10-03-2009, 19:51 | #1 |
Şehit babası 'MHP'li Bahçeliye tepkili' Bahçeli sussun,O evlat acısı bilmez !
Bahçeli sussun! Evlat acısı bilmez Şehit babasından Devlet Bahçeli'ye şok tepki... Siirt'in Eruh ilçesi kırsalında şehit düşen Komando Er Yusuf Ulaş, Muş'un Malazgirt ilçesine bağlı Aynalıhoca köyünde defnedildi. Yedi kardeşi bulunan ve 10 aylık asker olduğu bildirilen Yusuf Ulaş'ın cenazesi helikoplerle köye getirildi. Köy okulunda düzenlenen resmi cenaze töreninde anne Taliha Ulaş ile kardeşi Zeynep Ulaş fenalık geçirdi. "BAHÇELİ SUSSUN, O EVLAT ACISI NEDİR BİLMEZ" Şehidin babası Mehmet Nasir Ulaş, yaptığı konuşmada Kürt açılımının bir an önce tamamlanması gerektiğini belirterek, açılıma sert tavır gösteren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli için, "Devlet Bahçeli'nin çocuğu yok. O evlat acısı nedir bilmez. O yüzden hiç konuşmasın, sussun. Bu konuda hiç tepki göstermesin. Bu sorun çözülsün, evlatlarımız artık ölmesin." dedi. 34. Motorize Tugay Komutanı Tuğgeneral Burhaneddin Akdı da şehidin babasının yanına giderek teselli etmeye çalıştı. Akdı, "Çocuğu önce siz yetiştirip büyüttünüz, emek verdiniz. Sonra kınalı kuzu gibi bize teslim ettiniz. Bizim emanetimiz oldu. Şu andan itibaren bu çocuk bütün milletin çocuğudur. Buna bütün millet sahip çıkacak. Şehitlik mertebesi herkese nasip olmaz. Benim bir çok arkadaşım şehit oldu ama bana nasip olmadı. O yüzden oğlunuzla gurur duymanız gerekiyor." diye konuştu. Anne Taliha Ulaş ise, 2 gün önce oğlu ile telefonla görüştüğünü anlatarak, "Oğlum bana, yerinin çok iyi olduğunu söyledi. (Herhangi bir sıkıntım yok. Eğer ben şehit olursam sakın ağlamayın) dedi. Benim oğlum şehit oldu. Canı veren de Allah, alan da Allah. Benim çocuğum şehit oldu, başkalarının çocuğu olmasın. Bu Kürt sorunu bir an önce çözülsün. Hiç kimsenin annesi ağlamasın. İki tarafın da annesi var. İki tarafta da yürekler yanıyor, anneler ağlıyor. Artık bu süreç hızlansın ve sorun bitsin." şeklinde konuştu. Yapılan konuşmalardan sonra şehit er, köy mezarlığında toprağa verildi. Şehit erin toprağa verilmeden önce annesi, babası ve kardeşi tarafından öpülmesi cenazeye katılanları ağlattı. Şehidin ailesini Vali Erdoğan Bektaş başta olmak üzere komutanlar teselli etti.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
10-03-2009, 20:15 | #2 |
şehit babası'nın sözlerine katılmamak mümkün mü?
güneydoğu'da şehit olan mehmetçiğimizin ana ve babalarının acısını hissetmeyen ve üzüntülerini paylaşmayan bahçeli'nin vatansever olması düşünülebilir mi?Türkiye'nin terör belasından kurtulması için siyasetçiler taşın altına elini sokmalı ve ülkemizin milli birliği için ortak hedefte buluşması gerekir zira küresel bir liderlik için çaba gösteren Türkiye'nin kronik sorunlarını aşması ve enerjisini uluslararası platformlarda göstermesi için bu sorunları gidermesi mecburi ve şarttır. şehidimize Allah'dan rahmet ve kederli ailesine sabırlar diliyorum. |
|
10-03-2009, 20:43 | #3 |
Başbakan'ın dediği gibi; "ASIL BÖLÜCÜ SİZSİNİZ..!"
|
|
10-03-2009, 21:13 | #4 |
yazın,provakasyon ve tahrik kokuyor
ne demek ASIL bölücü sizsiniz,senin sözlerinden çıkardığım anlam '' PKK,bölücü ve ayrılıkçı bir terör örgütünün olmadığıdır '' '' Başbakanımızın söylediği gibi bu vatana asıl ihanet edenler 'BÖLÜCÜ PKK'dır' MHP ise fikirsel olarak bölücüdür '' |
|
10-03-2009, 21:17 | #5 | |
Alıntı:
İç savaş çıkarsa bu bölücü fikirler yüzünden, Birleşmiş Milletler ülkeye el koyar ve ülke zaman içerisinde bölünmeye uğrar. O zaman belki anlarsınız beni. Bu ülkeyi bölene de, böldürene de lanet ederim... |
||
10-03-2009, 21:20 | #6 | |
Alıntı:
Üzülmeyin Birleşmiş Milletler hiç bir ülkeye izin olmadan el mel koyamaz |
||
10-03-2009, 21:26 | #7 |
|
|
10-03-2009, 21:30 | #8 | |
Alıntı:
olduğuna itirazın var mı?Eğer bu bebek katillerini savunuyorsan barış ve adaleti simgeleyen AKparti ve forumdan defol ! |
||
10-03-2009, 21:39 | #9 |
Sen kimsin insanları görüşünden dolayı kovma gibi bir cesareti gösteriyorsun . Bu forumda edebiyle görüşünü aktaran saygılı insanlar barınabilir . Burası bir faşist forumu değildir . Burası Ak Parti forum . Herkes aklını başına alsın . Sayın rıfat gökalp burası atsızcılar değil ağır ol biraz
|
|
10-03-2009, 21:40 | #10 |
Konuyu dağıtmayın arkadaşlar konu o kadar önemliki şehidimizin babası o kadar önemli mesaj vermişki bu konuyu dağıtmak hakaret olur.
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|