12-18-2009, 19:25 | #1 |
Mehmet METİNER "Dağa çıkış için izin lütfen! "
Yazmak gelmiyor içimden. Konuşmak da... İsyan duygularıyla yüklüyüm... Kürt yanım acıyor boyuna...
Kürt aidiyetimin terörize edilmesinden rahatsızım... Kürtlerin usta bir el tarafından kafeslenerek statükocuların yedeğine düşürülmesinden rahatsızım... İsyan ediyorum... Demokratik açılım sürecinin asıl destekleyicileri olmaları gereken Kürtlerin kirli ve karışık senaryolarla, komplo teorileriyle bir şiddet sarmalının içine çekilerek statükonun devamını sağlayan unsurlar haline dönüştürülmelerinden rahatsızlık duyuyorum. Türkiye tarihsel bir değişim ve dönüşüm sürecinden geçiyor. Kürtlerin yerleştirilmek istendiği yere bakınız! *** Sokakları terörize etmeye devam ediniz! Demokrasinin güvenliği tehdit ettiğini ve bu ülkenin birliğine kastettiğini iddia ederek toplumu demokratik değişim sürecinin tam karşısına yerleştirmek isteyen o güç odaklarının değirmenine su taşımaya devam ediniz! Şiddeti tırmandırarak demokratikleşmenin rafa kaldırılacağı bir sürecin oluşmasına zemin hazırlayınız! Tekrar olağanüstü hal rejimleri gelsin! Tekrar köprü altlarında cesetler bulunsun! Tekrar astığı astık kestiği kestik Ergenekoncular sahne alsınlar! Hadi ne duruyorsunuz, şiddeti tırmandırarak, toplumda Türk-Kürt boğazlaşmasına gidecek sürecin önünü açarak Ak Parti iktidarının statükocu-Ergenekoncu güç odakları tarafından alaşağı edilmesini sağlayınız! Sağlayınız ki CHP-MHP koalisyonu gelsin, yönetsin ülkeyi! Dersim ve Şeyh Said katliamına bugün dahi arka çıkan bir parti ile demokratikleşmeyi bir yıkım projesi olarak adlandıran partilerin iktidarında belki huzur yüzü görürsünüz! Hadi ne duruyorsunuz, size biçilen rolü oynayınız ki, Kürtler kazansın ve Kürt meselesi çözülsün! CHP-MHP iktidarında siyaset yapabilmenizin önü açılsın? “Dağa çıkarız!” diyeceğinizi duyar gibiyim.... “Bugüne kadar öldük, bundan sonra da ölürüz!” dediğinizi duyar gibiyim... Bu ülkenin Kürtlerine bir 25 yıl daha kaybettiriniz, yeter ki statükonuz bozulmasın sizin! Siz ey bu ülkenin Türkçü-milliyetçi geçinen çevreleri, sizler de boş durmayınız artık, alın ellerinize silahlarınızı, dökülün sokaklara! Her Kürdü PKK’lı görüp imha etmeye kalkışınız! PKK’lı olmayan, hatta PKK karşıtı olan Kürtleri de PKK’nın kucağına iterek derin bölünmeyi gerçekleştiriniz ki, bu ülkenin Türklerine bir yararınız dokunsun! Şiddeti karşılıklı tırmandırınız... Yumruklarınızı karşılıklı sıkınız birbirinize... Biriniz Türklük adına yapınız bunu, biriniz Kürtlük adına... Analar daha fazla ağlasın, daha çok gençlerimiz ölsün! Yeter ki örgütünüz ve partiniz var olsun! Örgütünüzün/partinizin çıkarlarının yanında Kürtlerin ve Türklerin canlarının ne değeri var değil mi? Bir çakıl taşı için bütün bir ülkeyi ölüm tarlasına dönüştürmekten geri kalmayınız! Yüce önder için gencecik bedenlerin toprağa düşmesinden zerre kadar rahatsızlık duymayınız! Davanız kutsal sizin... Tüm kutsal davalar gibi kanla beslenmesi gerekiyor... Hadi ne duruyorsunuz! Bu kavganızda hiçbirinizin yanında değilim... Ne Kürdüm, ne de Türk... Bir insan olarak bu şekildeki Kürtlüğünüzün de Türklüğünüzün de tam karşısında bir yerde duruyorum... Varın beni hain ilan edin! Varın beni imha edilmesi gereken öteki olarak görün! Umurumda değil... Hadi ne duruyorsunuz, kutsal davanız için, yakın, yıkın, tehdit edin, öldürün... Kanlı bir Pazar kurun bu ülkede... Ben yokum bu kavganızda... Hiçbirinizden yana değilim.... Varsın Kürt olmayayım, varsın adım bölücüye çıksın, Kürtçüye ve haine! Ey kendilerini Kürtlüğün onay mercii olarak görenler, işte söylüyorum, sizin gibi Kürt olmaktansa olmamayı yeğliyorum! Sizin gibi Türk olmaktansa olmamayı yeğliyorum diyen kardeşlerimin sesini bekliyorum... Gelin hep birlikte bu kirli oyunu bozalım diyorum... *** Daha fazla yazmak ve konuşmak gelmiyor içimden. Bu kadar söz yetmiyorsa, başkaca söze gerek yok. Ziyadesiyle yoruldum. Üzüntüm had safhada... Umutsuz değilim ama isyan duygularıyla yüklüyüm. Bir süreliğine yazmamak ve konuşmamak en iyisi. Kısa bir mola için affınızı rica ediyorum. Merak etmeyin, dağa çıkmıyorum.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
12-18-2009, 19:34 | #2 |
Bir süreliğine yazmamak ve konuşmamak en iyisi. Kısa bir mola için affınızı rica ediyorum
Kesinlikle hayır ,Mehmet bey sizler haykırdıkca millet şahlanacak inşaAllah , bu oyun kurucuların oyunu bozulana dek mücadelemiz şart, meydanı savaş isteyenlere meydanı kan isteyenlere bırakmamız lazım. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|