|
10-26-2007, 00:44 | #1 |
Benim Aşkım Ağır Bir Roman
Benim aşkım ne Leyla'nın Mecnun'un aşkı
Ne Ferhat'ın Şirin'in aşkı Ne Kerem'in Aslı'nın aşkı Benim aşkım isimsizin aşkı gibidir Ancak filmlerde mutlu sonla biten Benim aşkım ne bir şans daha tanıyalım der Ne herşeye baştan başlayalım der Ne de hiç olmadı sayalım der Benim aşkım her şeyi iki damlayla anlatır Gözlerimden dökülen Benim aşkım ne bir deredir sessizce akan Ne bir nehirdir taş, toprak önüne katan Ne de bir göl gibidir sakin yerinde duran Benim aşkım bozuk musluktan damlayan su gibidir Faturayı yüreğime kesen Benim aşkım ne tilkidir binlerce hile düşünen Ne timsahtır yalandan yaş döken Ne de eşektir hergün sırtına yük binen Benim aşkım akrep gibidir Gerekirse kendini öldüren Benim aşkım ne yalan sözde Ne arsız gözde Ne de güzel bir yüzde Benim aşkım derindedir Kalbimde biten Benim aşkım ne bir duvar yalnız ve soğuk Ne bir çiçek cansız ve donuk Ne de bir lamba ruhsuz ve sönük Benim aşkım yanan mum gibidir Başkaları için tükenen Benim aşkım ne bir nöbetçi bekler kapında Ne bir dedektif yalanların avında Ne de bir leke arar hayatında Benim aşkım bir yemindir Sana güvenen Benim aşkım ağır bir roman Okuyamaz sıkılırsın Benim aşkım kahır çoğu zaman Dayanamaz yıkılırsın... Koyu Kara
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
10-26-2007, 00:53 | #2 |
Benim aşkım ne bir deredir sessizce akan
Ne bir nehirdir taş, toprak önüne katan Ne de bir göl gibidir sakin yerinde duran Benim aşkım bozuk musluktan damlayan su gibidir Faturayı yüreğime kesen Emeğinize sağlık.. |
|
10-26-2007, 00:55 | #3 |
Teşekkürler.
|
|
10-26-2007, 01:01 | #4 |
boyle asklar para etmıyormus artık onu anladım bu gece :'(
tesekkurler kardesım cok guzel bır paylasım |
|
10-26-2007, 01:10 | #5 | |
Alıntı:
Ben seviyorum ya seni, Sen sevmesen,ne çıkar..... Diyip Geçeceksin. Fazla Söze Gerek Yok. Allah Yardımcınız Olsun. Kardeşim... ;) |
||
10-26-2007, 01:44 | #6 |
paylaşım için teşekkürler kardeşim
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|