AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 10-19-2007, 22:02   #1
Kullanıcı Adı
çilik
Standart felsefe dersini protesto ediyorum...
bilmem öğretmenden midir derstenmidir...derste sürekli şöyle birşeyden bahsediliyor...hiçbirşey hiçbirşeyi yoktan var edemez...töbe töbe allah bizi yoktan var etmemişmidir..bu ders bizi dinden uzaklaştırıp kafamızın karışmasına neden oluyo diye düşünüyorum..

çilik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-20-2007, 01:27   #2
Kullanıcı Adı
Meftun
FELSEFE!!!İlginç bir dersti gerçekten...bizim hocamız çok iyiydi dalga geçerek işiliyordu dersi...Bu masa var mı yoksa gördüğümüz için mi var sanıyoruz ya da görmek istediğimiz için mi var olabilir :P gibisinden ders boyu saçmalıyorduk...Fakat felsefe gerçekten dine aykırı çok fazla düşünce içeriyor....
Meftun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-20-2007, 01:36   #3
Kullanıcı Adı
ZAksu
Biz de sayısal olmamız münasebetiyle ve o yaşların verdiği cahillikle dersi pek takmazdık.Hoca da garibim alışmıştı bu duruma.
ZAksu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-20-2007, 15:54   #4
Kullanıcı Adı
maviinsan
Felsefe iyi bir derstir aslında.Ama giren öğretmenler genellikle uçuk tipler olduğu için yanlış okutuluyor olabilir.Herşey öğretmende bitiyor.Bizim ne okuldaki ne de dersanedeki felsefe öğretmenimiz dine aykırı şeyler söyledi.Ama söyleyen hocalar vardır muhakkak
maviinsan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-20-2007, 17:52   #5
Kullanıcı Adı
akgulrafet
felesefe dersini arkadaşlar sizin gibi anlams bulanlardan biride benim. Felsefe dersi yerine daha bilgili daha güzel dersler konulmalı bence ama bu yök başımızdayken bakalım daha hangi dersler çıkacak.Arkadaşlar öss sınavında bile imtihana tabii tutuluyoruz.
felsefe dersine kocaman bir sıfır veriyorum
akgulrafet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-20-2007, 22:27   #6
Kullanıcı Adı
parabol
felsefe derslerını cok severım...sayısal ogrencısıyım ama ılgım cok buyuk degısık gorus ve yorumlara acık bır ders...ogretmenımız muhtemelen ataıst bı kadın..onunla tartısmayı sevıyorum ozellıkle dın uzerıne..bana cevap verememesı onu tezlerını curutmem bana cok buyuk haz verıyor... :D
parabol isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-21-2007, 14:40   #7
Kullanıcı Adı
çilik
Alıntı:
parabol Nickli Üyeden Alıntı
felsefe derslerını cok severım...sayısal ogrencısıyım ama ılgım cok buyuk degısık gorus ve yorumlara acık bır ders...ogretmenımız muhtemelen ataıst bı kadın..onunla tartısmayı sevıyorum ozellıkle dın uzerıne..bana cevap verememesı onu tezlerını curutmem bana cok buyuk haz verıyor... :D
aynen ben de derste hocayı sıkıştıracak sorular soruyorum ...tamam ben biliyorum neyin ne olduğunu ama bilgi yetersizliği olan arkadaşlarım dersten sonra kafalarının karıştığını söylüyor.. dolayısıyla bende korkuyorum gençliğin yanlış yerlere sürüklenmesinde..
ayrıca yorumlarınız için teşekkürler....
çilik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-21-2007, 16:47   #8
Kullanıcı Adı
.::RuKaL::.
Bende felsefe dersinin gereksiz olduğu kanaatindeyim..
Tamam belki bizler birşeyler biliyor ve imani yönden kendimizi koruyabiliyoruz..
Fakat zaten imanı zayıf olanların iyice kafası karışıyor..
Ve felsefe öğretmenlerinin geneli uçmuş olduğundan öğrencilere imansızlık aşılanıyor..
Ama din dersi öğretmeni kalksa müfredat dışı dini birşeyler anlatsa ve duyulsa ortalık birbirine girer.. >

Her felsefe öğretmeninin doğru insan olmasını bekleyemeyeceğimize göre kaldırılsın bence..
Hatta beden eğitimi dersinden bile daha gereksiz olduğunu düşünüyorum..
.::RuKaL::. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-22-2007, 01:41   #9
Kullanıcı Adı
ASLAN MASHADOV
Bizim lisedeki felsefe öğretmenimiz ayrıca din dersinede giriyordu.Elhamdülillah hiç sorun yaşamadık :D
ASLAN MASHADOV isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-22-2007, 01:52   #10
Kullanıcı Adı
loneliness
Alıntı:
.::RuKaL::. Nickli Üyeden Alıntı
Bende felsefe dersinin gereksiz olduğu kanaatindeyim..
Tamam belki bizler birşeyler biliyor ve imani yönden kendimizi koruyabiliyoruz..
Fakat zaten imanı zayıf olanların iyice kafası karışıyor..
Ve felsefe öğretmenlerinin geneli uçmuş olduğundan öğrencilere imansızlık aşılanıyor..
Ama din dersi öğretmeni kalksa müfredat dışı dini birşeyler anlatsa ve duyulsa ortalık birbirine girer.. >

Her felsefe öğretmeninin doğru insan olmasını bekleyemeyeceğimize göre kaldırılsın bence..
Hatta beden eğitimi dersinden bile daha gereksiz olduğunu düşünüyorum..

Buda çok yanlış olmuyormu felsefe nin hiç bir yararı yokmuş gibi felsefeyi kaldıralım demek olmuyor...Onun yerine felsefe daha düzgün ve iyi öğretilse demek veya din dersi daha iyi öğretilse demek yakışır bize yoksa çıkıp kaldıralım demek kolay...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)