03-29-2010, 21:19 | #1 |
Cübbeli Ahmet Hoca Canlı Yayında
Ahmet Mahmut Ünlü Hocamız,Habertürk kanalında şuan canlı yayındadır..
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
03-29-2010, 21:46 | #2 |
izliyorum. 10 da 11 e kadar ara vereceklermiş merakla izliyorum reklama girdiler şu anda
|
|
03-30-2010, 22:00 | #3 |
cübbeli hocamız gene izlenme rekorları kırdı...kendisine başarılar diliyoruz...
|
|
03-31-2010, 10:39 | #4 |
Allah Hocamızdan razı olsun..En başta Bediüzzaman Said Nursî ve Fethullah Gülen Hoca hakkında tam 20 dakikalık bir açıklama yaptı ve güncel konulara çok açıklayıcı cevaplar verdi..5 saatlik bu oturumun çok hayırlar getirdiğine inanıyorum..
|
|
03-31-2010, 10:47 | #5 |
benim şaşırdığım nokta kendi cemaati önünde f.güleni yerden yere vurdu ama canlı yayında ona övgüler yağdırdı çok ilginç gerçekten
|
|
03-31-2010, 10:54 | #6 | |
Alıntı:
2_Ben bütün sohbetlerine katıldım neredeyse,hiçbir sohbetinde Fethullah Gülen'e böyle birşey söylediğini duymadım.. 3_Cübbeli Ahmed Hocamız Dialog konusu adı altında gayri müslimlerle bir araya gelmelerine değil,o yahudi ve hristiyanlara;"Sizde cennete gireceksiniz,Allah'a inanmanız yeter,Muhammedün Resûlüllah demenize gerek yok.."diyenlere kızıyordu ve hala kızıyor..Fethullah Gülen'de asla böyle birşey söylememiştir..Sadece Nur cemaatinden olduğunu söyleyen bir takım alerşi kişiler,Yahudi ve Hristiyanlara inanmadan cennete girme garantisi vermektedir..İşte;Hayrettin Karaman'da bunlardan biridir.. |
||
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|