|
![]() |
#1 |
![]() Kitap Dostları, Yaptığmıız anket sonucunda okuyacağımız kitap Elif ŞAFAK Hanımın PİNHAN isimli romanı olmuştur.. Anket sayfamız silinse de oylarınız bu eser üzerinde yoğunlaşmıştı.. Onun için yeni bir anket açmıyoruz..Kitap ile ilgili her türlü paylaşımı bu sayfada yapalım inşaallah.. Kitabımızın temini ve okunma süresi için 20 günün yeterli olacağı kanaatindeyim.. Farklı düşünceleriniz olursa burada bildirebilirsiniz.. Okuma listesinden ismi silinen arkadaşlarımız da burada isimlerini ekletirlerse memnun olacağız.. selamlar.. ![]() ELİF ŞAFAK- PİNHAN.. BERABER OKUYORUZ.. 1. Feride 2. dilemma 3. Yalçın KARACA 4. menes 5. Fasl-ı Gül 6. reyAkbay 7.Tarihsever 8. çalıkuşu 9. ademetyemez 10. üçnoktadan 11. ReyAkbay 12.Akl-ı Selim 13. Düşüncenin izini sürmek için.. Her izde biraz daha derinleşmek için.. Bekliyoruz..
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() İsmim silinmiş
![]() Evet bana kalırsa da 20 gün kısa gibi : )) ELİF ŞAFAK- PİNHAN.. BERABER OKUYORUZ.. 1. Feride 2. dilemma 3. Yalçın KARACA 4. menes 5. Fasl-ı Gül 6. reyAkbay 7.Tarihsever 8. çalıkuşu 9. ademetyemez 10. üçnoktadan 11. ReyAkbay 12.Akl-ı Selim 13. LeyâL |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Okuyacak olanlara keyifli okumalar dilerim.
Benimde düşündüğüm kitap şuanda olmasa bile ilerde muhakkak okumak istediğim roman inşAllah.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Aslında ben "20 gün çok uzun bir süre, süreyi azaltalım" şeklinde talepler geleceği zannını taşıyordum. Ama sırada bekleyen kitapların olduğu hakikatini unuttum galiba.. Arkadaşlarımızın yollarını hasretle bekleyen kitapları olduğu düşüncesiyle süremizi uzatalım ve azami bitiş süresini 15 Kasım olarak tayin edelim.. Sonrasında da her ayın 15'i forumda yeni bir kitapla buluşma mevsimi olsun inşaallah.. İsmi listede bulunmayan, silinen üyelerimiz isimlerini eklerlerse müteşekkir olacağız.. Kitabı temin, okumaya başlama ve diğer süreçleri burada paylaşmamız heyecanımızı arturacaktır, kitapla alakalı düşüncelerimiz de farklı bakışları tahlil etme imkanı sunacaktır.. İlgi ve alaka için teşekkür borçtur.. Sığlaşmış düşüncelerden kurtulmak, eleştirmek yerine değer üretmeyi hedef edinerek "nefsinden" işe başlayan tüm arkadaşlarımız bekliyoruz.. selam ile.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Ben bu okumada bulunamayacağım.
Okuyanlara kolaylıklar.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Benim adım yokmuş
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() dilemma kardeşim, okuma sürecinde olmasa da yorum sürecinde katkılarını bekleyeceğiz..
![]() Okuma sürecine verdiğimiz aradan olayı "ikinci dönemi" başlattık ve bundan dolayı eski okuma listesinde ismi bulunanlar burada olamayabiliyor. Buradaki yeni beyanınız, isminizi listeye eklemekte yeterli olacaktır.. ELİF ŞAFAK- PİNHAN.. BERABER OKUYORUZ.. 1. Feride 2. dilemma 3. Yalçın KARACA 4. Fasl-ı Gül 5. reyAkbay 6.Tarihsever 7. çalıkuşu 8. ademetyemez 9. üçnoktadan 10. ReyAkbay 11.Akl-ı Selim 12. LeyâL 13. Kadim Dolunay |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() bende okumak istiyorum
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Hoşgeldiniz.. İsminizi listemize ekliyor ve okuma sürecinde katkılarınızı bekliyoruz..
ELİF ŞAFAK- PİNHAN.. BERABER OKUYORUZ.. 1. Feride 2. dilemma 3. Yalçın KARACA 4. Fasl-ı Gül 5. reyAkbay 6.Tarihsever 7. çalıkuşu 8. ademetyemez 9. üçnoktadan 10. ReyAkbay 11.Akl-ı Selim 12. LeyâL 13. Kadim Dolunay 14.MenDakkaDukka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 14 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 14 Misafir) | |
|
|