|
![]() |
#1 |
![]() ![]() Bilgisayar başına geçip MSN'lerini açan kullanıcıları bir sürpriz karşıladı. İnternet kullanıcıları arasında yaygın olarak kullanılan Windows Live Messenger programını açan kullanıcılar listelerinde kimseyi göremeyince şaşırdı. Listeler ya eksik ya da kimse görünmüyor. Çoğu zaman çevrimiçi görünen kişiler aslında çevrimdışı, çevrimdışı olanlar ise çevrimiçi durumda. Çevrimdışı görünme sorununun yurtdışında da yaşandığı belirtiliyor. Konuyla ilgili Microsoft cephesinden henüz bir açıklama yapılmadı. NOT: Listenizdeki kişiler çevrimiçi olarak görünmese de attığınız mesajlar karşı tarafa ulaşıyor.
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bilgilendirme için saol (:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() (: İyi de kime mesaj atacağız? Çevrimiçi yok (:
Konu NûN tarafından (03-23-2010 Saat 14:35 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Türkçe'ye uygun yazalım lütfen... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() çevriçi olduğunu düşündüğün birine atabilirsin
![]() yada feysbukta falan açıktır adam salla bi ileti msnden onuda benmi söylim sana |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() feysbukum yok benim..
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() açayım ben bitane sana
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
Sen bilirsin istersen ben açayım bitane fakesenin yerine seçim zamanı msn le şifreyi veririm sna ![]() |
||
![]() |
![]() |
#9 |
![]() bu çok tehlikeli ya önceden de böle olmuştu ben herkese yazıyordum bişiler aslında gidiyormuş sonra kıvırmak zorunda kaldım ben deildim die
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Hala düzelmedi...
kimseyi göremiyorum... kimsede beni göremiyor iyimi... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |