AK Gençliğin Buluşma Noktası
Mizah - Komedi AK Parti Forum, Mizah - Komedi içeriklerimiz.

Stil
Seçenekler

Alt 10-23-2007, 00:44   #1
Kullanıcı Adı
AkSa- 34
Standart astrolog AkSa- 34'den ömürlük falınız...
Sabırsız Koç
21 Mart-20 Nisan

Cıvıksınız...
Cıvık ve akıcı enerjiler içindesiniz yine. Hayırdır! Benim bilmediğim bir şey mi var arkadaşım? Yay burcundaki gezegen birikimininden faydalanmaya çalışmanız düpedüz intihal suçu sayılır. Yeniliklere açıksınız dediysek abartın demedik. Geri hareketli Mars transiti sürecinde insanın kendisine bir hudut çizmesi zordur, sizi anlıyorum. Ancak yeni tanışacağınız kişilerle fazla samimi olmayın; çünkü kıskanıyorum.

Uyuşuk BOĞA
21 Nisan-20 Mayıs

Brüksel lahanası haşlayın
Bu hafta çene ishaline yakalanacaksınız. Diliniz maşallah pabuç gibi... O yüzden beni dinleyeceğinizi sanmıyorum. Sizden tek ricam var: Konuşurken hiç olmazsa siyasi gündeme ilişkin çözüm üretin. Mangalda biraz kül bırakın da üzerinde Brüksel lahanası haşlayalım mesela. Karşılıklı liman açma önerisine de cevap olsun diye karşılıklı limonlu soda açma önerisi sunun ki daha çok rezil olasınız.

Dedikoducu İKİZLER
21 Mayıs-21 Haziran

‘Tüh’ dökücü krem kullanın
Karşıt burcunuz Yay ile ilişkiniz geriliyor. Mehmet Ali Birand’a rastlarsanız yönünüzü değiştiriniz. Çevrenizde bir hareketlilik gözükse de sizde kıpırtı yok. Biraz muhasebe programı öğrenip geçmişin muhasebesini yapsanız iyi olur. Pişmanlıklarınız ve hayal kırıklıklarınız için ‘tüh dökücü krem’ öneriyorum.

Dengesiz YENGEÇ
22 Haziran-22 Temmuz

Yıldızlara sordum, söylemediler
Bu hafta sizi ciddiye almak istemedim. Zira burç döneminizi kapsayan tarihiniz gözüme yaz dönemindeki bir aylık devremülk zamanı gibi gözüktü. Hem yıldızlara sordum, bir şey de söylemediler. Şansınızı komşunuza yaptıracağınız orta şekerli bir kahvede deneyin. Eğer kahvede benim şeklim çıkarsa kısa sürede üne kavuşacağınıza işaret eder. Başka yerde şubem yoktur.

Kabadayı ASLAN
23 Temmuz-23 Ağustos

Takımları toplayıp ilerleyin
Bugünlerde burcunuzdan geçen Ay, gelgite sebep olacak ve yelelerinizi kabartacak gibi görünüyor. Cumartesi akşam saatinde (yani dün gece) üzerinizde acayip şans vardı; ama bugün yayınlandığımız için maalesef size haber verme imkanı bulamadım. Eh ne yapalım, nasip meselesi bu işler. Şimdi takımları alıp ilerleyin, bekleme yapmayın canım.

Kuruntulu BAŞAK
24 Ağustos-23 Eylül

Şaftınız kaymasın...
Sevgili kızım Başak! Yorumuma başlamadan önce gezegeninin taşı-toprağından öper, başarılar dilerim. Nasılsın, iyi misin? Bana soracak olursan hiç iyi değilsin. Eve ait işler gereğinden fazla artarak gerginliğe neden oluyor. Bir de buna ince eleyip sık dokuma huyun eklenince iyice şaftın kayacak. Aceleci davranmamanı umar, çiğnemeyecek kadar büyük lokma koparma huyundan vazgeçmeni dilerim. Görüşmemek üzere...

