|
11-13-2009, 21:21 | #1 |
İzleyin ! Diyarbakır Cezaevinde işkence sonucu hayatlarını kaybedenlerin anısına ...
Ben okuduklarımı, öğrendiklerimi ve hissettiklerimi anlatacak kelime bulamıyorum.'insan' sıfatının bile ağır geldiği bu zihniyetin, hücrelerine kadar yitirilmiş bir insafsızlıkla yaptıkları insanlık ötesi, canhıraş eziyetleri kara bir lekedir tarihte.umarım uyumak için yaslandıkları bütün yastıklarda çalınmış hayatların, yok edilmiş umutların, sönmüş yüreklerin acı intikamı gecmeyecek bir iz olur.her yaslanışta biraz daha batar taştan kalplarine ulaşmak için.koyu bir gölge gibi kaçamazlar kendilerinden, korkunç gerçeklerinden.... Bir Okuyucunun mektubundan ... Video İzleyelim İzletelim Paylaşalım Ölenlerin anısına ...
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
11-13-2009, 22:15 | #2 |
Kesinlikle izlenmesi gereken ama kimseninde izleyip yorum bırakmadığu bir konu ...
Sanırım yine önemli bir mesele kaybolacak forumumuzdan evet forum oyunları oynamaya devam edin bana bakmayın arkadaşlar ... |
|
11-13-2009, 22:46 | #3 |
güncelleme
|
|
11-13-2009, 22:55 | #4 |
Teşekkürler Furkan. Bu ülkenin tarihinde olan biten bu çirkinliklerle yüzleştiğimiz sürece bu sorunların üstesinden gelebiliriz. Diyarbakır Cezaevi, PKK'yı böyle palazlandıran yerdir. Adeta PKK'ya insan yetiştiren yer halini aldı. Oysa orada insanlara işkence yapılarak düşünceleri öldürülüyordu ama gördük ki işkenceyle düşünce ölmüyor aksine dipdiri filizler yeşeriyor.. Bu açık bir dram olmasının yanında, trajikomik bir vaka..
|
|
11-13-2009, 23:46 | #5 |
Buradan kurtulan insanlar devlet faşizmine tepki olarak dağa çıkarak pkk nın ilk dağ kadrosunu oluşturmuştur. Tsk nın zamanında yaptığu zulmün faturasını bu millet 30 senedir ödüyor .!
|
|
11-13-2009, 23:56 | #6 |
Kaç gündür yoğunluktan forumda gerçek anlamda bir şeyler yazamadım.özgün'ün dediği gibi sadece foruma uğradım gibisinden bir kaç forum oyunu oynayıp çıktım fakat bu konu es geçilmemesi gereken bir konu.Diyarbakır cezaevi işkenceler neticesinde devlete düşman bireyler ve onların evlatları ve torunları.
|
|
11-14-2009, 14:10 | #7 |
ilk yazda bitti telasim
alnimda hep kavga duruyor vakitsiz kirstan mi bahardan mi yoksa asktan mi agladikca, agladikca bozkirlar yeserecek gorecek goreceksin agladikca, agladikca gunesi tutacagiz goreceksin ... |
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
amed, anısına, cezaevi, diyarbakır, ölenlerin |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|