|
10-27-2007, 16:09 | #1 |
EN'leriniz...
En'lerimizi yazıyoruz En sevdiğiniz Film Kitap Fikir Adamı Dizi Aktör Aktirst Şarkı Şiir Şehir Ders Hayvan Mekan Zaman dilimi İş Bilgisayar oyunu Yemek Sporcu Şair Yazar . . . v.s
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
10-27-2007, 16:10 | #2 |
EN'leriniz...
En Sevdiğim
film: Hayat Güzeldir,Uçurtmayı Vurmasınlar Kitap: Kendini Arayan Adam, The Davinci Code Fikir Adamı: Necip Fazıl,Şahin Alpay,Hekimoğlu İsmail, Cemil Meriç,Ali Bulaç ... Aktör: Çetin Tekindor, Kenan Işık Şarkı: Fikrimin İnce Gülü, Adını Anıyorum, Olmasa Mektubun... Şiir:, Ihlamurlar Çiçek Açtığı Zaman,Mona Roza,Yağmur,Mihriban,Ben Böyle Olmamalıydım Şehir: İstanbul Ders: Edebiyat Hayvan: Köpek ve kablumbağlarım Zaman Dilimi: gecenin en sessiz anları Bilgisayar Oyunu: Need Forspeed,Counter Yemek: Köfte vs. Şair: Necip Fazıl,Bahaeddin Karakoç,Nurullah Genç,Abdurrahman Karakoç,Mehmet Akif,Senai Demirci Yazar: Halit Ertuğrul,Hekimoğlu İsmail,Ömer Seyfettin vs.... |
|
10-27-2007, 23:29 | #3 |
EN'leriniz...
...
|
|
10-28-2007, 00:17 | #4 |
EN'leriniz...
en
sevdiğim aktör:kenan ışık,çetin tekindor,mehmet aslantuğ,erkan petekkaya,timuçin esen sevdiğim aktrist:vahide gördüm,sezin akbaşoğulları, şarkı:son sardunyalar,ağlama kalbim,unut gittiğin bi yerde,bu sabah güneş doğmuyor,büyük insan şiir:konuş sevdiğim,zindandan mehmet'e mektup,sana bakmak şehir:hepsi... şair:necip fazıl,mehmet akif film:çağrı,ve gerçekten uçurtmayı vurmasınları ben de seviyorum şaşırdım yani siz de yazınca....yalnız değilsiniz,yedi günah,kurda tuzak meyve:portakal... yemek:fasulye yemeği,ve keşkek ders:matematik,kimya,biyoloji,tarih |
|
10-28-2007, 00:21 | #5 |
EN'leriniz...
en sevdiğim
dizi:bir istanbul masalı,fikrimin ince gülü,annem,hatırla sevgili spor:voleybol,koşu mekan:yeşillik sakin ,ya da bembeyaz karların olduğu yer çiçek:nickim de yazıyor ama tabiki kardelen, ;)gül ve lale kitap:huzur sokağı pardon ya eklememişim ayrı ayrı oldu |
|
10-28-2007, 00:40 | #6 |
EN'leriniz...
Film yeşil yol, yalnız değilsiniz ;) çağrı tabiki lord of the rings tüm seri cennetin krallığı vs
Kitap KURAN-I KERİM Fikir Adamı BABAM Dizi VALLA İSLİYOZ İŞTEE GÜNDEM YARATAN DİZİLERDEN Aktör ANTHONY QUENN ... aklıma gelince eklerim Aktirst julia robberts ... Şarkı YANSIMALAR AĞIT (enstürmantel) Şiir TUT ELLERİMDEN ;) Şehir İSTANBUL Ders EDEBİYAT, TARİH, BEDEN EĞİTİMİ ,RESİM, MÜZİK Hayvan alayını severimm hamam böceği hariç Mekan DENİZ KIYISI KUMSAL TEK GEÇERİM Zaman dilimi AKŞAM İş MASA BAŞI HARİÇ HER İŞİ SEVERİM :D ;) Bilgisayar oyunu lord of the rings 2 - 3 tomb raider tüm seri;) counter strike ;) Yemek bamya patlıcan hariçç hepsinini severim Spor voleybol, basketbol, futbol, atletizm ,su sporları Sporcu hagi tek geçerim Şair m. akif ersoy, necip fazıl kısakürek,bedirhan gökçe, cezmi ersöz, atilla ilhan a.selçuk ilkan, ağa çok varr Yazar vehbi vakkasoğlu, mehmet emin ay... Köşe yazarı hasan karakaya fehmi koru can dündar çiçek büyük papatyalar aklıma gelirse eklerim ;) |
|
10-28-2007, 00:42 | #7 |
EN'leriniz...
En Sevdiğim
film: You've Got Mail,The Holiday. Kitap: Yüreğinin Götürdüğü Yere Git. Fikir Adamı:Hekimoğlu İsmail, Cemil Meriç. Aktör: Çetin Tekindor,Haluk Bilginer. Şarkı: Sarı Odalar,Çok Uzaklarda.. Şiir: Yağdıkça,Bu Yol Nereye Gider,Sevgilim Ben Şimdi Hayvan: Bir ara bakamaya çalıştığım ama pek beceremediğim balıklarım. Zaman Dilimi: Günün yeni başladığı saatler. Yemek: Herşey yerim yeter ki sebze ağırlıklı olsun. Şair: Yılmaz Erdoğan,Cemal Süreyya Yazar: Victor Hugo,Mustafa Kutlu,Tolstoy,Mustafa İslamoğlu.. |
|
10-29-2007, 00:10 | #8 |
EN'leriniz...
En sevdiğiniz
Film : ÇAĞRI, HZ.MERYEM,HZ.MUSA VE DANİMARKALI GELİN Şiir : ŞİİRLERİ GENELDE AYRIM YAPMAM SEVERİM. AMA EN ÇOK PEYGAMBERİZ (S.A.V) İÇİN YAZILAN "eğer" Şehir : İSTANBUL Ders : TARİH Hayvan : KEDİ Şair : NECİP FAZIL Zaman dilimi: Gece |
|
10-29-2007, 00:36 | #9 |
EN'leriniz...
Film:son durak,kelebek etkisi,iskelet anahtar,karayip korsanları Kitap:suç ve ceza Dizi:hatırla sevgili Aktör:mehmet gürsün Şarkı bu kez anladım (emre aydın) Şehir: istanbul Ders:geometri Hayvan:hayvanları sevmem Mekan: alışveriş merkezi Zaman dilimi:gece Bilgisayar oyunu: need for speed Yemek:tavuk yemekleri ve çöğ kebabı Sporcu: emre belözoğlu Yazar: stephın king |
|
11-29-2007, 16:44 | #10 |
EN'leriniz...
Film Gladyator
Kitap Yüzüncü Ad Fikir Adamı .... Dizi.....KurtLar Vadisi ve Pususu Aktör....Necati Şaşmaz Aktirst....Jessica Bell Şarkı....No We Are Free Şiir.......Gelseydin Şehir.....Mekke Ders.....Coğrafya Hayvan...Akrep Mekan....Eyüp Sultan Zaman dilimi..... Her An İş.......... Otobus Soforlugu Bilgisayar oyunu...Fifa serileri Yemek........ Kuru Fasulye Sporcu.......HAKAN ŞÜKÜR....Ricardo İzecson Kaka Leite Şair......... Uğur Arslan Yazar....... Hasan Karakaya |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|