|
01-04-2010, 21:28 | #1 |
Çakal Carlos?
"F.Bahçe'den sevgisizlik yüzünden ayrıldım. 4 ay maaş alamadım. Sıradan bir oyuncu gibi muamele gördüm". REAL MADRİD'DE KİM NE ZAMAN SERBEST? Zico'ya haksızlık F.Bahçe'ye veda ederken "Mutlaka döneceğim" diyen Roberto Carlos, Brezilya'dan bomba gibi açıklamalar yaptı. Corinthians ile anlaşan Brezilyalı oyuncu, "Sezon sonuna kadar bekleyecektim. Ancak sevgisizlik ve bana sıradan oyuncu gibi davranılması canımı sıktı" açıklamasını yaptı. 4 ay maaş alamadığını da belirten sambacı, Zico'ya haksızlık yapıldığını söyledi. FENERBAHÇE'NİN UNUTULMAZ FORMALARI Santos ayrılsın "Zico , Maldonado ve Edu'ya yapılanlar beni üzdü" diyen Carlos şunları söyledi: "İlk yıl iyiydi. Takımda hem ağabeylik, hem liderlik yaptım. Sonra sıradan oyuncu muamelesi yapmaya başladılar. Ben Roberto Carlos'um. F.Bahçe beni kullanarak çok para kazandı. Sadece futboluma baktım. Santos'a da kötü davranılıyor. Onu Real Madrid istiyor. Ben olsam bir dakika durmam."
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
01-04-2010, 21:52 | #2 |
cesur kardes az haberleri duzenle de yapıstır.. kotu gorunuyor..
|
|
01-05-2010, 22:06 | #3 |
farketmez yalan haberler dünyamızda var
|
|
01-06-2010, 12:28 | #4 |
ilk geldiginde belliydi bunun iki yüzlü oldugu....
ama yazık oldu fenerbahçelilerin bukadar insan üstü ilgisine alakasına... okadar ilgiye alakaya masrafa reklama ragmen ne verdi carlos bu ülkenin en iyi takımlarında birine... neyse fenerbahçelilere geçmiş olsun diyorum... böyle birinden kurtuldukları için... |
|
01-06-2010, 13:34 | #5 |
illa ülkemizde bellemişler yabancı oyuncu dünyaca ünlü alalım aldılar adam tek kelimeyle Fb ALAY etti restmen bu linkonda oldu her kulupte oluyor önemli olan alt yapıya önem vermez bir ton para harcanmasının
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|