|
01-25-2010, 20:24 | #1 |
balyoz
slm olsun tüm ak partilelre slm olsun tüm dava arkadaşlarımıza.sayın dava arkadaşlarım ben bazı şeyleri anlıyamıyom.bu adamlar neyin peşindeler.darbe yapacaklarmış ülkeyi kurtaracklarmış.yahu bırakın bu işleri ülkeyi kurtamak değil niyetleri ülkeyi satmak kardeş kardeşi vurdutmak.ülkeyi satmak.bunların anlayışı bu.bu ülkede okuyacaksın mevki makam sahibi olucaksın ondan sonra ülkeyi satacaksın yok öyle yağma.bu ülkeyi büyüten dünya ekonomisinin ilk sıralarına getiren canımdan çok sevdiğim.genel başkanım ve sayın başbakanım recep tayip erdaoğan olmuştur.bu millet bunun farkında.bu millet bu yobazlara kan emicilere ve kabnı beş kuruş etmeyen solucanlara yem etmez.biz bitlisli genç olarak asla ve asla imanı olmayan insanlara prim vermeyiz.sonsuza dek tayip babanın yanındayız.sayın başbakanımın kılına zarar verenin züriyetini kuruturum .benim liderim hepte bu ülkenin başbakanı olarak kalıcaktır bu hal bu millet tayip babayı istiyor .diğer zavalılarıda mecliste görmek istemiyoz.2011de o bağırıp çağıran 3 tane zavallı var onlar enselerini görürüler ama meclisi hayatlarında birdaha göremiyecektir.burdan büyüklerime sesleniyom tayip erdoğanın kılına zarar verenin ve ona müsade ednin alnını kalrışlarız.bitlis gençliği olarak.ve liderimin elleirnden öperim
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
01-25-2010, 23:41 | #2 |
Aleykumselam kardeşim.
İnşallah artık eskisi gibi karanlığa gömemeyecek bazı içi kararmış şahsiyetler bu ülkeyi.Başımızda Başbakanımız Tayyip Erdoğan gibi biri olduğu sürece. Türkiyenin eski Türkiye olmadığını o insan kılığındaki varlıklar da biliyor.Zaten bunu bildikleri için sağa sola zıplıyorlar kardeşim. Bizim yapmamız gereken tek şey doğulusundan batılısına ; yapılan tahriklere kanmayıp, doğru gördüğümüz her şeyi çevremizdekilere olabildiğince anlatmak ve baş tacı edilmesini en fazla hak eden insanlara sahip çıkıp, arkalarında durmak. |
|
01-25-2010, 23:49 | #3 |
Aynen efendim katılıyorum sizlere..Başbakanımızın yineledigi gibi ulkenin başında biz varız direksiyon bizde fakat gaza,frene aynı şekilde debryja basıp vites kucultenler başkaları.Önümüze engeller çok çıkıyor lakin Başbakanımız ustesinden geliyor evelallah..Böylede devam edecek inşAllah..Rabbim sonuna kadar götürmeyi nasip etsin..Aynı şekilde engel olmaya çalışanları Allah islah eylesin..Malum Liderimizi sevende çok olduğu için..Hayranlık kitlesi fazla olduğu için (allah artırsın) çekemeyenlerde fitne sokanlarda çok olacak..
|
|
01-27-2010, 01:26 | #4 |
seçimlerde bütün partiler boylarının ölçüsünü alacaklardır sanıyorum
|
|
01-29-2010, 00:20 | #5 |
http://basbakanimreceptayyiperdogan....balyoz-cevabi/ Balyozla ilgili aradığınız herşey burda arkadaşlar, balyoz hükümeti bu hain tuzağın planlayıcıları herşey burda
|
|
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|