|
![]() |
#1 |
![]() NUMAN KURTULMUŞ
TV 5 PARASIZLIKTAN DEĞİL KÖTÜ YÖNETİMDEN BU DURUMA DÜŞTÜ "TV5 konusunda ne söylerseniz yerden göğe kadar haklısınız. TV5 sahasının en kötü örneklerindendir. TV 5 parasızlıktan değil kötü yönetimden dolayı kötü gitmiştir ve bir sürü insanın da hakkını almıştır. İnşallah burada hakkı olan arkadaşlarımız kul hakkıyla öte dünyaya gitmezler ne diyeyim"
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() 24 saat propaganda yapan bir tv nin sonu ne olacaktı ki....
beyin yıkama makinesi gibi kullanırsan kanalı böyle olur.. hoş kimsenin beynini yıkayamıyorlar ya.. sadece kendi yandaşlarını iyice fanatizme ve holiganizme itiyorlar..o kadar... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() 1- TV5 battı mı? ben izliyorum halen yayın yapılıyor. Battı değil de zor durumda demek daha doğru olur herhalde.
2- Kötü yönetildiğine katılıyorum. Numan bey doğru söylemiş, hak konusunda söyledikleri de çok doğru. 3- Ama sadece kötü yönetimden şikayetçi olmak, sadece kötü yönetimden dolayı zor duruma düştü demek de yanlış olur, tv5 arkasını bir holdinge vs. dayamadı, derin yerlerle derin bağlantıları da yok, iktidarla da iyi olmayınca olması gereken oluyor, zor duruma düşüyor. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Marmarahaber |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
ama bunu sadece kötü yönetime bağlamak yanlış olur dedim ve görüşlerimi yazdım. Ayrıa Hilal tv ve dostv ile tv5'i karşılaştırmamak lazımdır yanlış olur, tv5 siyaset yapmak zorundadır, bu durumda da karşıtları da çok olur. mesela tv5 bir türlü kablo tvye girememiştir ama diğer kanallar girmiştir. Bunun da çeşitli sebepleri vardır. Siyaset yapıyorsanız engeller çok olur. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() bir tv kanalını yönetemeyenler bu ülkeyi nasıl yönetecekki
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() İMZA:
REDYELLOW Şükran cezira ![]() Bu mantığın tersinden düşünürsek kanalD iyi reklam alıyor, demek ki iyi yönetiliyor, demek ki kanalD'yi yönetenler ülkeyi iyi yönetirler ![]() Konu NûN tarafından (09-11-2010 Saat 21:10 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Alıntı düzenlenmiştir. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() eğerki ideolojileri muhafazakar olsa emin ol bu ülkeyi herkesten iyi yönetirler kanald yöneticileri zeki adamlar fakat türk halkıyla aralarında ideoloji farkı var. saadet partiside türk halkının ideolojisine çok yakın fakat onlarda hayatın gerçeklerine çok uzaklar.dünyanın geliştiğini unutmuş durumdalar.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |