![]() |
#1 |
![]() Bir yaşlarına bakıyorum bir de sergilediği tavırlara.Maşallah demekten başka aklıma birşey gelmiyor.
![]() Konu ishakyilmaz tarafından (01-30-2010 Saat 16:55 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() İzledim ve ekledim, hakikaten mükemmel ve ibretlik bir durum yaşanmış. Paylaşım için ALLAH c.c razı olsun...(+)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Sizleri tekrar burada görmek çok güzel.Hiç iyi olmamıştı bu ayrılık,forum sakinleşmiş ve eksilmişti inanın.Cümlemizden inşallah...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() İnanılır gibi değil ya :-)
İşte Lider İşte İkinci Adam --- Atalay'da demiyor mu -herkez bana suç atıyo ya- :-)) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Keşke izlemseydim..
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Her sınıfın bir yaramaz öğrencisi vardır.
Bu sınıfın ele başı kim olduğu anlaşıldı.. Hepsi Atalay'ı gösteriyor. Yakalarsam Atalay'ı ![]() Fakat kızdaki azim ve destek olma düşüncesi çok güzel. Hiç yoktan bizim sınıfın çukoz'u gibi triplere binmiyor. Valla ben herkese ölümüne yardım ederim... Yazılıda sınıf tam bir facia olur zaten..) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() "Benim içimde ateş var Atalay !!!Üzüyorsunuz beni... " Çok güzelll... (:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Videoyu kim çekmiş ?
Öğretmen mii öğrenciler mi ? Yaşları bu videoyu çekebilmek için, bir hayli küçük de.. Yani ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Öğretmen çekmiş..
Zaten hoca da veriyor destek. "aferin kızım,aferin.." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Öğretmen çekmiş olmalı çünkü aferin kızım gibi gayrete teşvik eden sözler söylüyor.Çalıştırılmış olabilirler mi düşüncesi belirdi izlerken biran.İlk başkan gayet doğal da 2.başkan sanki biraz çalıştırılmış geldi...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|