04-04-2010, 19:05 | #1 |
Nisan Ayı İçin, Ay'ın En'leri Başlamıştır..
Nisan Ayı İçin, Ay'ın En'leri Başlamıştır..
En Aktif Üye: ....... En Yardımsever Üye: En Ciddi Üye: ....... En Çok Rastladığınız Üye: ....... En Fanatik Üye: ....... En Tatlı Başbelası üye: ....... En Geveze Üye: ....... En Karizmatik Üye: ....... En Kibar Üye: ....... En Komik Üye: ....... En Daimi Üye: ....... En Paylaşımcı Üye: ....... En Sevimli Üye: ....... En Sinirli Üye: ....... En Heyecanlı üye: ....... En Sabırlı Üye: ....... En Sakin Üye: ....... En iyi İmza: ....... En iyi Kullanıcı Adı: ....... En Efendi Üye: ....... En Muhalefet üye: ....... En Bilimsel üye: ....... En Tekrarcı üye: ....... En Milliyetçi üye: ....... En Özgürlükçü üye: ....... En Aykırı üye: ....... En iyi Yorum yapan Üye: ....... En Kendine güvenen Üye: ....... En Anlaşılamaz üye: ....... En Anlaşılır üye: ....... En Yeteneğini yansıtan üye: ....... Yazılan " Enler " için, konu ile alakalı yorum yapmak,teşekkür etmek serbest olduğu gibi, konuyu " sohbet " alanına çevirmek, konudan uzaklaşarak yorumlar yazmak yasaktır ve bu gibi yorumlar Yöneticiler tarafından silinecektir
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
04-06-2010, 22:23 | #2 |
En Aktif Üye: ....... .::NûN::. Muhammet İÇTENAbdullah KAÇ Ömer BekirAdem Etyemez özgün gençAk_Kelebek Noktaların Efendisi Hatice Yalçın KARACA Ukbâ
En Yardımsever Üye: ...... Ak_Kelebek gönülden En Ciddi Üye: ....... Abdullah KAÇ En Çok Rastladığınız Üye: ....... Erhan KARACA Noktaların Efendisi En Fanatik Üye: ....... Erhan KARACA En Daimi Üye: ....... Ak_Kelebek Muhammet İÇTEN .::NûN::. Abdullah KAÇ Noktaların EfendisiYalçın KARACAAk-Fırtınası AK_Türk Erhan KARACA EZEL Furkanca Bakış eSsra Hatice milletinadami Ruh-i zarredyellow siyah gül 07 Ukbâ Yalçın KARACA Ömer Bekir Adem Etyemezözgün genç _Fırat_ gönülden En Sabırlı Üye: .......Yalçın KARACA Abdullah KAÇ En iyi Yorum yapan Üye: ....... Yalçın KARACA Adem Etyemez |
|
04-06-2010, 22:30 | #3 |
Enlerinde yer verdiğin için teşekkür ederim Emre
|
|
04-06-2010, 22:38 | #4 |
bende teşekkür ederim emre
|
|
04-06-2010, 23:18 | #5 |
Emre'm ben de teşekkür ediyim haa (:
|
|
04-06-2010, 23:20 | #6 |
EyvAllah Ottoman
Bende kaç aydır en listesi yapmıyorum bu ay yapayım bari |
|
04-07-2010, 14:50 | #7 |
Emre kardeş teşekkür ediyorum enlerinde bizlerede yer vermişsiniz.
|
|
04-08-2010, 09:15 | #8 |
EyvALLAH.
|
|
04-10-2010, 18:52 | #9 |
unuttuklarım kusura bakma inşAllah.. (: bi anda yaptım aklıma gelenleri yazdım (:
Konu Erhan KARACA tarafından (04-10-2010 Saat 18:54 ) değiştirilmiştir.. |
|
04-10-2010, 18:52 | #10 |
En Aktif Üye: AKıncı 34 - Ak_Urfalı - hipermuhafazakar -mervesar - Erhan KARACA - _Fırat_ - Noktaların Efendisi Seyyah - unnamed(yönetim Hariç tabi)
En Yardımsever Üye: Ak_Kelebek - Yalçın KARACA - gönülden- _SoN_ - (*NuSReT*) -.::NûN::. En Ciddi Üye: ishakyilmaz - siyah gül 07 - redyellow-(*NuSReT*) En Çok Rastladığınız Üye: AKıncı 34- Ak_Urfalı - hipermuhafazakar -mervesar - _Fırat_ Ak_Kelebek - Yalçın KARACA - gönülden - Noktaların Efendisi - ParadiSe_- M--U--R--A--T -Seyyah - unnamed- Ak-Fırtınası En Fanatik Üye: Erhan KARACA (. hipermuhafazakar - AKıncı 34 ParadiSe_ En Tatlı Başbelası üye: Ottoman, Mavihayal, mervesar, _Fırat_ - hatice En Karizmatik Üye: Ömer Bekir- ErdemKepenek - Ukbâ - Noktaların Efendisi -(*NuSReT*) -Ertuğrul ÖZGÜL - FarukARSLAN. En Kibar Üye:Ukbâ- Yalçın KARACA özgün genç - Muhammet içten Hakan özkan (: En Daimi Üye: ümmü selame En Paylaşımcı Üye:- ottoman En Sinirli Üye: ömer bekir - Artık ben!!! En Heyecanlı üye: galavera - barışcan En Sabırlı Üye: Ak kelebek - ottoman En iyi Kullanıcı Adı: Ukbâ - hipermuhafazakar - Duygu'Seli~siyah gül 07 - Kara EŞREF - galevera - Fasl-ı gülDuygu'Seli~Seyyah - unnamed -Ak-Fırtınası En Bilimsel üye: Minikkelebek En Milliyetçi üye: Ezel- Olcay Atay En Aykırı üye: -- Turşucu --- En iyi Yorum yapan Üye: Adem Etyemez - Noktaların Efendisi - özgün genç Ukbâ- Yalçın KARACA - ömerbekir -Ertuğrul ÖZGÜL En Kendine güvenen Üye: özgün genç - ömer bekir - unnamed En Anlaşılamaz üye: Turşucu -Hatice En Anlaşılır üye: - Ottoman (cs oynurum) En Sondakika golü(:Yeteneğini yansıtan üye: FarukARSLAN. Sondakika golü(: FarukARSLAN. Özlenenler: Güliş- mavihayal- duyguseli - ecıftci.. - Leyal -dilemma Konu Erhan KARACA tarafından (04-10-2010 Saat 21:35 ) değiştirilmiştir.. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|