10-19-2007, 22:02 | #1 |
felsefe dersini protesto ediyorum...
bilmem öğretmenden midir derstenmidir...derste sürekli şöyle birşeyden bahsediliyor...hiçbirşey hiçbirşeyi yoktan var edemez...töbe töbe allah bizi yoktan var etmemişmidir..bu ders bizi dinden uzaklaştırıp kafamızın karışmasına neden oluyo diye düşünüyorum..
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
10-20-2007, 01:27 | #2 |
FELSEFE!!!İlginç bir dersti gerçekten...bizim hocamız çok iyiydi dalga geçerek işiliyordu dersi...Bu masa var mı yoksa gördüğümüz için mi var sanıyoruz ya da görmek istediğimiz için mi var olabilir :P gibisinden ders boyu saçmalıyorduk...Fakat felsefe gerçekten dine aykırı çok fazla düşünce içeriyor....
|
|
10-20-2007, 01:36 | #3 |
Biz de sayısal olmamız münasebetiyle ve o yaşların verdiği cahillikle dersi pek takmazdık.Hoca da garibim alışmıştı bu duruma.
|
|
10-20-2007, 15:54 | #4 |
Felsefe iyi bir derstir aslında.Ama giren öğretmenler genellikle uçuk tipler olduğu için yanlış okutuluyor olabilir.Herşey öğretmende bitiyor.Bizim ne okuldaki ne de dersanedeki felsefe öğretmenimiz dine aykırı şeyler söyledi.Ama söyleyen hocalar vardır muhakkak
|
|
10-20-2007, 17:52 | #5 |
felesefe dersini arkadaşlar sizin gibi anlams bulanlardan biride benim. Felsefe dersi yerine daha bilgili daha güzel dersler konulmalı bence ama bu yök başımızdayken bakalım daha hangi dersler çıkacak.Arkadaşlar öss sınavında bile imtihana tabii tutuluyoruz.
felsefe dersine kocaman bir sıfır veriyorum |
|
10-20-2007, 22:27 | #6 |
felsefe derslerını cok severım...sayısal ogrencısıyım ama ılgım cok buyuk degısık gorus ve yorumlara acık bır ders...ogretmenımız muhtemelen ataıst bı kadın..onunla tartısmayı sevıyorum ozellıkle dın uzerıne..bana cevap verememesı onu tezlerını curutmem bana cok buyuk haz verıyor... :D
|
|
10-21-2007, 14:40 | #7 | |
Alıntı:
ayrıca yorumlarınız için teşekkürler.... |
||
10-21-2007, 16:47 | #8 |
Bende felsefe dersinin gereksiz olduğu kanaatindeyim..
Tamam belki bizler birşeyler biliyor ve imani yönden kendimizi koruyabiliyoruz.. Fakat zaten imanı zayıf olanların iyice kafası karışıyor.. Ve felsefe öğretmenlerinin geneli uçmuş olduğundan öğrencilere imansızlık aşılanıyor.. Ama din dersi öğretmeni kalksa müfredat dışı dini birşeyler anlatsa ve duyulsa ortalık birbirine girer.. > Her felsefe öğretmeninin doğru insan olmasını bekleyemeyeceğimize göre kaldırılsın bence.. Hatta beden eğitimi dersinden bile daha gereksiz olduğunu düşünüyorum.. |
|
10-22-2007, 01:41 | #9 |
Bizim lisedeki felsefe öğretmenimiz ayrıca din dersinede giriyordu.Elhamdülillah hiç sorun yaşamadık :D
|
|
10-22-2007, 01:52 | #10 | |
Alıntı:
Buda çok yanlış olmuyormu felsefe nin hiç bir yararı yokmuş gibi felsefeyi kaldıralım demek olmuyor...Onun yerine felsefe daha düzgün ve iyi öğretilse demek veya din dersi daha iyi öğretilse demek yakışır bize yoksa çıkıp kaldıralım demek kolay... |
||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|