|
10-10-2009, 13:02 | #1 |
Nasıl Efsane Komutan Olmuşsa!? Önce Çanakkale'de Kürt Yoktu,Sonrada Atatürk Tanrı!!!
HABERTÜRK ÜN AÇIK OTURUMLARINI HAYRANLIKLA İZLERİM.GÜNDEMİN VE ÜLKENİN YOĞUN MESELLERİNİ ÇOK GÜZEL BİR ŞEKİLDE TARTIŞILIYOR.PROGRAMLARA İSE GEREKLİ GEREKSİZ HERKES KATILABİLİYOR!İŞTE DÜN GECEDE BİZİM SÖZDE EFSANE KOMUTANI GÖRÜNCE!?BAKIYIM DEDİM BU KEZ NE ŞOW YAPACAK DİYE!BAKMAZ OLAYDIM,KÜRT DÜŞMANLIĞI HAD SAFHADA,ATATÜRK'Ü İSE İLAHLAŞTIRMA CÜRRETİNDE...BAŞKA SÖZE NE GEREK VAR..BİRDE KALKMIŞ SİYASİ PARTİ KURMUŞ,ÜLKEYİ KURTARMAKTAN BAHSEDİYOR..LAKİN ALLAH BU HAYIRLI İŞLERDE DİLLERİNİ DÖNDÜRMÜYOR,DUT YEMİŞ BÜLBÜLE DÖNÜYORLAR
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
10-10-2009, 13:04 | #2 |
Yolu açık olsun,bu millete biraz eğlence lazım..Yaşar Nuri eğlendiremedi,Beyaz Hoca'da yokoldu..Bununla idare ederiz artık..
|
|
10-10-2009, 13:17 | #3 |
Ah be ah bizim dilimiz yansın razıyız.Acaba sen Ahirette nasıl yanacaksın onun hesabını yap.
|
|
10-10-2009, 13:19 | #4 |
Paşalar siyasetten anlamaz
aha işte canlı örneği benim bir arkadaşım var bunun peşinden koşuyor acaip makara yapıyorum alacağınız oy yüzde 3 olsun öpte başına koy diye ;) |
|
10-10-2009, 13:33 | #5 |
Seçimde havasını alır.Siyaset yapacak zeka yok bu adamda.(Osman Pamukoğlu'na ''bu adam'' dedim acaba benim de dilimi yakar mı?)
Adam Atatürk'ü resmen ilah olarak görüyor.Kendini de heralde Atatürk'ün peygamberi sanıyordur.Bu yüzden Atatürk'ü ilah olduğunu savunup,bir yandan kendi peygamberliğini koruyor.İyi taktik ama yemezler. Diğer bir çıkarımım da şu ; Pamukoğlu hala kendini kışlada zannediyor.Asarım keserim havalarında.Bir de tabur kurmuş kendine (hani şu köşe yazarlarıyla uğraşan teşkilatı) millete tehdit yağdırıyor. Kendisini Engin Ardıç'a havale ediyorum. |
|
10-10-2009, 13:45 | #6 | |
Alıntı:
|
||
10-10-2009, 13:40 | #7 |
Paşamızın devassa hayalleri var sevgili dostlar..Lütfen karamsar yorumlarda bulunmayınız.Kürt düşmanlığı yaparak çıktığı siyasi arenada,Van'da ki,Muş'taki,Diyarbakırdaki teşkilatlardan bahsedecek kadar ileri zekalı biri..Bu tür insanlarda olmazsa,Türk siyasetti nasıl şekilenebilir ki!Başbakanımız Erdoğan,bu tür adamlar olmazsa elini nasıl güçlendirecek!
|
|
10-10-2009, 15:28 | #8 |
Zaten böylelerini efsane yaparlar milletin başına...
|
|
10-10-2009, 15:38 | #9 |
Bunlara yüz verdikçe şımarıyor.
Bir insan evladı nasıl Tanrı olur yav. Hadi diyelim oldu(haşa). ona mı kaldı Tanrılık! |
|
10-10-2009, 23:42 | #10 |
Pamukoğlu Şov Devam Ediyor!
Bu sefer de dil yakmakla tehdit etti
Osman Pamukoğlu Altan Tan'ı dilini yakmakla tehdit etti. Pamukoğlu Habertürk'te Basın Kulübü programına katılan konuklara adeta şok yaşattı: Habertürk'te Yiğit Bulut'un hazırlayıp sunduğu Basın Kulübü programında ilginç bir türban - başörtüsü tartışması da yaşandı. Pamukoğlu yine kendine hakim olamadı. Hak ve Eşitlikler Partisi Genel Başkanı emekli asker Osman Pamukoğlu, Gazeteci Yazarlar Ayşe Böhürler, Can Ataklı ve Altan Tan'ın katıldığı Basın Kulübü programında Atatürk için 'tanrı değildir, dokunulmaz değildir' diyen Altan Tan'ı dilini yakmakla tehdit etti. Bu tehdit karşısında 'Benim dilimi yakmaya hiçbirinizin gücü yetmez' diyen Altan Tan'la önce Pamukoğlu sonra da Can Ataklı sert bir tartışmanın içine girdi. Tartışmayı sonlandıramayan Yiğit Bulut yayına ara vermek zorunda kaldı. BÖHÜRLERE 'BAŞINDAKİ NE?' DİYE SORDU Aynı programda ilginç türban-başörtüsü tartışması da yaşandı. Osman Pamukoğlu, Ayşe Böhürler'in 'Benim başımdaki nedir, türban mıdır başörtüsü müdür?' sorusuna 'hiçbirisi değildir' deyince Böhürler 'o zaman benim başımdaki türbaştır' deyince stüdyoda bir anda kahkalar yükseldi. Osman Pamukoğlu, Ak Parti'nin türbanla işi batırdığını iddia ederken başörtüsüne kendilerinin de geçit vermeyeceğinin altını çizdi. 10 Ekim Cumartesi Moralhaber |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|