|
10-07-2009, 21:24 | #1 |
'O' bize çok düşkün..Ya biz?
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم لَقَدْجَاءَكُمْرَسُولٌمِنْأَنفُسِكُمْعَزِيزٌعَلَيْهِمَاعَنِتُّمْحَرِيصٌعَلَيْكُمْبِالْمُؤْمِنِينَرَءُوفٌرَحِيمٌ “Andolsun size içinizden öyle bir peygamber geldi ki, sizin sıkıntıya uğramanız ona çok ağır gelir. O, size çok düşkün, mü’minlere karşı çok şefkatlidir, merhametlidir.” Tevbe,128.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
10-07-2009, 21:30 | #2 |
"Beni görmeyipte bana iman eden kardeşlerimi görmeyi çok isterdim"diyen O(s.a.v)karşı ne kadar düşkünüz ki..Hangimiz her yatağımıza girdiğimizde O'nun(s.a.v)için ağladık,hangimiz onun acı çektiği anlar bize anlatıldığında tir tir titreyebildik..
Enserullah Yâ Nebî Allah Affet bu guruhumu kendinle Himmet eyle merhametinle Bu aciz bedenim seni istemekte.. |
|
10-07-2009, 22:06 | #3 |
Söylemek istediklerim konunun içeriği ile ne kadar alakalı bilemem ama,en azından maneviyat olarak pek çok ilgisinin olacağını düşünerek eğer huzurun tadını almak istiyorlarsa buradaki arkadaşlara şöyle bir tavsiyede bulunmak istiyorum.
Ayda bir kere ,en azından bir kerede olsa kendi aranızda bir kaç arkadaş toplanıp çam sakızı çoban armağını bir kilo meyva bile olsa hastanelerimizi ziyaret etmeniz.Bunun ille de tanıdık olması gerekmez ,rastgele her hangi biri de olabilir. O ziyaretin verdiği huzuru ,karşı tarafın sevincinin verdiği huzuru kolay kolay hiç bir şeyde bulamazsınız. Bunu kendinize alışkanlık haline getirdiğinizde bu ziyaretleri sıklaştırdığınızı göreceksiniz. |
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
(sallahualeyhivessellem), allah, ayet, hadis, hz.muhammed, tevbe suresi |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|