AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Gençler, AK Partililer Tanışalım ! Aramıza yeni katılan bütün AK Gençlerimizi tanışmak için bu bölüme bekliyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 09-26-2009, 22:38   #1
Kullanıcı Adı
hicret17
Standart İmam-Hatip lisesinden selamlar olsun..
Selamün aleyyküm ben Niğde'den Hicret...İmam-Hatip lisesinde okuyorum son sınıftayım bu sene sınava gireceğim...Bu siteye geç oldu gelmem ... Hepinizden dua bekliyorum..Selam ile

Konu Gönülden tarafından (09-27-2009 Saat 21:25 ) değiştirilmiştir..
hicret17 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-27-2009, 00:53   #2
Kullanıcı Adı
Enfal
Aleyküm selam hicret17 hoş geldin. Geç olsun da güç olmasın derler. Ben de İmam Hatip Lisesi mezunuyum. Şimdi de İlahiyat okuyacağım inşallah. Seni de seneye İlahiyat camiasına bekliyoruz. Allah yardımcın olsun.
Enfal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-27-2009, 02:39   #3
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Hoşgeldiniz..
Allah yardımcınız olsun,yolunuzu açık etsin inşaAllah..
Alt 09-27-2009, 15:43   #4
Kullanıcı Adı
Fasl-ı Gül
Vealeykumselam.. Hoşgeldin Hicret kardeşim..

Ben de imam hatip mezunuyum. Ve bu sene ilahiyat bitti hamdolsun.. İnşaallah güzellikleri paylaşmak adına üyeliğiniz öğrenmeye ve öğretmeye dair hayırlara vesiledir..

Rabbim yolunu açık eylesin..
Fasl-ı Gül isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-27-2009, 15:51   #5
Kullanıcı Adı
*AZRA*
aleykumselam..
Hoşgeldin Hicret
*AZRA* isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-27-2009, 16:11   #6
Kullanıcı Adı
akgençlk
İlahiyat okuyanlar bize yardımcı olabilir mi? Dersler ve bölüm hakkında? Ben de ihl mezunuyum ve İlahiyat düşünüyorum. Hicret17 hoşgeldin.
akgençlk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-28-2009, 18:57   #7
Kullanıcı Adı
Fasl-ı Gül
Alıntı:
akgençlk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İlahiyat okuyanlar bize yardımcı olabilir mi? Dersler ve bölüm hakkında? Ben de ihl mezunuyum ve İlahiyat düşünüyorum. Hicret17 hoşgeldin.
Öyleyse bir mezun olarak söz bana düşüyor

İlahiyat programına fakültelerin sitelerinden ulaşabilirsiniz kardeşim..
İlahiyat fakültelerinde genelde aynı dersler okutulmakla beraber her üniversitenin farklı bir uslübu var.. Selçuk, Marmara, Ankara üniversitesi mezunlarının bakış açısı farkları -gördüğüm kadarıyla- çoktur (bu benim tesbitim, belki farklı düşünenler de vardır).

İlahiyat okumanı tavsiye ederim, kazanacağın çok şey olacaktır lakin sadece üniversiteden birşeyler beklersen mezun olduktan sonra hayal kırıklığı yaşayabilirsin.. ÖZellikle senin okumalarla kendini geliştirmen gerekecektir. Geçmişi okuyup, anı sentezlemen ve geleceği böylece inşaya çalışmak amaç olmalı..

Sadece ilahiyat alanında değil farklı alanlarda da kendini geliştirirsen özlenen ilahiatçı profili bulunmuş olacaktır. Düşünelim ki, önceki alimlerimiz dinî bilgilerin yanında pozitif ilimlerde de kendini kanıtlamış şahsiyetlerdi.. Bizde bu yolda ilerlemeliyiz kardeşim..

Rabbim yardımcımız olsun kardeşim.. selamlar..

Alt 09-28-2009, 18:58   #8
Kullanıcı Adı
Fasl-ı Gül
Alıntı:
akgençlk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Öyleyse bir mezun olarak söz bana düşüyor

İlahiyat programına fakültelerin sitelerinden ulaşabilirsiniz kardeşim..
İlahiyat fakültelerinde genelde aynı dersler okutulmakla beraber her üniversitenin farklı bir uslübu var.. Selçuk, Marmara, Ankara üniversitesi mezunlarının bakış açısı farkları -gördüğüm kadarıyla- çoktur (bu benim tesbitim, belki farklı düşünenler de vardır).

İlahiyat okumanı tavsiye ederim, kazanacağın çok şey olacaktır lakin sadece üniversiteden birşeyler beklersen mezun olduktan sonra hayal kırıklığı yaşayabilirsin.. ÖZellikle senin okumalarla kendini geliştirmen gerekecektir. Geçmişi okuyup, anı sentezlemen ve geleceği böylece inşaya çalışmak amaç olmalı..

Sadece ilahiyat alanında değil farklı alanlarda da kendini geliştirirsen özlenen ilahiatçı profili bulunmuş olacaktır. Düşünelim ki, önceki alimlerimiz dinî bilgilerin yanında pozitif ilimlerde de kendini kanıtlamış şahsiyetlerdi.. Bizde bu yolda ilerlemeliyiz kardeşim..

Rabbim yardımcımız olsun.. selamlar..

Alt 09-27-2009, 16:36   #9
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Aleykümselam.AK foruma hoşgeldiniz.Hayırlı paylaşımlar.
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-27-2009, 19:55   #10
Kullanıcı Adı
Gönülden
Aleykümselam....hoşgelmişsiniz...
Daimi olmanız temennisiyle...hayırlı paylaşımlar..
Gönülden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)