Dengesiz TERAZİ
24 Eylül-23 Ekim

Sizden diva değil, duba olur
Parasal konularda o kadar cimrisiniz ki kanınızdaki romantizmin size katacağı hiçbir şey yok. Çalışma kapasitenizin yüksekliğini paraya çevirememiş olmanız benim için mutluluk verici. Elinize geçen fırsatları kendi kafanızla değerlendirmeye çalışırsanız böyle tepetaklak olursunuz işte. Hafta sonu içeceğiniz çayların parasını bile ödeyemezsiniz. O zaman da arkadaşlarınız size ‘diva’ değil ‘duba’ der.

Zehirli AKREP
24 Ekim-22 Kasım

Babanızın bavulunu karıştırmayın
Alfred Nobel’in burcuna mensup olmanız, babanızın bavulunu karıştıracağınız anlamına gelmemeli. Geçmişi fazlasıyla kurcaladığınız yetmiyormuş gibi, üstüne üstlük çok fazla kişinin özel işlerine burnunuzu sokuyorsunuz bugünlerde. Kişisel konularda çok alıngansınız ve kendi bavulunuzdaki kirli çamaşırları da görmüyorsunuz. Canımı çok sıkıyorsunuz, umarım iyi bir dayak yersiniz.

Palavracı YAY
23 Kasım-21 Aralık

Erke’den farkınız yok!
Hanenize doğan güneş ve burcunuzda adımlayan Jüpiter sizi fazlasıyla şımartmış görünüyor. Bugünlerde sanatsal birtakım olaylara girme çabanızı anlamış değilim. Siz sanattan ne anlarsınız kuzum. İşiniz gücünüz hava atmak! Sizin için patavatsızlık da edebiyat sanatının en müstesna dallarından biri. Erke Projesi’nden farkınız yok be anacığım. Sıfır zekadan sonsuz bilgi üretemezsiniz!

Dikkafalı OĞLAK
22 Aralık-20 Ocak

Tekil takılmayın, danaya girin
Bu hafta oldukça verimli ve ortak işlerde başarılı olma şansınız var. O yüzden fikirlerinizi paylaşabileceğiniz insanlarla bir arada olmanız sizi memnun ve mesrur edecektir. O yüzden yaklaşan mübarek Kurban Bayramı fırsatını değerlendirmenizi salık veriyorum. Tek başınıza hareket etmekten kaçının. Ortaklaşa danaya girin ve payınızı alın.

Terelelli KOVA
21 Ocak-19 Şubat

Polene alerjim var!
Birikmiş işler bu hafta gözünüzü korkutacak. İnşallah altından kalkamaz da hafta boyu Leyla-Mecnun kıvamında dolaşmanın cezasını çekersiniz. Aşk hayatınızda yaşadığınız kırgınlıklar böyle devam ederseniz artarak devam edecek. Aklınızda kavak yelleri esiyor, üşütüp nezle olabilirsiniz. Dikkat! Polenlerinizi de etrafa saçmayın, alerjim var. Uzak durun benden.

Sefil BALIK
20 Şubat-20 Mart

Vücut kimyanız bozulabilir
Şu süklüm püklüm halinizden bir çıkın ya. Salya sümüğünüz yine birbirine karışmış. Sorunlarınızı içinize ata ata ‘sorun turşu fıçısı’ haline geldiniz. Sezgileriniz kuvvetli diye ‘ulusal 100 endeksi’nden de etkilenmenize gerek yok yani. Böyle giderse vücut kitle endeksiniz ‘error’ verecek. Dünya zevklerinden arınmaya niyetli görünmüyorsunuz, bari dünya dertlerinden uzak durun.

AkSa- 34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 10-23-2007, 00:52   #2
Kullanıcı Adı
Ak_Kelebek
BU BİR ARKADAŞIMIN BURCU
Uyuşuk BOĞA
21 Nisan-20 Mayıs

Bu hafta çene ishaline yakalanacaksınız. Diliniz maşallah pabuç gibi... O yüzden beni dinleyeceğinizi sanmıyorum. Sizden tek ricam var: Konuşurken hiç olmazsa siyasi gündeme ilişkin çözüm üretin. Mangalda biraz kül bırakın da üzerinde Brüksel lahanası haşlayalım mesela. Karşılıklı liman açma önerisine de cevap olsun diye karşılıklı limonlu soda açma önerisi sunun ki daha çok rezil olasınız.

