|
10-10-2009, 12:09 | #1 |
Yeniden Hediyeli Yarışma |2. Köşe Yazılarından Paragraflar.
Merhaba Kıymetli Arkadaşlar..
Birinci Köşe Yazılarından Paragraflar adlı yarışmamız sona erdi ve sonuçlandı. İkinci Köşe Yazılarından Paragraflar yarışmamızı ufak bir değişimle yeniden başlatma niyetindeyiz. Daha detaylı bilgi vermeden önce yarışmaya katılmak isteyen arkadaşlarımız bu başlık altında katılmak istediklerini yazmaları gerekiyor. Yarışmaya katılmak niyetindeyseniz lütfen belirtiniz. Okumak ince ve uzun bir yolculuktur... Okumayı vakit değerlendirme ve can sıkıntısını gidermekten ötelere hayatımızın ayrılmaz bir parçası olması düşüncesiyle çıktık yola… Okumayı bir eylem ve sorunların çözümünde kalıcı bir etken olarak değerlendirip okuma seferberliği başlatıyoruz inşallah… Okuma; insani bağımsızlığın ve takdir edebilme gücünü doğru kullanabilmenin aktif öznesi… Okuma; bize özgürlüğün ve sorumluluğun birlikteliğini ve birbirine bağımlılığını doğru kavramamız için nedenler sunar… Okuma; kişinin aklını ve kalbini geliştirebilecek, ona yürüyüşünde yoldaşlık edecek, toplumsal sorunların çözümünde kendisine dayanak olacak, bireysel gelişiminin devamını sağlayacak, siyasal gelişmelerin sağlıklı analizini yapacak kişisel, öznel ve bireysel bir okuma olmakla birlikte toplumsal ve grup okumalarının önemini inkâra mahal bırakmayacak kadar açık bir pozisyona sahiptir… Programımız çok basit; Her bireyin gelişimine olumlu katkıda bulunan köşe yazıları, bir başkasının üzerinde çalıştığı, düşündüğü konuları kaleme alıp bir başka kişinin 'bilme'sine katkıda bulunması diye de yorumlanabilir. Öğrenmek, bilmek anlamak ve kavramak için köşe yazılarını takip ederek en can alıcı kısımları paylaşabiliriz. Kurallar: -Köşe Yazıları güncel ve siyasi içerikli olmalıdır. 'Akademik ve evrensel bir dile hakim olması, kişileri baz alan aşağılayıcı paragraflardan uzak durulması uygun olanıdır'. -Üyeler, okudukları köşe yazıları arasından günlük sadece iki adet paragraf ekleyebilir.''Tabiiki daha çok köşe yazısı takip ederek seçmiş olduğumuz paragrafın kalitesini artırabiliriz'' -Eklenen parağrafın altına, köşe yazarının adı ve gazete adı eklenmelidir. -Eklenen paragraf ikinci defa başka bir kişi tarafından eklenmemelidir. Bu nedenle konuyu takip etmemiz gerekir. NOT:Yarışmanın başlangıç ve bitiş tarihi katılımcılar belirlendikten sonra bildirilecektir.. Ödüller: -1. Arkadaşımıza 1500 Beğeni ve Hediye olarak 150 Kontör. -2. Arkadaşımıza 1000 Beğeni ve Hediye olarak 100 Kontör. -3. Arkadaşımıza 750 Beğeni ve Hediye olarak 100 Kontör. -Ve bu programa sık sık katılan her arkadaşımıza da 300 beğeni verilecektir.. Bu yarışmanın fikir sahibi ve hazırlanmasına zemin hazırlayan Yalçın KARACA ağabeyimize ve programa katılarak bizi anlam yoğunluğu taşıyan cümlelerle buluşturacak her kardeşcik'e teşekkür ediyorum. Katılıma hemen başlayabilirsiniz kıymetli dostlar. "Bilgi Akışı Devam Ediyor.." Not: Daha detaylı bilgi vermeden önce yarışmaya katılmak isteyen arkadaşlarımız bu başlık altında katılmak istediklerini yazmaları gerekiyor. Yarışmaya katılmak niyetindeyseniz lütfen belirtiniz.. Yarışmaya Katılmak İsteyenler 1- Asi_isyankar 2- Muhammet21 3- ishakyilmaz 4- ÜçNoktadan... 5- LeyaL 6- Ertuğrul ÖZGÜL 7- [O]bjektif 8- Ak_Kelebek 9- urfalı_ahmedo 10- K@RFeZ 11- Fasl-ı Gül 12- menes 13- Turgut Karadirek 14- 15- 16- 17- 18- 19- 20-
Konu yolcu44 tarafından (11-04-2009 Saat 11:38 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
10-10-2009, 12:24 | #2 |
Bende bu yarışmaya dahil olmak istiyorum.
İnşallah (bana göre) en güzel köşe yazılarını seçip sizlerle paylaşırım. Bâki Selamlar... |
|
10-10-2009, 12:32 | #3 |
İnşALLAH 2 gün hariç hergün yayınlamayı düşünüyorum o günlerde kesinlikle nete giremiyorum..
|
|
10-10-2009, 12:34 | #4 |
Arkadaşlar bu başlık altında sadece yarışmaya katıldığımızı belirtelim. Yeterli sayıya ulaştıktan sonra gerekli bilgi verilecek ve yarışma için paragraf ekleyebileceksiniz.
|
|
10-10-2009, 12:36 | #5 |
Peki, benim eklediklerim silinsin o zaman.
Veya daha sonra açılacak diğer konuya taşınabilir mi? Teşekkürlerimle... |
|
10-10-2009, 12:43 | #6 | |
Alıntı:
aşağıdaki bağlantıya tıklayarak ekleyebilirsiniz. Fakat yarışma için değerlendirilmeyecektir buraya ekledikleriniz. Yarışma için şimdilik sadece başvurular yapılabiliyor. Ama genel olarak herkes aşağıdaki bağlantıya tıklayarak paragraf eklemeye devam edebilir. ^^ Köşe Yazılarından Paragraflar.. ^^ Konu yolcu44 tarafından (10-10-2009 Saat 12:54 ) değiştirilmiştir.. |
||
10-10-2009, 12:56 | #7 | |
Alıntı:
yeni konu ne zaman açılırsa o zaman seçtiğim paragrafları eklerim. Saygıyla... |
||
10-10-2009, 12:40 | #8 |
Güne başlarken yapılacaklar listesinin ilk sıralarında 'medyayı takip' etmek bulunmaktadır.Taraflı tarafsız,yerel genel tüm medya organlarını didik didik eder süzgeçten geçiriyorum.Bu bağlamda,vazgeçilmezlerim elbette 'köşe yazıları'oluşturmaktadır.Her gün onlarca köşe yazısını hatim ediyorum.Özelikle ülke gündemine ışık tutan faydalı köşe yazarlarını her gün okumaya çalışıyorum.Bu vesile ile forumumuzda gerçekleştirilen bu yarışma okuduklarımı ayrıca buraya dökmeye zemin hazırlıyorum.Tekrardan emeği geçen kardeşlerimi kutluyorum.Bu kervana bende katılıyorum
|
|
10-10-2009, 13:14 | #9 |
Bende Katılırım
|
|
10-10-2009, 14:03 | #10 |
Bizde katılalım inşAllah..
|
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
ak parti, akforum, köşe, köşe yazıları, paragraf, yalçın karaca, yarışma, yazıları, yeniden |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|