02-06-2010, 16:42 | #1 |
kim amerikancı
Bakıyorum ülkücü adıyla foruma katılmış arkadaş ak parti amerikancı diyor konu kapanmış yetişemediğime üzüldüm şimdi amerikaya karşı irana savaş istemiyoruz diyen israilin zulmünü tüm avrupa alkışlarken kafa tutan akpartimi amerikancı zamanında amerikanın kiralık katilliğini yapam mhpmi amerikancı siz değilmiydiniz komünizm geliyo diyip faşistlik yapan siz değilmiydiniz kullanılan kardeşi kardeşe kırdıran sizin partiniz değilmiydi apoyu ipten alan hala neyi konuşuyorsunuz herşeyiniz ortada
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
02-06-2010, 16:51 | #2 |
Adnan Menderes'in kimler tarafından asılmak istenip başarınıldığı, darbelerin hangi ülke tarafından desteklendiği, Bülent arınç'a suikast iddiasının hangi ülkenin askerlerinin parmağı olduğu gibi konuları ele alırsak, asıl hangi zihniyetin Amerikancı olduğu ortaya çıkar.
Hatırlamıyor musunuz? Daha Davos mevzusundan bir hafta kadar sonra İsrailli gazetelerin Türkiye için darbe çığırtkanlığı yapmalarını. Davos'dan sonra Chp'li milletvekillerinin Artık batıdan yüzümüzü doğuya çeviriyoruz,biz batısız yapamayız açıklamalarını. Filistin'de Şehit olan sayısız bebek varken.. Asıl batıcı,Amerikancı mhpdir. Kafatasını mevzusunu avrupadan özenti biçimde alan da, Araplar kesinlikle düşmanımızdır diyenlerde, oportunist bir yapı sergileyenlerde. |
|
03-14-2010, 22:27 | #3 |
nolmuş ya amerikancı olmak suçmu bende amerikancıyım.amerika düşmanlığıyla biryere varamayız.amerikayı komplo teorileriyle vahşi hale getirende bu komploculardır.amerika kuruluşundan beri insan haklarını savundu ama bazı islamcı ve milliyetçiler komplolarla amerikayı vahşi bir hale getirdi.baştada elkaide
|
|
03-15-2010, 06:54 | #4 | |
Alıntı:
Kurucusu masondur ve siyonizmi belkide israilden daha falza temsil eder. Şu an dünyanın en emperyalist ülkeside amerika. Ayrıca el-kaide adlı terör örgütünün ben islamcı bir çerçevede olduğunu hiç düşünmüyorum.Amerikanın ortadoğudaki emperyalizmine sebep olarak türetilmiş bir kukladır.Hani ortaoyununda vardırya bir kişinin elinde 2 şiş vardır farklı farklı 2 karakter vardır ve birbirleriyle dövüşürler.İşte Amerikayle el kaide de böyle kavga ediyor ama tutan el aynı. Amerikancı olmanın ben bu yüzden yanlış olduğunu düşünüyorum.Amerikancı olmak amerikayı gözü kapalı doğru ilan etmek anlamına gelebilir suç ortağı bir bakıma. Ama amerikayla müttefik olmak çok farklı birşeydir.Devlet çıkarı için anlaşma yapmaktır.Devlet yönetmek bakkal yönetmeye benzemiyor diyorya başbakanımız aynen öyle eğer bağımsız bir ülkeysen ve içinde bulunduğun çağda büyük hedeflerin varsa tabi ki bu hedeflerine ulaşmak için en çok fayda sağlayacağın devletle müttefik olacaksın. Amerikanın müttefiki olmakla amerikancı olmanın arasında böyle bir fark görüyorum ben |
||
03-15-2010, 17:20 | #5 |
benim ülkemde okuyamayan başörtülülere kapısını amerika açıyor.fetullah güleni amerika sahipleniyor.daha da önemlisi çinin tüm tepkisine karşın rabia kadire sahip çıkıyorlar ben nasıl olurda amerikaya sempati duymam üstelik üstad necip fazıl kısaküreğinde amerikan politikasını korumakla mükellef olduğunu söylediği sözleri vardır.amerikan düşmalığı yapsam bana ne kar getirecek.amerikaya küfür edip edip sonrada başörtülüleri amerikaya okumaya yolluyacağız.bu ayıp değilmi hem ağzına geleni söyle sonra git adamın memleketinde oku.kızılderililer konusundada sanki amerika yaptıda bizim ülkemiz yapmadımı amerikalı sen aynaya bak dersimde yaptılarını söyle derse ne diyeceğiz.oda katliam değilmi?.hadi onuda geçtim adamlar hiç değilse kendi milletine zulüm çektirmiyor.bizim devlet maşallah kendi milletini fişlemekten başka bir iş yapmıyor.bu imam hatipli bu başörtülü bu dindar..size söylüyüm emin olun amerikanın gücü şuandaki sistemle bizde olsa bizim dünyada yapmadığımız fitne kalmazdı.şu askerdeki kini nefreti görmüyormusunuz bir düşün bu komutanlara dünyanın en teknolojik ordusunu verdik.kendi camisini bombalayacakları iddia edilen bu askeriye dünyada ne fitneler çıkarmazki?bizim en çok yaptığımız şey birilerini eleştiririz ama asla aynaya bakmayız.ben bunu öğrendim sizede tavsiye ederim
|
|
03-15-2010, 18:11 | #6 |
Bir dönemler rus kominist rejimini engellemek için askerin içinde birimler kurarak darbeler yapan ABD yi o dönemler sevenler şimdi ABD araçılığı ile bu birimlerin tasviyesine kızıyorlar yahu ABD nin dünya stratejisini bile değiştiren iktidar olduğumuz için mutlu olmamak ne mümkün. Gerçi böl parcala stratejisi şimdi teknoloji satma ile yer değiştirince bizim ABD Türkiye içindeki cuntacıların tasviye oluşuna pis pis sırıtıyordur. Bizdeki Etö taraftarlarıda ABD nin kendilerini yalnız bırakmasına çok kızıyorlar.))))))))))))))
