AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 10-10-2009, 13:02   #1
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Standart Nasıl Efsane Komutan Olmuşsa!? Önce Çanakkale'de Kürt Yoktu,Sonrada Atatürk Tanrı!!!

HABERTÜRK ÜN AÇIK OTURUMLARINI HAYRANLIKLA İZLERİM.GÜNDEMİN VE ÜLKENİN YOĞUN MESELLERİNİ ÇOK GÜZEL BİR ŞEKİLDE TARTIŞILIYOR.PROGRAMLARA İSE GEREKLİ GEREKSİZ HERKES KATILABİLİYOR!İŞTE DÜN GECEDE BİZİM SÖZDE EFSANE KOMUTANI GÖRÜNCE!?BAKIYIM DEDİM BU KEZ NE ŞOW YAPACAK DİYE!BAKMAZ OLAYDIM,KÜRT DÜŞMANLIĞI HAD SAFHADA,ATATÜRK'Ü İSE İLAHLAŞTIRMA CÜRRETİNDE...BAŞKA SÖZE NE GEREK VAR..BİRDE KALKMIŞ SİYASİ PARTİ KURMUŞ,ÜLKEYİ KURTARMAKTAN BAHSEDİYOR..LAKİN ALLAH BU HAYIRLI İŞLERDE DİLLERİNİ DÖNDÜRMÜYOR,DUT YEMİŞ BÜLBÜLE DÖNÜYORLAR

ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-10-2009, 13:04   #2
Kullanıcı Adı
Ömer Bekir
Yolu açık olsun,bu millete biraz eğlence lazım..Yaşar Nuri eğlendiremedi,Beyaz Hoca'da yokoldu..Bununla idare ederiz artık..
Ömer Bekir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-10-2009, 13:17   #3
Kullanıcı Adı
Supraliminal
Ah be ah bizim dilimiz yansın razıyız.Acaba sen Ahirette nasıl yanacaksın onun hesabını yap.
Supraliminal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-10-2009, 13:19   #4
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Paşalar siyasetten anlamaz
aha işte canlı örneği
benim bir arkadaşım var bunun peşinden koşuyor
acaip makara yapıyorum alacağınız oy yüzde 3 olsun öpte başına koy diye ;)
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-10-2009, 13:33   #5
Kullanıcı Adı
menes
Seçimde havasını alır.Siyaset yapacak zeka yok bu adamda.(Osman Pamukoğlu'na ''bu adam'' dedim acaba benim de dilimi yakar mı?)
Adam Atatürk'ü resmen ilah olarak görüyor.Kendini de heralde Atatürk'ün peygamberi sanıyordur.Bu yüzden Atatürk'ü ilah olduğunu savunup,bir yandan kendi peygamberliğini koruyor.İyi taktik ama yemezler.
Diğer bir çıkarımım da şu ; Pamukoğlu hala kendini kışlada zannediyor.Asarım keserim havalarında.Bir de tabur kurmuş kendine (hani şu köşe yazarlarıyla uğraşan teşkilatı) millete tehdit yağdırıyor.
Kendisini Engin Ardıç'a havale ediyorum.
menes isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-10-2009, 13:45   #6
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Alıntı:
menes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Seçimde havasını alır.Siyaset yapacak zeka yok bu adamda.(Osman Pamukoğlu'na ''bu adam'' dedim acaba benim de dilimi yakar mı?)
Adam Atatürk'ü resmen ilah olarak görüyor.Kendini de heralde Atatürk'ün peygamberi sanıyordur.Bu yüzden Atatürk'ü ilah olduğunu savunup,bir yandan kendi peygamberliğini koruyor.İyi taktik ama yemezler.
Diğer bir çıkarımım da şu ; Pamukoğlu hala kendini kışlada zannediyor.Asarım keserim havalarında.Bir de tabur kurmuş kendine (hani şu köşe yazarlarıyla uğraşan teşkilatı) millete tehdit yağdırıyor.
Kendisini Engin Ardıç'a havale ediyorum.
Millet sandıkta bir öper paşayı görür o zaman anyayı Konyayı
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-10-2009, 13:40   #7
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Paşamızın devassa hayalleri var sevgili dostlar..Lütfen karamsar yorumlarda bulunmayınız.Kürt düşmanlığı yaparak çıktığı siyasi arenada,Van'da ki,Muş'taki,Diyarbakırdaki teşkilatlardan bahsedecek kadar ileri zekalı biri..Bu tür insanlarda olmazsa,Türk siyasetti nasıl şekilenebilir ki!Başbakanımız Erdoğan,bu tür adamlar olmazsa elini nasıl güçlendirecek!
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-10-2009, 15:28   #8
Kullanıcı Adı
depare
Zaten böylelerini efsane yaparlar milletin başına...
depare isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-10-2009, 15:38   #9
Kullanıcı Adı
halilky
Bunlara yüz verdikçe şımarıyor.
Bir insan evladı nasıl Tanrı olur yav.
Hadi diyelim oldu(haşa).
ona mı kaldı Tanrılık!
halilky isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-10-2009, 23:42   #10
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart Pamukoğlu Şov Devam Ediyor!
Bu sefer de dil yakmakla tehdit etti

Osman Pamukoğlu Altan Tan'ı dilini yakmakla tehdit etti. Pamukoğlu Habertürk'te Basın Kulübü programına katılan konuklara adeta şok yaşattı:

Habertürk'te Yiğit Bulut'un hazırlayıp sunduğu Basın Kulübü programında ilginç bir türban - başörtüsü tartışması da yaşandı. Pamukoğlu yine kendine hakim olamadı.

Hak ve Eşitlikler Partisi Genel Başkanı emekli asker Osman Pamukoğlu, Gazeteci Yazarlar Ayşe Böhürler, Can Ataklı ve Altan Tan'ın katıldığı Basın Kulübü programında Atatürk için 'tanrı değildir, dokunulmaz değildir' diyen Altan Tan'ı dilini yakmakla tehdit etti. Bu tehdit karşısında 'Benim dilimi yakmaya hiçbirinizin gücü yetmez' diyen Altan Tan'la önce Pamukoğlu sonra da Can Ataklı sert bir tartışmanın içine girdi. Tartışmayı sonlandıramayan Yiğit Bulut yayına ara vermek zorunda kaldı.

BÖHÜRLERE 'BAŞINDAKİ NE?' DİYE SORDU

Aynı programda ilginç türban-başörtüsü tartışması da yaşandı. Osman Pamukoğlu, Ayşe Böhürler'in 'Benim başımdaki nedir, türban mıdır başörtüsü müdür?' sorusuna 'hiçbirisi değildir' deyince Böhürler 'o zaman benim başımdaki türbaştır' deyince stüdyoda bir anda kahkalar yükseldi.
Osman Pamukoğlu, Ak Parti'nin türbanla işi batırdığını iddia ederken başörtüsüne kendilerinin de geçit vermeyeceğinin altını çizdi.

10 Ekim Cumartesi
Moralhaber
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
allah, altan tan, asker, atatürk, ayşe böhürler, başörtüsü, boş, etö, fasa, fiso, hak ve eşitlikler partisi, işler, komutan, osman, osman pamukoğlu, pamukoğlu, partisi, türban, yiğit bulut

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)