|
11-18-2009, 17:42 | #1 |
Kılıçdaroğlu pes etti: İstifa yok
Kılıçdaroğlu pes etti: İstifa yok
Dersim'le ilgili sözleri nedeniyle CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen'e istifa çağrısı yapan Kemal Kılıçdaroğlu, dünkü Grup Toplantısı'nda Deniz Baykal'ın Onur Öymen'e destek çıkmasıyla birlikte geri adım attı. Dünkü toplantıya yorgun olduğu için katılmadığını belirten Kılıçdaroğlu "İstifa etmeyeceğim" dedi. CHP'nin dünkü grup toplantısında iki kare gözlerden kaçmamıştı. Birinde Deniz Baykal yanında Onur Öymen'le salonu girmişti. Diğerinde ise milletvekillerin oturduğu sıralarda Kılıçdaroğlu'nun bulunmaması idi. O fotoğraf "Onur Öymen kazandı, Kemal kılıçdaroğlu kaybetti" şeklinde yorumlanmış ve gözler Kılıçdaroğlu'nu aramıştı. Dersim'de analar ağlamadı mı?" dediği için CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen'e istifa çağrısı yapan Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Meclis'teydi. Kılıçdaroğlu'na dünkü grup toplantısına katılmamasının sessiz protesto ya da istifa edeceği şeklinde yorumlandığı hatırlatıldı. Annesini kaybettiğini hatırlatan Kılıçdaroğlu ise , "Bu bir protesto değildi, yorgundum gelemedim" dedi. CHP Grup Başkanvekili Kılıçdaroğlu, istifa edip etmeyeceğine yönelik soruya ise "Yok öyle birşey" yanıtını verdi. ZAMAN
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
11-18-2009, 17:45 | #2 |
Kusura bakma Kılıç Bey,milletimizin asil vicdanı sizleri çoktan istifa ettirdi bile..
|
|
11-18-2009, 17:52 | #3 |
Ne diyim.. Hâlâ bu parti ve parti mensuplarını koruyanlara, Allah akıl fikir versin. ! ...
|
|
11-18-2009, 17:55 | #4 |
Bir millet uyanıyor !!!
|
|
11-18-2009, 18:43 | #5 |
Bir zillet batıyor...
|
|
11-18-2009, 19:36 | #6 |
Şaklaban bunlar
Düşünsenize partinizde fırtınalar kopuyor her kafadan bir ses çıkıyor ama genel başkan bozuntusu günler sonra ortaya çıkıyor kale içten yıkılır |
|
11-18-2009, 19:43 | #7 |
Ya seçim döneminde,İstanbulumuzda meşhur bir seçim sloganı vardı..
Adam gibi adam kılıçtaroğlu, Geliyor kılıçtar kılıçtaroğlu.. Bunun gibi birşeydi sanırım..O sözlerin sahibi bu kılıçtaroğlu değil galiba |
|
11-18-2009, 19:52 | #8 |
Ne tiniyetsiz adamlar yahu! İnsanların ölümünden lezzet alan ve bunu dile getirmekte çekinmeyen mahlukat!
Hele kılıçdaroğlu!Siz de hiç mi izzet-i nefis yok!Millete saygınız yok biliyorum, annenizin ölüsüne de mi saygınız yok!Yazık, sadece acıyorum! |
|
11-18-2009, 23:22 | #9 |
Kılıçdaroğlu gibi bir dönekten beklenecek nadide bir yaklaşım(!)İzzet-i nefis de vicdan sahiplerinde vardır ki bunda olsaydı ben izzet-i nefis falan istemezdim,herkeste olmayan nimetler daha güzel.Ne bu gitsin ne o!Aynı çemberde dönsün dursunlar.
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|