|
|
03-15-2010, 18:30 | #7 |
Birincisi, Amerika'nın politikalarını olumlu olarak yorumlamak suç değil,"Amerikancı" olmak suçtur. Çünkü böyle bir kavram yoktur. Bir millet,başka bir milletinin devletine verdiği isme -cı -ci ekleri gibi getirmeler yaparsa ben onun kendi devletine bakış açısını sorgularım.
İkincisi "islamcı" ve "milliyetçi" kavramlarını açmamız lazım. İslamcı diye birşey yoktur. Müslüman müslümandır. Milliyetçi milliyetçidir. Ama kendi milletinin milliyetçisidir. Kendi milleti dururken,başla milletlerin adını kullanarak ben şucuyum bucuyum demekde o kadar ilginçtir. Hangi insan haklarından bahsediyorsun? en yakın Tarihten bak ırak'a bak Afganistan'a bak diğer ülkelere. Benim din kardeşlerimi sömürmesine ben karşı çıkıp Amerika'yı sevmiyorsam bende İslamcıyım,bende milliyetçiyim. Ha şimdi bazı Amerikancılar çıkıp "Amerika insan haklarının bir kolu olan özgürlüğü getiriyor" derse ona da yorumsuz derim. Amerika'da Fetullah Gülen'in, başörtülü insanların yaşadığı doğrudur. Çünkü Amerika din bazında bazı şeyleri aşmıştır. Ama bu Amerika'nın kızılderili,zenci,müslüman mevzusunu kapatmaz,yok etmez. Sen sayısız müslümanı katlet,kendi ülkende yaşat ne anlamı var? Başörtüsü konusuna gelince.Sadece Amerika değil bütün Avrupa devletlerinde serbest bir olay. Müslüman devletlerdede zaten serbest bir olay. Hatta neredeyse Türkiye dışında her yerde serbest bir olay. Madem Amerika insan haklarının savunucusu,İsrail'in maşası haline gelen kendi yaptığı katliamların yanında Gazze'deki katliamada gıkını çıkarmayan insan haklarını savunucu bir ülke. Son olarak demişsin ki "Biz Amerika gibi olsaydık Dünyada çıkarmadığımız fitne kalmazdı" diye. Vereceğim tek cevabın senin avatarın olsun. |
|
03-15-2010, 18:36 | #8 |
size söylüyüm emin olun amerikanın gücü şuandaki sistemle bizde olsa bizim dünyada yapmadığımız fitne kalmazdı.
bak ne demişim ayyıldız amerikanın gücü şuandaki sistemle bizde olsa şimdi osmanlı olsa elbette durum farklı olurdu ama şuanda kemalist bir düzende yaşadığımızı unutma sözümün sonuna kadar arkasındayım bana yanlış tarih öğretecek kadar yalancı iğrenç bir sistemi dünyanın en demokratik sistemi gibi gösterecek kadar sahtekar ve insanları inançlarından dolayı fişleyecek kadar namert bir düzende fitne fesattan başka birşey çıkmaz.osmanlı sistemiyle türkiye fişleme cumhuriyetinin sistemini karşılaştırmıyorsundur umarım |
|
03-15-2010, 18:42 | #9 | |
Alıntı:
Bugün Türkiye'de hiç birşeyi değiştirmeyelim. sadece Amerika gibi bir ülke olsaydı,Başta Erdoğan olsaydı,Cumhurbaşkanın Gül olsaydı. Mecliste aynen böyle olsaydı. fakat sistem aynı kalsaydı; Emin ol ki Fatih, bu ülkenin gücünü kitle imha silahlarına harcayıp, Kendi dininden olmayanları katleden ve sağda solda bozgunculuk çıkartan bir devlet olmazdı. Türkiye'deki bugünkü sistemin laçkalığı,anca insan hakları ihlalleri sıralamasında başta gelen Amerika'yı yükseltmek,amerikancıyım demek anlamına gelemez. |
||
03-15-2010, 18:50 | #10 |
bugün başbakan recep tayyip erdoğan cumhurbaşkanı abdullah gül ama hiçbir karar çıkarabiliyorlarmı ne yapsalar anayasa mahkemesi iptal ediyor sistemin içine yerleşmiş kemalist yapılanma hiçbirşey yaptırmıyor.yani şuanki sistemle isterse dünyanın en zengin ülkesi ol eğer kemalist değilsen sana hiçbirşey yaptırmazlar.bak ne yaparsak yapalım yine sisteme geliyoruz.sorun burda çünkü.7 yıldır bir başörtüsü yasasını bile çıkaramadık.yani bu sistemde ne yaparsan yap son söz kemalistlerin masonların ergenekoncularındır.hadi herşeyi geçtik bu askerle ne yapacaksın isterse ülkenin başında fatih sultan mehmed olsun ne yazar.arkanda öcü gibi bekliyen bir askeriye olduktan sonra ne yazar senin başbakanlığın cumhurbaşkanlığın.
|
|
Konuyu Toplam 6 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 6 Misafir) | |
|
|