10-04-2009, 15:53 | #1 |
Sivasspor'da Bülent Uygun istifa etti
Sivasspor'da Bülent Uygun istifa etti
Turkcell Süper Lig'in iddialı takımlarından Sivasspor'da Teknik direktör Bülent Uygun görevi bıraktığını açıkladı.Sivasspor - Antalyaspor maçı için stada gelen Sivasspor'un başarılı teknik direktörü basın mensuplarıyla yaptığı sohbette, başkan Mecnun Odyakmaz'a istifa dilekçesini verdiğini ve maçtan sonra da görevi bırakacağını açıkladı. (CİHAN)
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
10-04-2009, 15:59 | #2 |
Geç bile kaldı sayın uygun.
|
|
10-04-2009, 15:59 | #3 |
hakkında hayırlısı olsun
|
|
10-04-2009, 17:33 | #4 |
Malümün ilanı sözü bu istifanın ihtivasını gözler önüne sermektedir!
|
|
10-05-2009, 13:25 | #5 |
Sivasspor'da Uygun'un istifası kabul edildi
Sivasspor Yönetimi, Teknik Direktör Bülent Uygun'un istifasını kabul etti. Uygun'un istifasının görüşüldüğü yönetim kurulu toplantısının ardından, Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, kulübün resmi internet sitesine bir açıklama yaptı. ''Yönetimimiz, Uygun'un istifasını kabul etti'' başlıklı açıklamada, ''3 sezona yakın bir süredir teknik direktörlük görevini başarıyla yürüten Bülent Uygun'un istifası, Antalyaspor maçından sonraki olağanüstü yönetim kurulu toplantısında değerlendirmeye alınmıştır.'' ifadesini kullandı. Kırmızı - beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi; ''Yaklaşık 7 yıldır Sivassporumuza futbolcu, menajer ve teknik direktör olarak hizmet eden değerli hocamıza, bundan böyle de Sivasspor Kulübü'nün kapısı her zaman açık olacak, kendisi ile olan gönül bağlarımız devam edecektir. Teknik direktörümüz sayın Uygun'un istifasını, Sivasspor Kulübü Yönetim Kurulu olarak büyük bir üzüntü içerisinde kabul ederken, kendisinin şahsında, yardımcı hocalarına, ailesine ve tüm ekibine teşekkürlerimizi ve sevgilerimizi sunuyor, bundan sonraki yaşamlarında başarılı ve sağlıklı günler geçirmelerini temenni ediyoruz. Sivasspor camiasına ve tüm futbol kamuoyuna, teknik direktörümüz sayın Bülent Uygun ile yollarımızı ayırdığımızı bildirirken, yeni teknik direktörümüzün kim olacağı konusunda, kulüp başkanımız ve yönetim kurulu olarak çalışmalarımızın süratle devam ettiği belirtiriz.'' (CİHAN) |
|
10-06-2009, 17:07 | #6 |
Sivasspor yeni hocasını buldu
Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, Bülent Uygun'un istifasının ardından yeni teknik direktörle anlaşmaya vardıklarını ve haftasonu sözleşme imzalayacaklarını açıkladı.Yazı Boyutu 10 12 14 16 Ünsal, "Teknik direktör arayışımız sona erdi. Haftasonu sözleşme imzalayacağız" dedi. Yeni teknik adamın ismini açıklamayan Ünsal, " Yurt dışında çalışan bir Türk ile anlaşmaya vardık. İsmini açıklamıyoruz ama her konuda anlaşmaya vardık. Çalıştığı takımla sözleşmesini fesh ettikten sonra, haftasonu sözleşme imzalayacağız" diye konuştu. Fikret Ünsal, gündemlerinde Güvenç Kurtar, Giray Bulak, Samet Aybaba ve Ersun Yanal'ın olduğunu ancak yönetim kararıyla tercihlerini ismini açıklamadıkları antrenörden yana kullandıklarını söyledi. Radyospor |
|
10-06-2009, 17:09 | #7 |
Bülent Uygun çok başarılı bir sivasspor dönemi yaşadı, busene gelen başarısızlıkların ona kesilip istiasının kabul edilmesini doğru bulmuyorum, Biraz daha sabretmeleri lazımdı.
hayırlısı olsun. |
|
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|