01-23-2010, 02:24 | #1 |
~ Ocak ayı için, Ay'ın En'leri Başlamıştır ~
OCAK Ayı İçin, Ay'ın En'leri Başlamıştır..
En Aktif Üye: ....... En Yardımsever Üye: En Ciddi Üye: ....... En Çok Rastladığınız Üye: ....... En Fanatik Üye: ....... En Tatlı Başbelası üye: ....... En Geveze Üye: ....... En Karizmatik Üye: ....... En Kibar Üye: ....... En Komik Üye: ....... En Daimi Üye: ....... En Paylaşımcı Üye: ....... En Sevimli Üye: ....... En Sinirli Üye: ....... En Heyecanlı üye: ....... En Sabırlı Üye: ....... En Sakin Üye: ....... En iyi İmza: ....... En iyi Kullanıcı Adı: ....... En Efendi Üye: ....... En Muhalefet üye: ....... En Bilimsel üye: ....... En Tekrarcı üye: ....... En Milliyetçi üye: ....... En Özgürlükçü üye: ....... En Aykırı üye: ....... En iyi Yorum yapan Üye: ....... En Kendine güvenen Üye: ....... En Anlaşılamaz üye: ....... En Anlaşılır üye: ....... En Yeteneğini yansıtan üye: ....... Yazılan " Enler " için, konu ile alakalı yorum yapmak,teşekkür etmek serbest olduğu gibi, konuyu " sohbet " alanına çevirmek, konudan uzaklaşarak yorumlar yazmak yasaktır ve bu gibi yorumlar Yöneticiler tarafından silinecektir
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
01-23-2010, 02:35 | #2 |
Ben aralık ayı için hazırlayıp ekledim. Eklememden 10 dakika sonra konu kapandı. Demek ki çok geç kalmışım. O zaman bunun yeri bura olsa gerek. Şubat ayı enlerde forumu daha iyi tanımış olurum herhalde...
En Aktif Üye: TarihSever, Noktaların efendisi En Yardımsever Üye: AkKelebek, Yalçın Karaca( Geçen ay yoktu belki ama Duyguseli ) En Ciddi Üye: Yalçın Karaca En Çok Rastladığınız Üye: TarihSever, Ak Urfalı En Fanatik Üye: Cerrah En Tatlı Başbelası üye: Değişmez Duyguseli En Geveze Üye: Aklımda birkaç isim var ama neyse... En Karizmatik Üye: Adem Etyemez, AKıncı 34 En Kibar Üye: Hatice En Daimi Üye: Ak kelebek, Merve, Hatice En Paylaşımcı Üye: Meçhul, Ertuğrul Özgül, Gönülden, Ak Urfalı En Sinirli Üye: Bazen benim diye düşünüyorum... En Sabırlı Üye: TarihSever En Sakin Üye: Tarihsever En Efendi Üye: AKıncı 34 En Muhalefet üye: Bazen laf ebeliği yapsada Redyellow En Tekrarcı üye: Fatih Güneş En iyi Yorum yapan Üye: Yalçın Karaca En Kendine güvenen Üye: Özgün İrade Forumdan ayrı kaldığım uzun süre zarfında çok şeyler değişmiş ve çok yeni arkadaşlar gelmiş. O yüzden forumu tam tanıma şansım daha olmadı ama yinede yüzeysel bir liste yapmak istedim. Müsadenizle birde yeni bir en eklemek istiyorum... En çok özlenen üyeler : Ayşe_BErra, Meftun, Berika, LEvent Abim, Ümitli Bekleyiş, engineer, demokrat, aktunahan ve daha isimleri aklıkma gelmeyen birkaç arkadaş daha... Konu CeVHeR tarafından (01-25-2010 Saat 04:54 ) değiştirilmiştir.. |
|
01-23-2010, 02:47 | #3 |
sağolasın nusret abi enlerinde yer verdiğin için
|
|
01-23-2010, 16:17 | #4 |
|
|
01-23-2010, 16:20 | #5 |
Teşekkürler Nusretim...
Gurur duydum...=) |
|
01-24-2010, 19:00 | #6 |
saol nusret abi çok güldüm ya
|
|
01-24-2010, 21:38 | #7 |
Eyvallah Nusret abi ama artık mhfzkrdmkrt değil Akıncı 34
OCAK Ayı İçin, Ay'ın En'leri Başlamıştır.. En Aktif Üye: Nusret,Meçhul(artık askerde ama),Ak Urfalı En Yardımsever Üye: Yalçın Karaca En Ciddi Üye:Kara Eşref,Ömer Bekir En Çok Rastladığınız Üye: Nusret,Hatice,Tarih Sever _Fırat_ En Fanatik Üye: Cesur,Hipermuhafazakar En Karizmatik Üye: Adem Etyemez,Ottoman En Kibar Üye: Minikkelebek,hatice,LeyaL En Paylaşımcı Üye: Nusret,Meçhul,Ertuğrul Özgül En Heyecanlı üye:Fatih Güneş,Cesur En iyi Kullanıcı Adı: Ottoman En Muhalefet üye: Redyellow açık ara birinci En Tekrarcı üye: Fatih Güneş En Özgürlükçü üye: Furkanca Bakış En iyi Yorum yapan Üye:Furkanca Bakış,Özgün İrade,Ak Kelebek Konu İntifada tarafından (01-24-2010 Saat 22:40 ) değiştirilmiştir.. |
|
01-24-2010, 21:46 | #8 |
En Karizmatik Üye: Adem Etyemez,Ottoman
eyvallah kardeşim sağolasın |
|
01-25-2010, 02:38 | #9 |
teşekkür ederim akıncı
|
|
01-25-2010, 02:39 | #10 |
Sonradan ek yaptın beni ama olsun akıncı yinede teşekkür ederim.
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|