniz öğrenmeye ve öğretmeye dair hayırlara vesiledir.. Rabbim yolunu açık eylesin.. |
|
09-27-2009, 15:51 | #5 |
aleykumselam..
Hoşgeldin Hicret |
|
09-27-2009, 16:11 | #6 |
İlahiyat okuyanlar bize yardımcı olabilir mi? Dersler ve bölüm hakkında? Ben de ihl mezunuyum ve İlahiyat düşünüyorum. Hicret17 hoşgeldin.
|
|
09-28-2009, 18:57 | #7 | |
Alıntı:
İlahiyat programına fakültelerin sitelerinden ulaşabilirsiniz kardeşim.. İlahiyat fakültelerinde genelde aynı dersler okutulmakla beraber her üniversitenin farklı bir uslübu var.. Selçuk, Marmara, Ankara üniversitesi mezunlarının bakış açısı farkları -gördüğüm kadarıyla- çoktur (bu benim tesbitim, belki farklı düşünenler de vardır). İlahiyat okumanı tavsiye ederim, kazanacağın çok şey olacaktır lakin sadece üniversiteden birşeyler beklersen mezun olduktan sonra hayal kırıklığı yaşayabilirsin.. ÖZellikle senin okumalarla kendini geliştirmen gerekecektir. Geçmişi okuyup, anı sentezlemen ve geleceği böylece inşaya çalışmak amaç olmalı.. Sadece ilahiyat alanında değil farklı alanlarda da kendini geliştirirsen özlenen ilahiatçı profili bulunmuş olacaktır. Düşünelim ki, önceki alimlerimiz dinî bilgilerin yanında pozitif ilimlerde de kendini kanıtlamış şahsiyetlerdi.. Bizde bu yolda ilerlemeliyiz kardeşim.. Rabbim yardımcımız olsun kardeşim.. selamlar.. |
||
09-28-2009, 18:58 | #8 | |
Alıntı:
İlahiyat programına fakültelerin sitelerinden ulaşabilirsiniz kardeşim.. İlahiyat fakültelerinde genelde aynı dersler okutulmakla beraber her üniversitenin farklı bir uslübu var.. Selçuk, Marmara, Ankara üniversitesi mezunlarının bakış açısı farkları -gördüğüm kadarıyla- çoktur (bu benim tesbitim, belki farklı düşünenler de vardır). İlahiyat okumanı tavsiye ederim, kazanacağın çok şey olacaktır lakin sadece üniversiteden birşeyler beklersen mezun olduktan sonra hayal kırıklığı yaşayabilirsin.. ÖZellikle senin okumalarla kendini geliştirmen gerekecektir. Geçmişi okuyup, anı sentezlemen ve geleceği böylece inşaya çalışmak amaç olmalı.. Sadece ilahiyat alanında değil farklı alanlarda da kendini geliştirirsen özlenen ilahiatçı profili bulunmuş olacaktır. Düşünelim ki, önceki alimlerimiz dinî bilgilerin yanında pozitif ilimlerde de kendini kanıtlamış şahsiyetlerdi.. Bizde bu yolda ilerlemeliyiz kardeşim.. Rabbim yardımcımız olsun.. selamlar.. |
||
09-27-2009, 16:36 | #9 |
Aleykümselam.AK foruma hoşgeldiniz.Hayırlı paylaşımlar.
|
|
09-27-2009, 19:55 | #10 |
Aleykümselam....hoşgelmişsiniz...
Daimi olmanız temennisiyle...hayırlı paylaşımlar.. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|