![]() |
#1 |
![]() Beşiktaş - Galatasaray Derbisinin Sonucu Ne Olur?
![]() Konu sudaduran tarafından (02-21-2010 Saat 09:05 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Galatasaray Kazanır
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() *** Beşiktaş 2-1 kazanır ***
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Maçın hakemi Fırat Aydınus,bu adamın lise yıllarında tenefüslerde tahtaya beşiktaş yazacak kadar hasta beşiktaşlı olduğu biliniyor.Maçta hakemle de savaşacağız yani.Buna rağmen Abdul Kader Keita faktörüyle Galatasaray kazanır diyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Derbiler genel olarak gollü geçer.Bu derbide BJK nin seyirci avantajınıda arkasına alarak daha avantajlı duruma düştüğünü söyleyebilirm.Ve buna göre bjk maçı kazanır diye düşünüyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Valla budefa Galatasaraylıyım diye degil...
Bence galatasaray kazanır...çünkü bjk de ben buyıl fazla ışık hiçi mi hiç görmedim... Yine en büyük fawori GS diye düşünüyorum ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Beşiktaş alır. (inşaallah alamaz
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Aha gollllll... Arda durum gs 1 bjk 0
(inşaallah böyle biter) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Berabere bitti...=)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Fırat Aydınus beni hayal kırıklığına uğrattı.Normalde hata yapmayan ve her ne kadar Beşiktaşlı bir hakem olsa da tarafsız davranan bir hakem idi. Ancak bu maçta bol bol hatalı kararlar verdi. Yan hakemleri hiç söylemiyorum zaten.
İlk yarı Beşiktaş çok iyiydi ama malesef önemli olan iyi olmak değil, o topu kaleye atabilmektir. Şansızlıktan atamadık gol. İkinci yarı karşılıklı iyiydi iki takım da.. Fakat bir pozisyon aklıma takıldı.Beşiktaşın attığı bir topu Leo'nun içerden çıkardığını düşünüyorum ben. Ama genel olarak herkesin yorumunu merak ediyorum bu konuda.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|