BUDA BENİM Kİ YAY

Palavracı YAY
23 Kasım-21 Aralık

Erke’den farkınız yok!
Hanenize doğan güneş ve burcunuzda adımlayan Jüpiter sizi fazlasıyla şımartmış görünüyor. Bugünlerde sanatsal birtakım olaylara girme çabanızı anlamış değilim. Siz sanattan ne anlarsınız kuzum. İşiniz gücünüz hava atmak! Sizin için patavatsızlık da edebiyat sanatının en müstesna dallarından biri. Erke Projesi’nden farkınız yok be anacığım. Sıfır zekadan sonsuz bilgi üretemezsiniz!

Paylaşım için teşekkürler Aksa_34 çok güldüm biraz iyi geldi saol
Ak_Kelebek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-23-2007, 00:55   #3
Kullanıcı Adı
akzeinebu
Zehirli AKREP
24 Ekim-22 Kasım

Alfred Nobel’in burcuna mensup olmanız, babanızın bavulunu karıştıracağınız anlamına gelmemeli. Geçmişi fazlasıyla kurcaladığınız yetmiyormuş gibi, üstüne üstlük çok fazla kişinin özel işlerine burnunuzu sokuyorsunuz bugünlerde. Kişisel konularda çok alıngansınız ve kendi bavulunuzdaki kirli çamaşırları da görmüyorsunuz. Canımı çok sıkıyorsunuz, umarım iyi bir dayak yersiniz.

BU NE KARDEŞİM YALAN BU FALL
akzeinebu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-23-2007, 01:53   #4
Kullanıcı Adı
Nazende
Sabırsız Koç
21 Mart-20 Nisan

Cıvıksınız...
Cıvık ve akıcı enerjiler içindesiniz yine. Hayırdır! Benim bilmediğim bir şey mi var arkadaşım? Yay burcundaki gezegen birikimininden faydalanmaya çalışmanız düpedüz intihal suçu sayılır. Yeniliklere açıksınız dediysek abartın demedik. Geri hareketli Mars transiti sürecinde insanın kendisine bir hudut çizmesi zordur, sizi anlıyorum. Ancak yeni tanışacağınız kişilerle fazla samimi olmayın; çünkü kıskanıyorum.

Hiç üzerime alınmıyorum resmen iftira >
Nazende isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-23-2007, 23:32   #5
Kullanıcı Adı
toprak44
Zehirli AKREP
24 Ekim-22 Kasım

:'( :'(
toprak44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-23-2007, 23:34   #6
Kullanıcı Adı
HuRReM
"Zehirli AKREP
24 Ekim-22 Kasım

Alfred Nobel’in burcuna mensup olmanız, babanızın bavulunu karıştıracağınız anlamına gelmemeli. Geçmişi fazlasıyla kurcaladığınız yetmiyormuş gibi, üstüne üstlük çok fazla kişinin özel işlerine burnunuzu sokuyorsunuz bugünlerde. Kişisel konularda çok alıngansınız ve kendi bavulunuzdaki kirli çamaşırları da görmüyorsunuz. Canımı çok sıkıyorsunuz, umarım iyi bir dayak yersiniz. "

bak baak : ))
Alt 10-30-2007, 00:40   #7
Kullanıcı Adı
Sukût-u_Hayal
Kabadayı ASLAN
23 Temmuz-23 Ağustos

Takımları toplayıp ilerleyin
Bugünlerde burcunuzdan geçen Ay, gelgite sebep olacak ve yelelerinizi kabartacak gibi görünüyor. Cumartesi akşam saatinde (yani dün gece) üzerinizde acayip şans vardı; ama bugün yayınlandığımız için maalesef size haber verme imkanı bulamadım. Eh ne yapalım, nasip meselesi bu işler. Şimdi takımları alıp ilerleyin, bekleme yapmayın canım.

:D :D :D
Sukût-u_Hayal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-30-2007, 01:40   #8
Kullanıcı Adı
.::RuKaL::.
Uyuşuk BOĞA
21 Nisan-20 Mayıs

Bol sebzeli bir yorum olmuş.. :-\
.::RuKaL::. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)